1
0

Idrætsforeninger & Haller

Hover IF, Fitness:

Hos idrætsforeninger og sportsklubber er behovet for et fitnessrum som regel stort, da man ønsker at kunne tilbyde et bredt udvalg af træningsmuligheder til byens borgere. Der findes både større og mindre foreninger og derfor er der også stor forskel på, hvilket behov der er i forbindelse med et fitnessrum. Hos Fitnessgruppen tilpasser vi udstyret ud fra kundens behov og ønsker, og i et samarbejde mellem vores kompetente rådgivere og kunden, finder vi altid frem til lige netop den løsning der giver allermest mening for kunden.

Tilbage i 2017 havnede Hover IF i den forfærdelige situation, at deres hal brændte ned. Dette gik bl.a. udover deres motionsrum. Heldigvis fik foreningen stillet en masse midler til rådighed i forbindelse med genetableringen af hele hallen inkl. det nye fitnessrum. Hover IF havde planlagt den helt store genåbningsfest af deres nye hal og det var med at få alle de forskellige rum klar til åbningsdatoen. Her fik vi hos Fitnessgruppen, ansvaret for at deres nye motionsrum stod klar til brug, så de mange spændte borgere, kunne komme og tester udstyret.

På besøg hos Hover IF:

Ved vores første besøg hos Hover IF stod det klart at man virkelig sigtede efter at få genopbygget hallen i et helt nyt og flot design. Den store multihal skulle afspejle glæde, sammenhold og alt det andet foreningsliv kan tilbyde. Trods byggerod og langtfra færdige vægge og gulve, fik vi hurtigt dannet os et overblik over det nye rum, som skulle udgøre fitnessdelen. I fællesskab med kunden fik vi gennemgået mulighederne og valget af forskellige træningsmaskiner. Vi aftalte at komme med et udkast til, hvordan maskinerne kunne placeres i rummet, ud fra det vi havde snakket om i løbet af vores besøg.

Vi fik tegnet og indrettet rummet, så Hover IF kunne få en fornemmelse af, hvordan deres nye og topmoderne motionsrum ville komme til at se ud. Efter et par samtaler frem og tilbage med Hover IF, nåede vi frem til den bedste fælles løsning.

Se tegning af rummet

Levering og opsætning:

Endelig kom dagen, hvor den nye multihal stod klar og Hover IF så småt kunne begynde at se en ende på det spændende, men også hårde projekt. Kort efter hallen stod klar, ville der være åbningsfest for borgere og medlemmer, som skulle indvie de mange nye træningsfaciliteter. Før hallen var færdig havde vi fået aftalt en leveringsdato, hvor vi også ville komme og montere de nye træningsmaskiner, så de stod klar til den store åbning af multihallen.

Vores teknikkere var klar til en hård og udfordrende dag, da Hover IF havde bestilt et bredt udvalg af træningsmaskiner, kredsløbsmaskiner og vægtudstyr. Hover IF skulle ramme en bred målgruppe hvor både ung og gammel kunne træne og dyrke fitness. Vores teknikkere fik samlet, gennemgået og testet alt udstyr, så det stod klar til åbningsdagen.

Service og opfølgning:

Den store åbning af den nye hal gik super godt og der blev taget godt imod det fitnessrum, som flittigt bliver brugt. Hover IF vidste, at der ville komme ’run’ på de mange maskiner. Derfor ønskede de professionelle træningsmaskiner der kunne holde til at blive brugt. Hover IF fik derfor vores professionelt udstyr fra vores førende mærker Peak Fitness, Circle Fitness og Relax Fitness.

Hover IF oplevede faktisk så stor efterspørgsel på det nye fitnessrum, at de efterfølgende investerede i f.eks. endnu et løbebånd og nye kettlebells - dette blev leveret og opsat af en af vores teknikkere, som i samme ombæring gennemgik de forskellige maskiner, så Hover IF fortsat kan tilbyde deres brugere et nyt og flot motionsrum.


Skal vi lave jeres nye fitnessrum?

Fitnessgruppen har over 20 års erfaring med etablering af diverse motionsrum og fitnesscentre. Vi er jeres sparringspartner igennem hele processen, og vi står altid klar med råd og vejledning, hvis der skulle blive behov for det. Vores fornemmeste opgave er at lytte til kundens behov, samtidig med at komme med vores viden og erfaringer. Står I og skulle til at udskifte enkelte maskiner eller etablere et helt nyt fitnessrum, så tøv ikke med at kontakte os

Skriv dig op til nyhedsbrevet
Kundeservice

Fitnessgruppen A/S
Grønlandsvej 8
8660 Skanderborg
Danmark

CVR-nummer: 26988454

87 44 03 06 info@fitnessgruppen.dk
Informationer
Åbningstider

Mandag:   10:00 – 17:30

Tirsdag:     10:00 – 17:30

Onsdag:    10:00 – 17:30

Torsdag:    10:00 – 17:30

Fredag:     10:00 – 17:30

Lørdag:     10:00 – 14:00

Søndag:    Lukket

Kategorier
Sociale medier
© 2024 Fitnessgruppen A/S. Webshop af Bewise
Visa Visa Electron Mastercard Dankort MobilePay