1
0

Fysioterapi & Personlig Træning

Fysioterapi & Personlig Træning:

Når vi snakker fysioterapi eller personlig træning, drejer det sig ofte om en mere specialiseret form for træning. Som regel har man uddannet sig indenfor et specifikt område, hvor man har fokus på bestemte områder. Dette gør at man kan målrette træningen helt konkret til hver enkelt patient/kunde, og derved tilbyde et effektivt træningsforløb.

Hos Fitnessgruppen er vi hverken udannet fysioterapeut eller personlig træner – men vi har stort kendskab til kroppen og det træningsudstyr som kunne være relevant for den enkelte. Døjer man med skader eller lignende anbefaler vi dog altid at man går til nogle specialister, som er uddannet i denne slags og kan give en mere professionel vejledning. Men som sagt, så står vi altid klar til at hjælpe og vejlede omkring maskiner, hvor vores styrke ligger.

Fysioterapi

Hos en fysioterapeut drejer det sig ofte om genoptræning eller andre former for skader og skavanker. Her bruges der rigtig mange gange benyttet rehab-maskiner – f.eks. som vores Circle M6 Rehabiliterings-løbebånd.

Rehab-maskiner henvender sig til genoptræning af patienter, hvor der bl.a. kan være problemer med balance og styrke. Almindelige træningsmaskiner kan i visse tilfælde også bruges til genoptræning og let træning. En Cable Cross kan f.eks. være god til træning af armene, hvis man skal træne med lav vægt og genopbygge musklerne. Mere enkle træningsredskaber som elastikker, balancebræt og lignende giver også mange muligheder og er velegnet hos en fysio-klinik.

Hos Fitnessgruppen har vi i mange år hjulpet flere forskellige fysioterapeuter med valg af f.eks. løbebånd og motionscykler til diverse klinikker, så de kunne sikre sig at deres patienter får det bedst mulige genoptræningsforløb.

Personlig Træner:

’Personlig Træner’ – mon ikke vi alle sammen har hørt det mange gange i løbet af de seneste par år? De personlige trænere er poppet frem i massevis over hele landet og det gælder virkelig om at kunne tilbyde noget ekstra, for at slå igennem. Man kan f.eks. overveje at specialisere sig indenfor et bestemt område, så man henvender sig til nogle mere konkrete personer.

Det kunne f.eks. være indenfor Funktionel Træning, vægttab eller muskelopbygning. Hos Fitnessgruppen har vi også mærket den store interesse der er kommet for personlig træning. Flere og flere af dem har åbnet deres egne træningscentre med et hav af forskellige styrke- og kredsløbsmaskiner. Hvis man kan tilbyde sine kunder/klienter noget nyt og spændende træningsudstyr, gør man sig selv meget mere attraktivt i et marked, hvor der er mange om buddet.

Lindberg Træning:

Hos Lindberg Træning i Silkeborg, fik vi til opgave at skabe et hyggeligt og flot motionsrum, som kunne bruges til flere forskellige ting. Der skulle både være mulighed for træning på egen hånd, men også den personlige træning i form af hjælp, rådgivning og målrettet resultater. Det hyggelige træningsrum gør det rart at træne i og man føler sig virkelig velkommen. Hvis der er behov for det, kan man få hjælp til at opnå sine resultater og mål.

Lindberg Trænining har forsøgt at tilbyde noget ekstra og gøre sig selv mere attraktiv, hvilket har været en stor succes. I samarbejde med os fra Fitnessgruppen, er der blevet etableret et komplet fitnessrum med professionelle træningsmaskiner fra Relax Fitness og Circle Fitness. Den høje kvalitet giver brugerne en god fornemmelse under træning, og sikrer at alle får stor træningsglæde.


Skal vi lave jeres nye fitnessrum?

Fitnessgruppen har over 20 års erfaring med etablering af diverse motionsrum og fitnesscentre. Vi er jeres sparringspartner igennem hele processen, og vi står altid klar med råd og vejledning, hvis der skulle blive behov for det. Vores fornemmeste opgave er at lytte til kundens behov, samtidig med at komme med vores viden og erfaringer. Står I og skulle til at udskifte enkelte maskiner eller etablere et helt nyt fitnessrum, så tøv ikke med at kontakte os
 

Skriv dig op til nyhedsbrevet
Kundeservice

Fitnessgruppen A/S
Grønlandsvej 8
8660 Skanderborg
Danmark

CVR-nummer: 26988454

87 44 03 06 info@fitnessgruppen.dk
Informationer
Åbningstider

Mandag:   10:00 – 17:30

Tirsdag:     10:00 – 17:30

Onsdag:    10:00 – 17:30

Torsdag:    10:00 – 17:30

Fredag:     10:00 – 17:30

Lørdag:     10:00 – 14:00

Søndag:    Lukket

Kategorier
Sociale medier
© 2024 Fitnessgruppen A/S. Webshop af Bewise
Visa Visa Electron Mastercard Dankort MobilePay