1
0

Hotel Fitness

Golf Hotel Viborg

Motionsrum på hoteller er blevet mere og mere populært i løbet af de seneste par år. Det gælder om at kunne tilbyde noget ekstra til ens gæster, blandt de mange hoteller og overnatningsmuligheder vi har her i Danmark. Dette var Golf Hotel Viborg også opmærksomme på, da de i sin tid skulle vælge en leverandør til deres nye fitnessrum. Golf Hotel Viborg er et populært hotel i Viborg og en del af Danske Hoteller. Blandt de mange gæster årligt, er der en helt speciel gæst/gæster, som Golf Hotel Viborg er utrolig stolte af at have boende – gæsten/gæsterne er selvfølgelig Det Danske Kvindelandshold i Fodbold.

Udover at få etableret et fitnessrum, der skulle ramme så bredt som muligt, var det også vigtigt at kunne tilbyde noget ekstra, når Kvindelandsholdet kom på besøg i forbindelse med deres hjemmekampe i Viborg. Derfor havde Golf Hotel Viborg nogle helt specielle ønsker i forhold til udstyr og kvalitet, som vi, i samarbejde med hotellet, skulle forsøge at nå frem til.


"Vi kan kun anbefale Fitnessgruppen som en seriøs samarbejdspartner - de har en professionel tilgang
til løsninger og et stort udvalg af udstyr på alle niveauer."

- Jack Wessman, Inspektør - Golf Hotel Viborg


Byggerod og håndværkere:

I forbindelse med vores første besøg hos Golf Hotel Viborg, blev vi mødt med støv, rod og nedbrudte vægge. Ofte kan det virke uoverskueligt i starten, og svært at forestille sig hvordan det nogensinde skal blive til et topmoderne fitnessrum. Heldigvis er vi hos Fitnessgruppen vant til at være med igennem hele processen, når der skal etableres helt nye motionsrum, og dette var derfor ikke en uvant situation for os. Sammen med hotelinspektøren Jack, gennemgik vi de forskellige rum, som senere hen skulle blive til et stort rum og vi fik hurtigt dannet os et overblik over, hvordan vi kunne gøre dette til et helt specielt træningsrum for gæsterne.

Golf Hotel Viborg havde nogle tegninger og mål over rummet/rummene, hvilket gjorde vores arbejde en lille smule lettere. Mens det nye rum stadig var under renovering, kunne vi tegne og indrette motionsrummet i vores grafiske program, så Jack og de andre på hotellet kunne få en fornemmelse af, hvordan det nye rum ville komme til at se ud. Efter et par udkast og tegninger, nåede vi i samarbejde frem til hvordan de forskellige træningsmaskiner skulle placeres i rummet, når det stod klart.

Levering og opsætning:

Efter et par måneders hårdt arbejde for håndværkerne, stod den helt nye rum endelig klart. Golf Hotel Viborg var nu klar og spændte på, at kunne få deres træningsudstyr leveret og monteret, så de kunne åbne det spritnye rum for deres mange gæster. Hos Fitnessgruppen fik vi sørget for at få fragtet de mange maskiner til Viborg – og så tog vores teknikkere ellers af sted og var klar til at arbejde. I forbindelse med etablering af det nye motionsrum, sørgede vi selvfølgelig for at maskinerne kom sikkert frem, flyttet ind og pakket ud, samt monteret og testet efterfølgende.

På denne måde sikrede vi os, at der stod et helt nyt rum klart, hvor alle maskiner var gennemtestet og efterspændt, så Golf Hotel Viborg kunne tage det i brug med det samme, når vi havde forladt rummet. Efter et par timers arbejde stod der et helt nyetableret fitnessrum klart, og Golf Hotel Viborg kunne nu se en ende på en lang, hård og spændende proces. Det Danske Kvindelandshold skulle spille fodboldkamp i Viborg ugen efter, og det var derfor vigtigt at rummet ville være helt færdigt, til når de kom på besøg. Denne opgave blev løst og landsholdet fik som de første lov til at indvie det nye og topmoderne fitnessrum.

Opfølgning og efterfølgende service:

Hos Fitnessgruppen siger vi ikke bare ’det var det’, når vi har færdiggjort et nyt motionsrum. Vi står altid til rådighed, hvis der skulle opstå spørgsmål eller andet i forbindelse med træningsmaskiner eller lignende. Golf Hotel Viborg havde et par enkle spørgsmål og ønsker til det nye rum, som vi selvfølgelig hjalp med – derudover fik vi også lavet et 3 måneders service på maskinerne, så vi var sikre på at alt var som det skulle være. Dette gav også en tryghed for hotellet, så de vidste at de roligt kunne lade deres mange gæster træne i rummet uden at være bekymret for noget.

I forbindelse med vores opfølgning på rummet i Viborg, blev vi anbefalet at tage kontakt til Hotel Marina i Grenaa (som også er en del af Danske Hoteller), da de også stod og overvejede at få skiftet nogle træningsmaskiner, eller måske dem alle. Det endte med at Hotel Marina næsten valgte samme ’pakkeløsning’ som Golf Hotel Viborg, og de fik derfor også et helt nyt og topmoderne fitnessrum.

Book din overnatning hos Golf Hotel Viborg, og prøv samtidig et topmoderne fitnessrum:

Link til Golf Hotel Viborg


Skal vi lave jeres nye fitnessrum?

Fitnessgruppen har over 20 års erfaring med etablering af diverse motionsrum og fitnesscentre. Vi er jeres sparringspartner igennem hele processen, og vi står altid klar med råd og vejledning, hvis der skulle blive behov for det. Vores fornemmeste opgave er at lytte til kundens behov, samtidig med at komme med vores viden og erfaringer. Står I og skulle til at udskifte enkelte maskiner eller etablere et helt nyt fitnessrum, så tøv ikke med at kontakte os
 

Skriv dig op til nyhedsbrevet
Kundeservice

Fitnessgruppen A/S
Grønlandsvej 8
8660 Skanderborg
Danmark

CVR-nummer: 26988454

87 44 03 06 info@fitnessgruppen.dk
Informationer
Åbningstider

Mandag:   10:00 – 17:30

Tirsdag:     10:00 – 17:30

Onsdag:    10:00 – 17:30

Torsdag:    10:00 – 17:30

Fredag:     10:00 – 17:30

Lørdag:     10:00 – 14:00

Søndag:    Lukket

Kategorier
Sociale medier
© 2024 Fitnessgruppen A/S. Webshop af Bewise
Visa Visa Electron Mastercard Dankort MobilePay