1
0

Firma Motionsrum

Haarup Maskinfabrik:

Motion og bevægelse på arbejdspladsen er noget som er kommet for at blive. Igennem de sidste mange år hører vi dagligt, hvor vigtigt det er at for rørt sig – specielt hvis man har et meget siddestillende arbejde. Træningsredskaber som f.eks. kontorcykler, løbebånd, swissballs og lignende kommer mere og mere frem på diverse arbejdspladser og virksomheder. Dette skyldes at de nemt monteres og tages i brug, hvorefter medarbejderen har lidt adgang til bevægelse i løbet af arbejdsdagen.

Formålet er ikke at man decideret skal komme i form og få sved på panden, men blot at man får kroppen i bevægelse og holder hele systemet i gang.

De smarte ’kontor-træningsredskaber’ er nemme og lette i forbindelse med det enkle formål at få bevægelse i løbet af arbejdsdagen. Visse virksomheder vil dog gerne tilbyde endnu flere muligheder for deres medarbejdere, som kan være med til at optimere arbejdsgangen og resultaterne. Det er her ’firma-motionsrum’ kommer ind i billedet.

Hos Fitnessgruppen har vi igennem de seneste par år oplevet en massiv interesse for firma-motionsrum og muligheden for at kunne træne på arbejdspladsen. Flere og flere virksomheder vil gerne kunne tilbyde noget ekstra til deres medarbejdere og hjælpe dem med at holde sig sunde og raske, og samtidig være mere klar og på i en travl hverdag. Derfor er der kommet flere og flere motionsrum med blandet træningsudstyr som f.eks. løbebånd, motionscykler, håndvægte og træningsmaskiner – dette giver en god mulighed for at alle kan være med og man rammer et bredt udvalg af fitnessudstyr.

Hos Haarup Maskinfabrik gik de også med tanken om, at det kunne være spændende at lave et lille motionsrum til medarbejderne, som de kunne benytte før eller efter arbejde. Hos Haarup Maskinfabrik har de både siddestillende arbejde og produktion, hvor folk ofte er i bevægelse i løbet af hele arbejdsdagen. Derfor skulle det nye fitnessrum ramme så bredt som muligt, så der var træningsudstyr til alles behov.

Her var det vores fornemmeste opgave at lytte til kundens behov, samtidig med at vi kom med vores inputs og viden – det gælder om at finde en fælles løsning, der selvfølgelig giver bedst mulig mening for kunden.

På besøg hos Haarup Maskinfabrik:

Hos Fitnessgruppen vil vi gerne møde vores kunder i øjenhøjden. Derfor kommer vi hellere end gerne ud til kunden, så vi kan få en god snak omkring valg af udstyr, samt få et overblik over rummet, som skal blive til et moderne fitnessrum.

I forbindelse med det nye rum hos Haarup Maskinfabrik, kom vi forbi for at se rummet men også selve virkomsheden. Dette gav os et godt overblik over hvem Haarup Maskinfabrik egentlig var og hvad de gik og lavede. På denne måde kunne vi nemmere målrette valget af træningsmaskiner og sørge for at medarbejderne fik de optimale træningsmuligheder. Efter et vellykket besøg aftalte vi at vi ville komme med et udkast til Haarup Maskinfabrik og derefter nå i mål med en fælles beslutning

Levering og opsætning:

Da Haarup Maskinfabrik allerede havde rummet klar, var processen forholdsvis nem og hurtig. Efter et par samtaler frem og tilbage, fandt vi frem til en løsning så opfyldte deres behov og ønsker til et nyt firma-motionsrum.

Fitnessgruppen sørgede for at alt udstyr blev leveret på adressen, samt montering af diverse fitnessmaskiner. Nu var Haarup Maskinfabrik klar til at kunne tilbyde deres medarbejde et nyt og flot motionsrum.


Skal vi lave jeres nye fitnessrum?

Fitnessgruppen har over 20 års erfaring med etablering af diverse motionsrum og fitnesscentre. Vi er jeres sparringspartner igennem hele processen, og vi står altid klar med råd og vejledning, hvis der skulle blive behov for det. Vores fornemmeste opgave er at lytte til kundens behov, samtidig med at komme med vores viden og erfaringer. Står I og skulle til at udskifte enkelte maskiner eller etablere et helt nyt fitnessrum, så tøv ikke med at kontakte os
 

Skriv dig op til nyhedsbrevet
Kundeservice

Fitnessgruppen A/S
Grønlandsvej 8
8660 Skanderborg
Danmark

CVR-nummer: 26988454

87 44 03 06 info@fitnessgruppen.dk
Informationer
Åbningstider

Mandag:   10:00 – 17:30

Tirsdag:     10:00 – 17:30

Onsdag:    10:00 – 17:30

Torsdag:    10:00 – 17:30

Fredag:     10:00 – 17:30

Lørdag:     10:00 – 14:00

Søndag:    Lukket

Kategorier
Sociale medier
© 2024 Fitnessgruppen A/S. Webshop af Bewise
Visa Visa Electron Mastercard Dankort MobilePay