1
0

Fitnesscenter

Aarhus Kommune:

En af de lokale, nemlig Aarhus Kommune skulle etablere et helt nyt stort fitnesscenter i en bygning med mange forskellige virksomheder. Her var det vigtigt at få noget udstyr ind, som kunne holde til centerbrug med mange daglige besøgende. Valget faldt på Fitnessgruppen, hvor vi så frem til en spændende og sjov udfordring. I et fitnesscenter er det vigtigt at kvaliteten på udstyret er i top, da der ofte er run på hele dagen. Med kredsløbsmaskiner fra bl.a. Circle Fitness og Concept 2, er vi sikre på at tilbyde vores kunder kvalitetsmaskiner uanset behov og niveau.

I styrketræningsafdelingen finder vi de populære mærker Peak Fitness og Relax Fitness, som garanterer høj kvalitet og stabilitet. Dette udstyr blev selvfølgelig også fremvist for Aarhus Kommune, så de havde en idé om, hvilken kvalitet af udstyr de skulle gå efter.

Hos Fitnessgruppen leverer vi fitnessudstyr til alle former for fitnesscentre og motionsrum – både store og små. Derfor var vi også mere end klar til denne opgave, som vi godt var klar over ville blive hård, men også meget spændende opgave.

Byggerod og håndværkere:

Da der var tale om et helt nyt byggeri i Aarhus, var det en længere proces fra start til slut, hvor vi fik lov til at være med igennem hele processen. Det var utrolig spændende, og det er sjovt at se hvordan det hele udvikler sig fra byggerod til det færdige resultat med et topmoderne fitnesscenter. Ved et af vores første besøg på byggepladsen, fik vi lov til at komme med ind i bygningen og hen til rummet, hvor der skulle være fitnessudstyr. I samarbejder med kunden fik vi talt de forskellige muligheder igennem og der blev kastet mange bolde op i luften.

Der var en rigtig fornuftig og professionel dialog, som gav en personlig kontakt mellem os og kunden. Da vi havde været alle tingene igennem, fik vi overdraget en plantegning over rummet, så vi kunne lave grafisk tegning med indretning og forslag til Aarhus Kommune.

Levering og opsætning:

Efter flere måneders hårdt arbejde fra håndværkerne, stod den nye flotte bygning endelig klar. Det betød selvfølgelig, at vi var klar til at rykke ind og få etableret et topmoderne fitnesscenter til de forskellige virksomheder i bygningen, så træningen kunne begynde.

Arbejdet strakte sig over 2 dage, hvor der blev samlet alt fra løbebånd og cykler til styrketræningsmaskiner og diverse racks. Der var rigeligt at tage fat på og vores serviceteknikkere havde 2 hårde dage, men også sjove! Alle maskiner blev gennemtestet og alt affald blev taget med retur. Nu stod der et helt nyt og topmoderne fitnesscenter klar til brug til de ansatte i bygningen.

Service og opfølgning:

Efter vi fik etableret det nye fitnesscenter hos Aarhus Kommune, har vi løbende været forbi i forbindelse med deres serviceaftale, så alle maskiner altid er klar til brug.Når der er så meget run på de forskellige træningsmaskiner, kan det være en fordel med en serviceaftale, hvor vores serviceteknikker jævnligt kommer forbi og tjekker diverse maskiner og sikrer at alt er som det skal være.

På denne måde kan trygt og roligt være sikker på at ens brugere får en god oplevelse under træning.


Skal vi lave jeres nye fitnessrum?

Fitnessgruppen har over 20 års erfaring med etablering af diverse motionsrum og fitnesscentre. Vi er jeres sparringspartner igennem hele processen, og vi står altid klar med råd og vejledning, hvis der skulle blive behov for det. Vores fornemmeste opgave er at lytte til kundens behov, samtidig med at komme med vores viden og erfaringer. Står I og skulle til at udskifte enkelte maskiner eller etablere et helt nyt fitnessrum, så tøv ikke med at kontakte os
 

Skriv dig op til nyhedsbrevet
Kundeservice

Fitnessgruppen A/S
Grønlandsvej 8
8660 Skanderborg
Danmark

CVR-nummer: 26988454

87 44 03 06 info@fitnessgruppen.dk
Informationer
Åbningstider

Mandag:   10:00 – 17:30

Tirsdag:     10:00 – 17:30

Onsdag:    10:00 – 17:30

Torsdag:    10:00 – 17:30

Fredag:     10:00 – 17:30

Lørdag:     10:00 – 14:00

Søndag:    Lukket

Kategorier
Sociale medier
© 2024 Fitnessgruppen A/S. Webshop af Bewise
Visa Visa Electron Mastercard Dankort MobilePay