1
0

Kontakt os

Kontakt os

Fitnessgruppens fornemmeste opgave er at rådgive og vejlede dig. Det er vigtigt at du får det rigtige udstyr, der dækker dit behov nu og i fremtiden.

Derfor er du meget velkommen til at ringe eller kigge forbi vores butik, så du kan få en snak med en af vores fitnesskonsulenter, om dine ønsker og mål med træningen.

Vi besvarer mail hurtigst muligt, dog senest indenfor 24 timer på hverdage.

Send os en mail på info@fitnessgruppen.dk

CVR nr.: 26 98 84 54

Fitnessgruppen A/S
Grønlandsvej 8
8660 Skanderborg
Tlf:  +45 87 44 03 06
info@fitnessgruppen.dk

MobilePay: 44 66 44

Bankoplysninger:
Danske Bank, Jægergårdsgade 101 B, 8000 Århus C
Reg. nr. 3627
Konto nr. 000 0909327
Iban Konto nr. DK0230000000909327
Swift: DABADKKK 

 

Fitnessgruppen.dk din partner ved køb af Fitnessudstyr 

Der er mange grunde til at handle hos Fitnessgruppen.dk udover vores brede udvalg af fitnessudstyr til gode priser. Fitnessgruppen ønsker at være din partner, når du skal købe træningsudstyr.

100 procent dansk virksomhed, men butik og lager i Skanderborg. Siden starten af 1993 har Fitnessgruppen haft stor fokus på fitnessudstyr af høj kvalitet til fornuftige priser, men også service og god vejledning er vigtig når man skal købe træningsudstyr. Så kontakt os for vejledning eller et godt tilbud til jeres Fitnesscenter.

Fitnessgruppen er e-mærket - Sikker handel

Fitnessgruppens e-mærke certificering

Hos Fitnessgruppen.dk gør vi tingene ordenligt og giver en god service, derfor er web-shoppen naturligvis også e-mærket. Læs mere om hvilken positiv betydning det har for dig som forbruger hos Fitnessgruppen.dk og se e -mærket her 

Tjek Fitnessgruppens Trustpilot - Tilfredse kunder 

At kunderne er glade og tilfredse, betyder alverden for os her hos Fitnessgruppen.dk, derfor er vi rigtigt glade og stolte af de mange positive anmeldelser vi får. Kunne du tænke dig at anmelde os eller måske bare se de gode anmeldelser, så kig ind her på trustpilot  eller her på google.

PriceRunners købsgaranti ved Fitnessgruppen