1
0

Firmamotion - Fitnesscenter på arbejdspladsen

Sunde medarbejdere = Sunde virksomheder

Alle virksomheder ønsker sunde medarbejdere. Som en del af virksomhedens sundhedsfokus kan man indrette motionsrum/fitnesscenter på virksomheden. Udover frugtordninger, sund kantine og deltagelse i diverse motionsløb og firma turneringer and man supplerer virksomhedens sundhedspolitik med et motionsrum på arbejdspladsen. 

Plads og investering i motionsrum

Plads og investering afhænger af virksomhedens størrelse. Hvor mange skal kunne træne samtidigt og hvad har man mulige lokaler. Det en absolut fordel, når man laver motionsrum, at lokalet lyst og venligt.  Økonomien afhænger af størrelse af motionsrummet priser fra 20.000 kr. og opad.

Rådgivning

Hvilket træningsudstyr skal vi vælge?
Man skal vælge udstyr at høj kvalitet, der kan holde til brug af flere brugere. Kontakt forskellige leverandører for råd og vejledning. Advarsel: Vælg aldrig billigt privat udstyr, det går i stykker og ingen gider træne på det.


Forslag til motionsrum

Vi har samlet et par forslag på små og store motionscentre her


Leasing af nyt fitnesscenter

Virksomheder kan lease motionsudstyr. Dvs. man deler betalingen ud over en fast periode på f.eks. 36 eller 48 måneder. Med leasing får man en fast månelig udgift. Udstyret tilhører leasingselskabet og indgår derfor ikke i virksomhedens regnskab. Leasing kræver kreditkonkendelse af virksomheden og vi anbefaler at man kontakter sin normale leasing leverandør.

Hvem skal styrer fitnesscentret på arbejdspladsen

Vi foreslår, at man finder en lille engageret gruppe på 2-4 personer gerne fra forskellige afdelinger af virksomheden.  Som kordinerer og styrer motionsrummet. 

Opmærksomhed – Et motionsrum skal bruges

Det er god ide, at der løbende gøres opmærksom på nye tiltag i motionsrummet eller der kommer en ekstern instruktør / foredragsholder og giver et indspark til medarbejderne. Via opslag eller på intranet kan man gøre medarbejdere opmærksom på træningsmuligheder.

Nye brugere kan med stor fordel tilbydes instruktion i maskinerne. Ved opstart af nyt motionscenter eller som arrangement kan tilbydes sundhedsprofiler. F.eks. Hvad er din fysiologiske alder og dit kondital?  Det giver ekstra fokus på sunde medarbejdere – og det kan være et godt startpunkt for at komme i gang med ekstra træning og fokus på sundere vaner. Opfølgning kunne laves efter 3 mdr.


Motionsrum er en god investering

Motionsrum/fitnesscenter på arbejdspladsen er fradragsberettiget for virksomheden og dermed en sund investering for både medarbejdere og virksomheden.

Lav evt. en serviceaftale på træningsudstyret, så I er sikre på at udstyret bliver vedligeholdt løbende.

Er I interesseret i at høre nærmere, så kontakt Fitnessgruppen for mere information.

Skriv dig op til nyhedsbrevet
Kundeservice

Fitnessgruppen A/S
Grønlandsvej 8
8660 Skanderborg
Danmark

CVR-nummer: 26988454

87 44 03 06 info@fitnessgruppen.dk
Informationer
Åbningstider

Mandag:   10:00 – 17:30

Tirsdag:     10:00 – 17:30

Onsdag:    10:00 – 17:30

Torsdag:    10:00 – 17:30

Fredag:     10:00 – 17:30

Lørdag:     10:00 – 14:00

Søndag:    Lukket

Kategorier
Sociale medier
© 2024 Fitnessgruppen A/S. Webshop af Bewise
Visa Visa Electron Mastercard Dankort MobilePay