Træningssæt

Med et træningssæt fra Fitnessgruppen, køber du en samlet pakke der gør dig klar til din styrketræning.

Et træningssæt består normalt af skråbænk, bænkpres/squatstav og et vægtsæt i 30 mm eller 50 mm. eller i en samlet træningsmaskine med løse vægtskiver.

Vi sammensætter gerne en træningspakke til dit homegym eller motionsrum efter dine ønsker, så kontakt os for tilbud eller råd og vejledning.

Hos fitnessgruppen tilbyder vi kvalitets træningsbænke, bænkpress-bænke og squat stativer fra bl.a. følgende producenter:
- Peak Fitness træningssæt
- Powertec multitrænere
- Kettler trænningssæt
- Finnlo træningssæt
- Relax Fitness træningsudstyr

Til forskel fra en fladbænk og skråbænk, har en træningsbænk flere funktioner. Det vil sige at man med en træningsbænk kan lave en varieret træning med f.eks. bencurl, vægttræning og butterfly træning.

Når du skal vælge en træningsbænk/multi bænk, så er det vigtigt at du holder øje med den indvendige bredde (grebs-afstanden) Hos Fitnessgruppen anbefaler vi minimum en bredde på 100 cm. for at sikre sig at du ikke får fingrene i klemme og få det optimale ud af bænken. Er aflægningsbredden meget smal, så griber men udenfor vægtstangholderne.
OBS: Du kan ikke lave squad øvelser på alle træningssæt.

Med det rette træningsudstyr og fitness redskaber kan du lave en god træning for hele kroppen.
Fitnessgruppen - Bedst til prisen.

Fitnessgruppen - Få råd og vejledning om Fitnessudstyr

Stor butik med udstilling af motionsudstyr - kom og prøv før du køber. Eller kontakt Fitnessgruppen for råd og vejledning. Se korte artikler.

Fitnessgruppen forhandler Fitnessudstyr i rigtig høj kvalitet til Fitnesscentre og Private. Stort udvalg og hurtig levering af motionsudstyr;  Motionscykler, Crosstrainer,  Løbebånd, Romaskiner mv. samt styrketræningsudstyr til alle; Træningsbænke, Håndvægte,   Vægtudstyr, Kettlebells mv.

Vi forhandler de førende mærker; Peak Fitness., Concept 2, Circle Fitness, Kettler, Reebok,   Tunturi, Powertec  m.fl.

Kundeservice

Hos Fitnessgruppen sidder vi klar til at hjælpe dig.

Vi hjælper dig til at finde det rigtige motionsudstyr, vi har hele butikken fyldt med Fitnessudstyr. Ønsker du nyt træningsudstyr derhjemme eller i Fitnesscenteret, så kontakt os.

Vi sørger for hurtig levering - og har I spørgsmål til udstyret eller træning, så hjælper vi gerne.

Fitnessgruppen   |   Grønlandsvej 8   |   8660 Skanderborg  |   Tlf: +45 8744 0306   |    Info@fitnessgruppen.dk

0