Skråbænk

Hos Fitnessgruppen har vi et bredt udvalg af skråbænke til private, motionsrum og fitnesscentre.

En god skråbænk er stabil og kan justeres i ryglænet og gerne med flere vinkler i sædet, da dette medvirker til at motionsbænken kan bruges optimalt til rigtig mange træningsøvelser med håndvægte og vægtstænger.

Nogle skråbænke kan klappes sammen, så de ikke fylder så meget f.eks. Omni 7. pos. Skråbænk og Kettler AXOS Universal skråbænken.

Normalt er bredden ryglænet på skråbænk er cirka 25 cm. bredt. Det giver god støtte til ryggen og fri bevægelse til armene. Feks. Finnlo Skråbænken og Relax Flat to incline bench.  Vi har dog også ekstra bredde skråbænke f.eks. Peak Fitness Pro Skråbænk med en ryglænsbredde på 31 cm., dette giver ekstra støtte når man løfter tungt.  

Nogle skråbænke kan også bruges som mavebænke.

Skråbænken er et ”must” i alle træningsrum både til løse håndvægte og som bænkpres bænk sammen med et squat stativ.

Skråbænk

Hos Fitnessgruppen har vi et bredt udvalg af skråbænke, squatstativer og træningsbænke.

Træningsbænke findes i mange størrelser, former, priser og varianter. Det kan for mange være svært at finde ud af hvad man skal være opmærksom på når du skal find en træningsbænk der passer til dig.
Med en træningsbænk har du både mulighed for at træne med frie håndvægte og vægtstang. Derfor giver det dig også en stor frihed og fleksibilitet i din træning.

En træningsbænk er et must i alle motionsrum og homegyms!Den vigtigste ting du skal være opmærksom på, er at du skal finde en bænk der kan holde til den vægt du skal træne med.
Det hjælper ikke at købe en bænk med en maks brugervægt på 150 hvis du vejer 80 kg, og ligger og bænker 120 kg.
Hos Fitnessgruppen kan du finde bænke med en maks brugervægt fra 180 kg til 450 kg.

En anden ting som er vigtigt når man skal købe en træningsbænk, er selve justeringen. Jo flere indstillingsmuligheder jo bedre! Når man snakker indstilling af bænke, snakker man incline (skrå muligheder) eller decline (negativ vinkel).
Mange bænke har både incline og decline muligheder – men der findes også fladbænke. De kan ikke justeres.
En anden feature som kunne være aktuelt for dig, er at hvis der er hjul på bænken. Det giver en bedre mulighed for at flytte bænken.

Hos Fitnessgruppens showroom kan du se og prøve vores forskellige modeller. Forskellen ligger meget i træningsbænkens kraftighed, polstrering af sæder samt justeringsmuligheder. Vi har billige træningsbænke, men stadigvæk i en stærk kvalitet og ligeledes har vi trænings bænke til fitnesscentre.

En god træningsbænk køber du hos Fitnessgruppen - bedst til prisen.
Fitnessgruppen - Få råd og vejledning om Fitnessudstyr

Stor butik med udstilling af motionsudstyr - kom og prøv før du køber. Eller kontakt Fitnessgruppen for råd og vejledning. Se korte artikler.

Fitnessgruppen forhandler Fitnessudstyr i rigtig høj kvalitet til Fitnesscentre og Private. Stort udvalg og hurtig levering af motionsudstyr;  Motionscykler, Crosstrainer,  Løbebånd, Romaskiner mv. samt styrketræningsudstyr til alle; Træningsbænke, Håndvægte,   Vægtudstyr, Kettlebells mv.

Vi forhandler de førende mærker; Peak Fitness., Concept 2, Circle Fitness, Kettler, Reebok,   Tunturi, Powertec  m.fl.

Kundeservice

Hos Fitnessgruppen sidder vi klar til at hjælpe dig.

Vi hjælper dig til at finde det rigtige motionsudstyr, vi har hele butikken fyldt med Fitnessudstyr. Ønsker du nyt træningsudstyr derhjemme eller i Fitnesscenteret, så kontakt os.

Vi sørger for hurtig levering - og har I spørgsmål til udstyret eller træning, så hjælper vi gerne.

Fitnessgruppen   |   Grønlandsvej 8   |   8660 Skanderborg  |   Tlf: +45 8744 0306   |    Info@fitnessgruppen.dk

0