Relax Plate Loaded

Med Plate Loaded-serien fra Relax Fitness får man kraftige og robuste træningsmaskiner, hvor dem der ønsker at løfte tungt, virkelig kan blive udfordret.

Får at benytte træningsstationerne skal der bruges 50 mm OL-vægtskiver, som nemt påføres på de forskellige maskiner. Alle maskiner kommer med holdere på siden eller bagpå, så de ikke ligger og flyder på gulvet i fitnesscentret.

I denne kategori finder du bl.a. følgende træningsmaskiner:
- Leg Press
- Chest Press
- Shoulder Press
- Lat Pulldown
- Low Row

Fitnessgruppen anbefaler Relax Fitness til professionelt brug, da kvaliteten er utrolig høj og designet er flot og lækkert. Hos Fitnessgruppen er vi utrolig stolte af at være din leverandør af Relax Fitness.

Kontakt Fitnessgruppen for råd og vejledning omkring de forskellige maskiner.

Fitnessgruppen - Få råd og vejledning om Fitnessudstyr

Stor butik med udstilling af motionsudstyr - kom og prøv før du køber. Eller kontakt Fitnessgruppen for råd og vejledning. Se korte artikler.

Fitnessgruppen forhandler Fitnessudstyr i rigtig høj kvalitet til Fitnesscentre og Private. Stort udvalg og hurtig levering af motionsudstyr;  Motionscykler, Crosstrainer,  Løbebånd, Romaskiner mv. samt styrketræningsudstyr til alle; Træningsbænke, Håndvægte,   Vægtudstyr, Kettlebells mv.

Vi forhandler de førende mærker; Peak Fitness., Concept 2, Circle Fitness, Kettler, Reebok,   Tunturi, Powertec  m.fl.

Kundeservice

Hos Fitnessgruppen sidder vi klar til at hjælpe dig.

Vi hjælper dig til at finde det rigtige motionsudstyr, vi har hele butikken fyldt med Fitnessudstyr. Ønsker du nyt træningsudstyr derhjemme eller i Fitnesscenteret, så kontakt os.

Vi sørger for hurtig levering - og har I spørgsmål til udstyret eller træning, så hjælper vi gerne.

Fitnessgruppen   |   Grønlandsvej 8   |   8660 Skanderborg  |   Tlf: +45 8744 0306   |    Info@fitnessgruppen.dk

0