Kosttilskud

Hos Fitnessgruppen kan vi tilbyde kvalitetsprodukter indenfor kosttilskud fra Nutramino og Bodylab i forskellige smagsvarianter.

Kosttilskud bruges som et supplement til de daglige måltider, og ikke som erstatning.

Ved brug af kosttilskud kan du opnå mere energi, udholdenhed og hjælp til forøgelse af muskelmasse.

Nutramino og Bodylab har et bredt udvalg af kosttilskud, hvor det er vigtigt at du sætter dig ind i hvad du har brug for til din krop.

Hos Fitnessgruppen har vi skarpe priser på proteinpulver, men kvalitet og sikkerhed prioriteres højere end billigt proteinpulver. Derfor sælger vi kun godkendte og kontrolleret proteinpulver fra Bodylab og Nutramino.

Vi hos Fitnessgruppen fører følgende produkter:
- Proteinpulver
- BCAA
- Preworkout
- Kreatin

Fitnessgruppen - Få råd og vejledning om motionsudstyr

Stor butik med udstilling af motionsudstyr - kom og prøv før du køber. Eller kontakt Fitnessgruppen for råd og vejledning. Se korte artikler.

Fitnessgruppen forhandler fitnessudstyr af høj kvalitet, fra blandt andet Kettler, Peak Fitness, Concept II, Life Fitness, Circle Fitness, Reebok, polar m.fl.

Få gratis råd og vejledning om køb af motionsudstyr; motionscykel, romaskine, crosstrainer, løbebånd og styrketræningsudstyr.

Kundeservice

Hos Fitnessgruppen sidder vi klar til at hjælpe dig.

Vi hjælper dig til at finde det rigtige motionsudstyr, vi har hele butikken fyldt med Fitness. Ønsker du at komme i form eller tabe dig - vi har fitnessudstyret.

Vi sørger for hurtig levering - og har I spørgsmål til udstyret eller træning, så hjælper vi gerne.

Fitnessgruppen   |   Viborgvej 107   |   8210 Århus v   |   Tlf: +45 8744 0306   |    Info@fitnessgruppen.dk
0