Fitnesscenter


Aarhus Kommune:


En af de lokale, nemlig Aarhus Kommune skulle etablere et helt nyt stort fitnesscenter i en bygning med mange forskellige virksomheder. Her var det vigtigt at få noget udstyr ind, som kunne holde til centerbrug med mange daglige besøgende. Valget faldt på Fitnessgruppen, hvor vi så frem til en spændende og sjov udfordring. I et fitnesscenter er det vigtigt at kvaliteten på udstyret er i top, da der ofte er run på hele dagen. Med kredsløbsmaskiner fra bl.a. Circle Fitness og Concept 2, er vi sikre på at tilbyde vores kunder kvalitetsmaskiner uanset behov og niveau. I styrketræningsafdelingen finder vi de populære mærker Peak Fitness og Relax Fitness, som garanterer høj kvalitet og stabilitet. Dette udstyr blev selvfølgelig også fremvist for Aarhus Kommune, så de havde en idé om, hvilken kvalitet af udstyr de skulle gå efter.


Hos Fitnessgruppen leverer vi fitnessudstyr til alle former for fitnesscentre og motionsrum – både store og små. Derfor var vi også mere end klar til denne opgave, som vi godt var klar over ville blive hård, men også meget spændende opgave.
Byggerod og håndværkere:


Da der var tale om et helt nyt byggeri i Aarhus, var det en længere proces fra start til slut, hvor vi fik lov til at være med igennem hele processen. Det var utrolig spændende, og det er sjovt at se hvordan det hele udvikler sig fra byggerod til det færdige resultat med et topmoderne fitnesscenter. Ved et af vores første besøg på byggepladsen, fik vi lov til at komme med ind i bygningen og hen til rummet, hvor der skulle være fitnessudstyr. I samarbejder med kunden fik vi talt de forskellige muligheder igennem og der blev kastet mange bolde op i luften. Der var en rigtig fornuftig og professionel dialog, som gav en personlig kontakt mellem os og kunden. Da vi havde været alle tingene igennem, fik vi overdraget en plantegning over rummet, så vi kunne lave grafisk tegning med indretning og forslag til Aarhus Kommune.
Levering og opsætning:


Efter flere måneders hårdt arbejde fra håndværkerne, stod den nye flotte bygning endelig klar. Det betød selvfølgelig, at vi var klar til at rykke ind og få etableret et topmoderne fitnesscenter til de forskellige virksomheder i bygningen, så træningen kunne begynde. Arbejdet strakte sig over 2 dage, hvor der blev samlet alt fra løbebånd og cykler til styrketræningsmaskiner og diverse racks. Der var rigeligt at tage fat på og vores serviceteknikkere havde 2 hårde dage, men også sjove! Alle maskiner blev gennemtestet og alt affald blev taget med retur. Nu stod der et helt nyt og topmoderne fitnesscenter klar til brug til de ansatte i bygningen.
Opfølgning og serviceaftale:


Efter vi fik etableret det nye fitnesscenter hos Aarhus Kommune, har vi løbende været forbi i forbindelse med deres serviceaftale, så alle maskiner altid er klar til brug. Når der er så meget run på de forskellige træningsmaskiner, kan det være en fordel med en serviceaftale, hvor vores serviceteknikker jævnligt kommer forbi og tjekker diverse maskiner og sikrer at alt er som det skal være. På denne måde kan trygt og roligt være sikker på at ens brugere får en god oplevelse under træning.


Skal vi lave jeres nye fitnessrum?


Fitnessgruppen har over 20 års erfaring med etablering af diverse motionsrum og fitnesscentre. Vi er jeres sparringspartner igennem hele processen, og vi står altid klar med råd og vejledning, hvis der skulle blive behov for det. Vores fornemmeste opgave er at lytte til kundens behov, samtidig med at komme med vores viden og erfaringer. Står I og skulle til at udskifte enkelte maskiner eller etablere et helt nyt fitnessrum, så tøv ikke med at kontakte os:


Mail: info@fitnessgruppen.com


Tlf.: 87 44 03 06Relaterede varer
Circle Ellipse E7 LED computer
Circle Ellipse E7 LED computer
Før DKK 24.995,00
DKK 21.995,00
(DKK 17.596,00)
Circle M8 Løbebånd LED
Circle M8 Løbebånd LED
Før DKK 56.995,00
DKK 46.995,00
(DKK 37.596,00)
Stairway GTL Trappemaskine
Stairway GTL Trappemaskine
DKK 47.500,00
(DKK 38.000,00)
Fitnessgruppen - Få råd og vejledning om Fitnessudstyr

Stor butik med udstilling af motionsudstyr - kom og prøv før du køber. Eller kontakt Fitnessgruppen for råd og vejledning. Se korte artikler.

Fitnessgruppen forhandler Fitnessudstyr i rigtig høj kvalitet til Fitnesscentre og Private. Stort udvalg og hurtig levering af motionsudstyr;  Motionscykler, Crosstrainer,  Løbebånd, Romaskiner mv. samt styrketræningsudstyr til alle; Træningsbænke, Håndvægte,   Vægtudstyr, Kettlebells mv.

Vi forhandler de førende mærker; Peak Fitness., Concept 2, Circle Fitness, Kettler, Reebok,   Tunturi, Powertec  m.fl.

Kundeservice

Hos Fitnessgruppen sidder vi klar til at hjælpe dig.

Vi hjælper dig til at finde det rigtige motionsudstyr, vi har hele butikken fyldt med Fitnessudstyr. Ønsker du nyt træningsudstyr derhjemme eller i Fitnesscenteret, så kontakt os.

Vi sørger for hurtig levering - og har I spørgsmål til udstyret eller træning, så hjælper vi gerne.

Fitnessgruppen   |   Grønlandsvej 8   |   8660 Skanderborg  |   Tlf: +45 8744 0306   |    Info@fitnessgruppen.dk

0