Crosstrainer

CrosstrainerEn crosstrainer er en god måde at komme i en bedre form på. En crosstrainer sørger for, at du får den bedst mulige træning for dig og din krop. Maskinen kombinerer cykling, løb og gang.På en crosstrainer får man ikke samme stød, op igennem kroppen, som når man løber. Så de er lidt mere skånsomme overfor kroppen end et løbebånd, samtidig med at armene også bliver brugt. Ved glidende løb, træk og pres med armene, kan du hurtigt få din puls op, og en crosstrainer er dermed en sjov og god vej til en bedre kondition.


Elipsetræner = crosstrainer


Køb din crosstrainer hos Fitnessgruppen, der har hjemmesiden www.fitnessgruppen.dk. Her kan du også købe kondicykler, løbebånd og meget, meget mere. Samtidigt giver hjemmesiden dig den nødvendige viden omkring for eksempel en crosstrainer, men du kan søge viden om faktisk alle styrketræningsmaskiner.


Prøv gerne flere crosstrainer inden du køber – Fitnessgruppen har en stor butik i Aarhus. Så kom i form med Fitnessgruppen. Mærkerne Peak Fitness, Kettler, Tunturi, Life Fitness, Circle Fitness mv. finder du hos Fitnessgruppen. Køb en crosstrainer og mærk forskellen hurtigt. Kom i form med fitnessgruppen, der på en nem og overskuelig måde guider dig gennem markedet af fitnessudstyr.


Se alle vores crosstrainer.Relaterede varer
Peak Fitness C5.0i Crosstrainer - Justerbar skridtlængde - Bluetooth
Bowflex Max Trainer M3
Bowflex Max Trainer M3
DKK 11.995,00
(DKK 9.596,00)
Peak Fitness VG60i Crosstrainer - Bluetooth
Fitnessgruppen - Få råd og vejledning om Fitnessudstyr

Stor butik med udstilling af motionsudstyr - kom og prøv før du køber. Eller kontakt Fitnessgruppen for råd og vejledning. Se korte artikler.

Fitnessgruppen forhandler Fitnessudstyr i rigtig høj kvalitet til Fitnesscentre og Private. Stort udvalg og hurtig levering af motionsudstyr;  Motionscykler, Crosstrainer,  Løbebånd, Romaskiner mv. samt styrketræningsudstyr til alle; Træningsbænke, Håndvægte,   Vægtudstyr, Kettlebells mv.

Vi forhandler de førende mærker; Peak Fitness., Concept 2, Circle Fitness, Kettler, Reebok,   Tunturi, Powertec  m.fl.

Kundeservice

Hos Fitnessgruppen sidder vi klar til at hjælpe dig.

Vi hjælper dig til at finde det rigtige motionsudstyr, vi har hele butikken fyldt med Fitnessudstyr. Ønsker du nyt træningsudstyr derhjemme eller i Fitnesscenteret, så kontakt os.

Vi sørger for hurtig levering - og har I spørgsmål til udstyret eller træning, så hjælper vi gerne.

Fitnessgruppen   |   Viborgvej 107   |   8210 Århus v   |   Tlf: +45 8744 0306   |    Info@fitnessgruppen.dk
0