Yogaudstyr

Her finder du kvalitets produkter som kan anvendes i forbindelse med din yoga -og pilatestræning. Flere af vores produkter henvender sig både til private og holdtræning.

Ved yogatræning ligges der vægt på udstræk, smidighed og åndedræt. Til dette formål har vi et bredt udvalg af produkter, som kan hjælpe dig med,  at opnå den bedste træning, og derved det bedst mulige resultat.

Her kan du bl.a. finde følgende produkter:
- Yoga Blok
- Foamroller / Skum rulle
- Yoga Bælte
- Redondo bold
- Pilates ring
- Blancebold
- Balancepude
- Yogamåtter

De fleste af vores produkter i denne varegruppe anbefaler vi både til privat-brug samt professionelt brug.

Mest populære
SwissBall 65 cm Anti Burst
SwissBall 65 cm Anti Burst DKK 149,00
(DKK 119,20)
Info/køb
Peak Fitness Foam Roller Bumpy - Sort
Peak Fitness Foam Roller Bumpy - Sort Før DKK 149,00
DKK 99,00
(DKK 79,20)
Info/køb
Balancepude
Balancepude DKK 375,00
(DKK 300,00)
Info/køb
Halv Balance bold 55 cm.
Halv Balance bold 55 cm. DKK 699,00
(DKK 559,20)
Info/køb

Alt i yogaudstyr!


Hvis du ønsker en mere afstressende hverdag i kombination med en motionsform der bygger på at finde roen, samt træne kroppens smidighed, kan udvalget i Fitnessgruppens yogasortiment hjælpe dig godt på vej. I vores sortiment tilbyder vi en lang række billigt kvalitetsudstyr, som kan bidrage positivt til din yogatræning og være med til at skabe en både udfordrende og givende træning.

Hos Fitnessgruppen sørger vi for at du kan få lige præcis hvad du ønsker til din træning, uagtet om det er en yogamåtte, yogabold eller en foam roller. Vi tilbyder op til flere forskellige varianter af hver produktkategori, så du uanset erfaring, styrke og ambitionsniveau kan få opfyldt dine behov.

Kvinde dyrker yoga på swissball og træningsmåtte

Hvilken yogamåtte passer til mig?


Hvor end du træner, kan det være essentielt for din træning at du bruger en passende yogamåtte (træningsmåtte). Ved brug af alternativer såsom et håndklæde eller gulvtæpper kan der opstå skader, hvorfor det er helt ideelt at bruge en yogamåtte. Når man skal vælge sin yogamåtte, er der flere faktorer der spiller en rolle, såsom tykkelse, vægt og tekstur.

Yoga handler for mange udøvere om at have nær jordkontakt og går derfor efter en tyndere måtte. De tyndere måtter har den fordel, at man som udøver kan opleve en øget stabilitet i de aktive poseringer samt bedre balance i de længerevarende og fokuserede poseringer.

De tykkere måtter giver dog ekstra støtte, hvilket kan være en fordel i specifikke positioner der belaster knæ og albuer. Den tykke måtte har ligeledes den fordel, at man vil holde sine positioner længere, samt er den anbefalelsesværdig for udøveren der har knæ- eller rygproblemer.

Se og læs mere om vores yogamåtter her!

Kvinde dyrker yoga på yogamåtte

Foam Roller til at lindre ømme muskler


Den manglende mobilitet eller småskader af og til, kan være noget vi alle døjer med, hvorfor en foam roller kan være brugbar for enhver udøver uanset størrelse og alder. Foam rolleren fungerer ved at forbedre blodgennemstrømningen i musklerne, hvilket resulterer i øget bevægelighed samt en forbedret og effektiviseret restitution mellem træninger, så man igen kan være i stand til at yde sit ypperste.

At vælge den rigtige og mest passende foam roller kan være svært, så herunder kan du læse, hvad fordelene er ved de forskellige slags, vi tilbyder hos Fitnessgruppen.

De mest almindelige foam rollere har en glat overflade, der resulterer i en mere blid massage grundet et jævnt tryk over hele rullen. Den glatte roller er ofte valget for forbrugeren, der ønsker en mildere massage som stadig løsner muskelspændinger og ømheder.

Hvis man ønsker en mere intens massageoplevelse er en foam roller med et mere groft mønster anbefalelsesværdig. Det grove mønster vil resultere i, at rolleren rammer mere specifikke områder og vil derfor give en dybere massage herpå.

Hårdheden af din næste foam roller afhænger igen af hvor dyb en massage man som bruger ønsker. En tommelfingerregel kan dog være at starte med den bløde og herefter prøve sig frem med hårdere styrker, dette kan gøre dig sikker på at massagen gavner frem for at skade kroppen.

Se og læs mere om vores Foam Rollere her!
Fitnessgruppen - Få råd og vejledning om Fitnessudstyr

Stor butik med udstilling af motionsudstyr - kom og prøv før du køber. Eller kontakt Fitnessgruppen for råd og vejledning. Se korte artikler.

Fitnessgruppen forhandler Fitnessudstyr i rigtig høj kvalitet til Fitnesscentre og Private. Stort udvalg og hurtig levering af motionsudstyr;  Motionscykler, Crosstrainer,  Løbebånd, Romaskiner mv. samt styrketræningsudstyr til alle; Træningsbænke, Håndvægte,   Vægtudstyr, Kettlebells mv.

Vi forhandler de førende mærker; Peak Fitness., Concept 2, Circle Fitness, Kettler, Reebok,   Tunturi, Powertec  m.fl.

Kundeservice

Hos Fitnessgruppen sidder vi klar til at hjælpe dig.

Vi hjælper dig til at finde det rigtige motionsudstyr, vi har hele butikken fyldt med Fitnessudstyr. Ønsker du nyt træningsudstyr derhjemme eller i Fitnesscenteret, så kontakt os.

Vi sørger for hurtig levering - og har I spørgsmål til udstyret eller træning, så hjælper vi gerne.

Fitnessgruppen   |   Grønlandsvej 8   |   8660 Skanderborg  |   Tlf: +45 8744 0306   |    Info@fitnessgruppen.dk

0