Vandromaskiner

Hos Fitnessgruppen finder du et bredt udvalg af vandromaskiner til alle niveauer, fra First Degree Fitness - Fluid Rower.

Romaskiner med vand kombinerer autentisk ro-oplevelse og effektiv træning. Plaskelydene giver lyden af, at sidde ude på vandet og ro, samtidig med at du får et realistisk og godt træk.

I et stilrent og flot design, får du en maskine, som passer ind i ethvert rum, modsat meget andet motionsudstyr. Mange private personer opfatter faktisk deres vandromaskine, som et slags 'møbel'.

Så ønsker du fornemmelsen af at sidde ude på vandet og ro, skal du vælge en romaskine med vand - fluid rower!

Bedst i test er Apollo romaskinerne med vand. De har alle den samme tank, men er lavet i forskelligt materiale.

Fluid rower romaskine med vand er måske bedste romaskine til hjemmet. Den kan nemlig nemt rulle væk og stilles på højkant.

Vandromaskiner

Find din vandromaskine hos Fitnessgruppen!
Fitnessgruppen - Få råd og vejledning om Fitnessudstyr

Stor butik med udstilling af motionsudstyr - kom og prøv før du køber. Eller kontakt Fitnessgruppen for råd og vejledning. Se korte artikler.

Fitnessgruppen forhandler Fitnessudstyr i rigtig høj kvalitet til Fitnesscentre og Private. Stort udvalg og hurtig levering af motionsudstyr;  Motionscykler, Crosstrainer,  Løbebånd, Romaskiner mv. samt styrketræningsudstyr til alle; Træningsbænke, Håndvægte,   Vægtudstyr, Kettlebells mv.

Vi forhandler de førende mærker; Peak Fitness., Concept 2, Circle Fitness, Kettler, Reebok,   Tunturi, Powertec  m.fl.

Kundeservice

Hos Fitnessgruppen sidder vi klar til at hjælpe dig.

Vi hjælper dig til at finde det rigtige motionsudstyr, vi har hele butikken fyldt med Fitnessudstyr. Ønsker du nyt træningsudstyr derhjemme eller i Fitnesscenteret, så kontakt os.

Vi sørger for hurtig levering - og har I spørgsmål til udstyret eller træning, så hjælper vi gerne.

Fitnessgruppen   |   Grønlandsvej 8   |   8660 Skanderborg  |   Tlf: +45 8744 0306   |    Info@fitnessgruppen.dk

0