Vægtudstyr OL

Til professionelt brug som f.eks. motionsrum og fitnesscentre vil vi hos Fitnessgruppen altid anbefale 50 mm. vægtudstyr fremfor f.eks. 30 mm. eller 25 mm.  

Fitnessgruppen tilbyder både 50 mm vægtstænger og lækre gummivægtskiver samt bumper skiver.

Her får du/I et stort og bredt udvalg af OL skiver og stænger som f.eks:
- Sorte gummi-belagte OL vægtskiver
- Farvede OL vægtskiver
- OL stænger på 120, 152, 182 og 220 cm.
- OL Curls stang
- OL Hex Bar
- OL Håndvægtstænger
- Låse til OL stænger
- Stativer til 50 mm. stænger og skiver

Vi har sammensat forskellige vægtsæt med forskellige muligheder, hvor du/I som kunde sparer penge i forhold til at købe stænger og skiver separat.

Kontakt os gerne vedrørende tilbud eller spørgsmål via telefon: 87 44 03 06 eller via mail: info@fitnessgruppen.dk  

Mest populære
98 kg Peak Fitness PU Vægtsæt
98 kg Peak Fitness PU Vægtsæt Før DKK 4.229,00
DKK 4.095,00
(DKK 3.276,00)
Info/køb

50 mm OL-vægtudstyr

Er man vant til at træne i diverse fitness- og motionsrum, vil man også bemærke, at man altid støder på 50 mm vægtskiver og vægtstænger. Årsagen til dette er, at det er kraftigere og mere holdbart end f.eks. 25 mm og 30 mm vægtudstyr. Olympiske vægtskiver og vægtstænger er produceret i en kraftig kvalitet, som kan tåle at blive brugt af flere brugere, uanset niveau og behov. Så står man og skal etablere et nyt fitnesscenter eller blot supplere med nyt vægtudstyr, vil Fitnessgruppen altid anbefale 50 mm OL-vægtudstyr. Hos Fitnessgruppen har vi et bredt udvalg af vægtskiver, vægtstænger og diverse tilbehør til vægtudstyr – her finder man bl.a. sorte OL-vægtskive, Bumper Plates, PU-vægtskiver og et hav af olympiske vægtstænger. Har man brug for opbevaring af enten skiver eller stænger, tilbyder vi flere forskellige OL-stativer til både vægtskiver og vægtstænger.

Sorte OL-vægtskiver:

Vores sorte OL-vægtskiver er det sikre valg uanset om det er til hjemme-fitnessrummet eller fitnesscentret. De smarte vægtskiver er gummibelagte og derfor behagelige at arbejde med. Fra 5 kg og op, kommer skiverne også med håndtag, så de er nemme at montere på vægtstangen eller træningsmaskine, og ligeledes nemme at fjerne igen. De sorte OL-vægtskiver passer på alle 50 mm vægtstænger, hvor de bl.a. kan benyttes på en curlstang eller en klassisk olympisk vægtstang. Ønsker man et komplet sæt med vægtskiver og en vægtstang, har vi hos Fitnessgruppen gjort overvejelsen lettere – hos os finder man nemlig forskellige vægtsæt med f.eks. 98 kg eller 128 kg. Så er det nemt at gå i gang med styrketræningen i ens HomeGym eller i motionsrummet.

PU-vægtskiver (Poly Urethane):

Ønsker man det bedste af det bedste, så kan vi ikke andet end at anbefale vores Peak Fitness PU-vægtskiver, hvor der ikke er gået på kompromis med kvalitet eller design. De flotte vægtskiver passer ind i ethvert fitnessrum og giver et godt look i rummet. Skiverne kommer med forskellige farvekoder, så det er nemt at kende forskel og se hvor mange kilo de vejer. Derudover har de også alle håndtag, så de er utrolig nemme at håndtere for den enkelte bruger. PU-belægningen er en utrolig stærk plast-belægning, som bl.a. sikrer at der ikke sætter sig snavs på vægtskiverne, og at de får en hård slagkraftig overflade – derudover kommer de også med en rustfri stålring i midten. Vi har på forhånd sammensat forskellige vægtsæt hvor man både får vægtskiver og vægtstang – ønsker man derimod at sammensætte sit eget sæt, kan man altid kontakte os og få et uforpligtende tilbud.

Bumper Plates:

Peak Fitness Bumper Plates kommer i et flot design, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten. Bumper-skiverne er produceret i kraftig materiale, da de skal kunne tåle stød og drops mod gulvet. Disse vægtskiver benyttes oftest i forbindelse med Funktionel Træning, hvor man træner tungt og eksplosivt. Brugere i fitnesscentret elsker at træne med Bumper Plates, når man f.eks. træner squat, dødløft eller bænkpres. De klassiske Bumper Plates fra Peak Fitness fås fra 5 kg til og med 20 kg. Ønsker man at supplere vægten med f.eks. 2,5 kg, anbefaler vi vores Training Plates eller
teknik-skiver.

Olympiske Vægtstænger:

Olympiske vægstænger er et must have i ethvert fitnessrum. De kraftige vægtstænger er utrolig slidstærke og er produceret med enten kulelejre eller nålelejre. Noget af det man skal være opmærksom på, når man kigger på en vægstang, er bredden på det indvendige greb. Bredden ligger ofte på 28 mm eller 30 mm. For nogle virker 30 mm for bredt, og man oplever derfor flere og flere vægtstænger kun har en bredde på 28 mm. Der findes et hav af forskellige OL-vægtstænger, som f.eks. curlstang, safety squat bar, triceps bar, hex bar og teknik-stang. I et fitnesscenter skal man kunne tilbyde ens brugere et bredt udvalg af muligheder for styrketræning, og derfor finder man også et stort udvalg af olympiske vægtstænger hos Fitnessgruppen. Alle vægtstænger kommer inkl. clipslåse, så de er klar til brug med det samme.

Fitnessgruppen - Få råd og vejledning om Fitnessudstyr

Stor butik med udstilling af motionsudstyr - kom og prøv før du køber. Eller kontakt Fitnessgruppen for råd og vejledning. Se korte artikler.

Fitnessgruppen forhandler Fitnessudstyr i rigtig høj kvalitet til Fitnesscentre og Private. Stort udvalg og hurtig levering af motionsudstyr;  Motionscykler, Crosstrainer,  Løbebånd, Romaskiner mv. samt styrketræningsudstyr til alle; Træningsbænke, Håndvægte,   Vægtudstyr, Kettlebells mv.

Vi forhandler de førende mærker; Peak Fitness., Concept 2, Circle Fitness, Kettler, Reebok,   Tunturi, Powertec  m.fl.

Kundeservice

Hos Fitnessgruppen sidder vi klar til at hjælpe dig.

Vi hjælper dig til at finde det rigtige motionsudstyr, vi har hele butikken fyldt med Fitnessudstyr. Ønsker du nyt træningsudstyr derhjemme eller i Fitnesscenteret, så kontakt os.

Vi sørger for hurtig levering - og har I spørgsmål til udstyret eller træning, så hjælper vi gerne.

Fitnessgruppen   |   Grønlandsvej 8   |   8660 Skanderborg  |   Tlf: +45 8744 0306   |    Info@fitnessgruppen.dk

0