TRX - Slyngetræning

TRX og Slyngetræning  god træningsmetode, hvor du får trænet hele kroppen.

TRX og slyngetræning er udelukkende træning med din egen kropsvægt som modstand, men giver samme effekt som styrketræning.

Suspension Training er fysisk træning, som forbedrer din styrke, balance, smidighed samt core-stabilitet. Med flere forskellige øvelser er det muligt at træne hele kroppen på en gang.

En suspension trainer er nem at tage med - og kan bruges både indenfor og udenfor.  Med et døranker kan du altid finde et sted at træne indenfor.

Vi har et stort udvalg af TRX udstyr og slyngetræner online her!

TRX og slyngetræner er et must have på listen over funktionelt træningsudstyr.
Hvis du vil have hurtig og sikker levering, så køb online hos Fitnessgruppen.

Fitnessgruppen - Få råd og vejledning om motionsudstyr

Stor butik med udstilling af motionsudstyr - kom og prøv før du køber. Eller kontakt Fitnessgruppen for råd og vejledning. Se korte artikler.

Fitnessgruppen forhandler fitnessudstyr af høj kvalitet, fra blandt andet Kettler, Peak Fitness, Concept II, Life Fitness, Circle Fitness, Reebok, polar m.fl.

Få gratis råd og vejledning om køb af motionsudstyr; motionscykel, romaskine, crosstrainer, løbebånd og styrketræningsudstyr.

Kundeservice

Hos Fitnessgruppen sidder vi klar til at hjælpe dig.

Vi hjælper dig til at finde det rigtige motionsudstyr, vi har hele butikken fyldt med Fitness. Ønsker du at komme i form eller tabe dig - vi har fitnessudstyret.

Vi sørger for hurtig levering - og har I spørgsmål til udstyret eller træning, så hjælper vi gerne.

Fitnessgruppen   |   Viborgvej 107   |   8210 Århus v   |   Tlf: +45 8744 0306   |    Info@fitnessgruppen.dk
0