TRX - Slyngetræning

TRX og Slyngetræning er en god træningsmetode, hvor du får trænet hele kroppen.

TRX og slyngetræning er udelukkende træning med din egen kropsvægt som modstand, men giver samme effekt som styrketræning.

Suspension Training er fysisk træning, som forbedrer din styrke, balance, smidighed samt core-stabilitet. Med flere forskellige øvelser er det muligt at træne hele kroppen på en gang.

En suspension trainer er nem at tage med - og kan bruges både indenfor og udenfor.  Med et døranker kan du altid finde et sted at træne indenfor.

Vi har et stort udvalg af TRX udstyr og slyngetræner online her!

TRX og slyngetræner er et must have på listen over funktionelt træningsudstyr.
Hvis du vil have hurtig og sikker levering, så køb online hos Fitnessgruppen.

Mest populære
Slyngetræner Kit
Slyngetræner Kit Før DKK 695,00
DKK 495,00
(DKK 396,00)
Info/køb
TRX Home 2.0 Suspension Trainer Kit
TRX Home 2.0 Suspension Trainer Kit DKK 1.995,00
(DKK 1.596,00)
Info/køb

Slyngetræning


Slyngetræning (Suspension Training) er for dig som ønsker et let transportabelt og vedligeholdelsesfrit træningsredskab, der kan benyttes til adskillige øvelser for både over- og underkrop uanset højde og bredde.

Slyngetræneren har gennem mange år været en fast del af gymnastikken men har de seneste år vundet popularitet i fitnessverdenen, og er i dag blevet en stor del af manges styrke- og genoptræningsrutiner grundet træningsformens mange fordele og træningsmuligheder.

En travl hverdag kan være til hindring for motionen, men med den praktiske slyngetræner fra TRX eller Iron Gym, kan træningen let og enkelt gøres når og hvor som helst, uden det bliver på bekostning af effektiviteten.

Mand med slyngetræner

Fordele ved slyngetræneren


Der er flere gode grunde til, hvorfor man skal overveje at købe en slyngetræner. Slyngetræneren er ikke udelukkende til gavn for topprofessionelle atleter og gymnaster, men kan i høj grad være en essentiel del af træningen hos både nybegyndere og øvede.

    1.  Hurtig og effektiv full-body træning

Slyngetræneren benytter kropsvægten som modstand til at forbedre og udvikle sig på områderne styrke, fleksibilitet og balance. Brugen af kropsvægt gør det muligt at opnå ethvert fitness mål, da modstanden ændres alt afhængig af hvilken kropsvinkel øvelserne laves med. Jo mere oprejst øvelserne er udført, jo lettere vil modstanden føles, hvorimod man med en mere vandret vinkel vil opnå højere modstand. Træningen er enorm tidseffektiv, da man med dette ene redskab kan lave et hav af forskellige øvelser for både over- og underkrop.

    2.  Kan benyttes alle steder

En af de store fordele ved slyngetræning er fleksibiliteten for, hvor det kan udføres. Ved benyttelse af dørankeret kan slyngetræneren bruges i alle døre, hvilket gør den ideel til træning i hjemmet eller til at medbringe på ferien. Slyngetræneren kan ligeledes benyttes ved blot at sætte det rundt om en fast genstand, såsom en lygtepæl eller et træ.

Par med TRX

Hos Fitnessgruppen findes der forskellige mærker, priser og kits af den populære suspension træner. Hos os er det essentielt at kvalitet og pris er sammenhængende, hvorfor det er anbefalelsesværdigt at købe en slidstærk og holdbar slyngetræner til en god pris, som eksempelvis vores slyngetræner kit. En slyngetræner kan med fordel bruges i kombination med en af vores vægtveste for øget kilo og modstand.

Se et udvalg af vores slyngetrænere her og læs mere;

Slyngetræner Kit

TRX Suspension Trainer Move

TRX Home 2.0 Suspension Trainer Kit
Fitnessgruppen - Få råd og vejledning om Fitnessudstyr

Stor butik med udstilling af motionsudstyr - kom og prøv før du køber. Eller kontakt Fitnessgruppen for råd og vejledning. Se korte artikler.

Fitnessgruppen forhandler Fitnessudstyr i rigtig høj kvalitet til Fitnesscentre og Private. Stort udvalg og hurtig levering af motionsudstyr;  Motionscykler, Crosstrainer,  Løbebånd, Romaskiner mv. samt styrketræningsudstyr til alle; Træningsbænke, Håndvægte,   Vægtudstyr, Kettlebells mv.

Vi forhandler de førende mærker; Peak Fitness., Concept 2, Circle Fitness, Kettler, Reebok,   Tunturi, Powertec  m.fl.

Kundeservice

Hos Fitnessgruppen sidder vi klar til at hjælpe dig.

Vi hjælper dig til at finde det rigtige motionsudstyr, vi har hele butikken fyldt med Fitnessudstyr. Ønsker du nyt træningsudstyr derhjemme eller i Fitnesscenteret, så kontakt os.

Vi sørger for hurtig levering - og har I spørgsmål til udstyret eller træning, så hjælper vi gerne.

Fitnessgruppen   |   Grønlandsvej 8   |   8660 Skanderborg  |   Tlf: +45 8744 0306   |    Info@fitnessgruppen.dk

0