Beskyttelsesmåtter og træningsgulv

Her finder du beskyttelses måtter og træningsgulv til alle formål.

Måtterne, brikkerne og gulvet er designet og udformet så de passer lige til dit formål, om det er til din motionscykel, crosstrainer, træningsbænk eller generel beskyttelse mod stød og slag, så har vi træningsunderlaget til dig.

Her finder du træningsgulv til:
- Løbebånd
- Indoor bike / Ergometer / Motionscykel
- Træningsbænke
- Træktårn / Multitræner
- Håndvægte eller Crossfit
- Romaskiner

Ønsker du et større træningsgulv i lokalet, så kontakt os for muligheder og tilbud.
Vi har både tynde og tykke gummibrikker samt gummigulv på rulle i flere tykkelser.

Fitnessgruppen anbefaler altid at du beskytter dit gulv mod slitage og sved.

Gummimåtter og gulvmåtter til din træning


Alternativet til gummimåtter og gulvmåtter er bl.a. gummifliser. Vi har hos Fitnessgruppen lidt forskellige gummifliser at vælge imellem, så du kan finde lige den gummiflise, som du har behov for. Gummifliser er populære at have som underlag i fitnesslokaler – og især i de områder hvor der trænes med løse vægte, håndvægte eller lignende. Udover at de beskytter gulv og udstyr, så gør gummifliser også, så du står bedre fast, når du træner.

Vi anbefaler f.eks. denne gummiflise quad 50x50 cm, som har en tykkelse på 15 millimeter. Eller hvad med gummifliser der er formet som puslespilsbrikker, hvor der medfølger hele fire gummiflise-brikker svarende til 4 kvadratmeter. Der er her tale om yderst robuste gummifliser, som desuden opfylder alle de gængse behov inden for stødabsorbering.

træningsgulv fra fitnessgruppen

Du finder også sportsbrikker i farverne rød og blå, så gulvet i træningslokalet bliver ekstra attraktivt og unikt. Sportsbrikkerne kan du sammensætte præcis, som du ønsker det, så de danner forskellige mønstre – det giver også mulighed for at dele lokalet op i flere zoner – og så medfølger der kanter til de brikker, som ligger yderst. Sportsbrikkerne kan også bruges som underlag til kampsport som karate, taekwondo, kickboxing eller lignende.
Fitnessgruppen - Få råd og vejledning om Fitnessudstyr

Stor butik med udstilling af motionsudstyr - kom og prøv før du køber. Eller kontakt Fitnessgruppen for råd og vejledning. Se korte artikler.

Fitnessgruppen forhandler Fitnessudstyr i rigtig høj kvalitet til Fitnesscentre og Private. Stort udvalg og hurtig levering af motionsudstyr;  Motionscykler, Crosstrainer,  Løbebånd, Romaskiner mv. samt styrketræningsudstyr til alle; Træningsbænke, Håndvægte,   Vægtudstyr, Kettlebells mv.

Vi forhandler de førende mærker; Peak Fitness., Concept 2, Circle Fitness, Kettler, Reebok,   Tunturi, Powertec  m.fl.

Kundeservice

Hos Fitnessgruppen sidder vi klar til at hjælpe dig.

Vi hjælper dig til at finde det rigtige motionsudstyr, vi har hele butikken fyldt med Fitnessudstyr. Ønsker du nyt træningsudstyr derhjemme eller i Fitnesscenteret, så kontakt os.

Vi sørger for hurtig levering - og har I spørgsmål til udstyret eller træning, så hjælper vi gerne.

Fitnessgruppen   |   Viborgvej 107   |   8210 Århus v   |   Tlf: +45 8744 0306   |    Info@fitnessgruppen.dk
0