Rygtræner

Stort udvalg af Rygtræner hos Fitnessgruppen. Få gratis rådgivning hos os når du skal købe motionsudstyr.

Hos Fitnessgruppen tilbyder vi rygtrænere fra både Kettler og Finnlo. De typiske rygtrænere fungerer ved at du står op i en ca. 45 graders stilling, hvorefter du læner dig ned over rygtræneren. I denne øvelse er det vigtigt at du husker den korrekte stilling og bevægelse i nakken. På vej ned skal du stille og roligt rulle med nakken, således du kommer til at se ind imod dine ben/din mave. På ved op igen, ruller du så nakken opad, således du kommer til at se ligeud igen.  Husk også træning af mavemuskler.

Vi tilbyder også en rygstrækker fra Kettler, som hjælper dig ved at rette ryggen ud. Dette gøres ved at du bliver vendt rundt med hovedet ned ad, således ryggen bliver strukket ud.  

En rygtræner (lændetræner), vil ofte kunne hjælpe på ryg og lænde smerter, samt give dig en højere mobilitet omkring ryggen.

En af to grundsten til en sund og rask krop

En stærk og stabil ryg er vigtigere end du lige forestiller dig – du bruger ryggen uanset hvad din profession er. Det er af den grund en rygtræner er et godt hjælpemiddel, til at gøre din rygtræning effektiv, samt opnå en bedre kropsholdning og mindske fremtidige skader.

Vores sortiment af rygtrænere består af holdbare modeller, der alle giver gode muligheder for at udøve den rygtræning som din ryg har brug for.Rygtræning med eller uden vægt?


Ved træning af ryggen og generelt ved træning, er det vigtigt at du lytter til din krop. Hvis du lige er begyndt at træne din ryg, er det vigtigt at du ikke starter med en overbelastning af din læn. Du skal derfor udelukkende bruge din kropsvægt til din rygtræning.
Hos Fitnessgruppen A/S sidder vi altid klar i butikken eller på telefonen til at give dig gode råd så du kan få valgt den rigtige rygtræner til dit homegym eller fitnesscenter.Rygtrænere er generelt nemme at anvende og kan læres på meget kort tid. Du placerer fødderne på pladen og sætter dig selv i "spænd" ved at presse dine lægmuskler op mod de 2 ovale puder hvorefter du læner dig fremad mod de 2 puder øverst på rygtræneren.
Når du har opnået en rigtig position, bukker du overkroppen ned over rygtræneren og lader hovedet rulle med, således du kommer til at kigge på dine skinneben. Så ruller du langsomt op igen og lader hovedet rulle med, således du kommer til at kigge fremad igen.
Rygtræning er vigtigt for din krops-holdning. En rygtræner hjælper dig med at få en oprejst og rank holdning, når du går og står.

Men husk, at du ikke kan sige rygtræning uden at sige mavetræning. Det er vigtigt at du træner begge muskelgrupper, for at opnå en korrekt holdning eller for at fjerne eller forebygge smerter i lænd og ryg.

Fitnessgruppen - Få råd og vejledning om Fitnessudstyr

Stor butik med udstilling af motionsudstyr - kom og prøv før du køber. Eller kontakt Fitnessgruppen for råd og vejledning. Se korte artikler.

Fitnessgruppen forhandler Fitnessudstyr i rigtig høj kvalitet til Fitnesscentre og Private. Stort udvalg og hurtig levering af motionsudstyr;  Motionscykler, Crosstrainer,  Løbebånd, Romaskiner mv. samt styrketræningsudstyr til alle; Træningsbænke, Håndvægte,   Vægtudstyr, Kettlebells mv.

Vi forhandler de førende mærker; Peak Fitness., Concept 2, Circle Fitness, Kettler, Reebok,   Tunturi, Powertec  m.fl.

Kundeservice

Hos Fitnessgruppen sidder vi klar til at hjælpe dig.

Vi hjælper dig til at finde det rigtige motionsudstyr, vi har hele butikken fyldt med Fitnessudstyr. Ønsker du nyt træningsudstyr derhjemme eller i Fitnesscenteret, så kontakt os.

Vi sørger for hurtig levering - og har I spørgsmål til udstyret eller træning, så hjælper vi gerne.

Fitnessgruppen   |   Grønlandsvej 8   |   8660 Skanderborg  |   Tlf: +45 8744 0306   |    Info@fitnessgruppen.dk

0