Concept 2

Concept 2, er en af verdens førende producenter af romaskiner, og den eneste romaskine, som vi hos Fitnessgruppen, kan anbefale til professionelt brug!

Concept 2 romaskiner anbefales af Fitnessgruppen til bl.a.:

- Roklubber
- Fitnesscentre
- Virksomheder
- Institutioner

Der er 2 modeller af Concept 2 romaskiner - Model D og Model E. Den helt store forskel på de 2 modeller er siddehøjden. Siddehøjden på Concept 2 model E med PM5 monitor er 16 cm. højere end den er på Concept 2 Model D med PM5 monitor. Dette betyder at Concept 2 model E kan være nemmere at komme af og på for f.eks. ældre brugere.

Med Concept 2 romaskiner er du sikret den bedste og mest realistiske ro-oplevelse, der er mulig på en indendørs romaskine.

Udover romaskiner har Concept 2 også udviklet SkiErg maskinerne. SkiErg udvikler langrends muskelkraft for hele overkroppen, torso, underliv, arme og ben. SkiErg gør dig klar til den nye ski-sæson eller triatlon-sæson!

Med Concept 2 produkterne er du sikret de bedste maskiner på markedet!

Kontakt os gerne vedrørende tilbud eller spørgsmål via telefon: 87 44 03 06 eller via mail: info@fitnessgruppen.dk

Fitnessgruppen - Få råd og vejledning om motionsudstyr

Stor butik med udstilling af motionsudstyr - kom og prøv før du køber. Eller kontakt Fitnessgruppen for råd og vejledning. Se korte artikler.

Fitnessgruppen forhandler fitnessudstyr af høj kvalitet, fra blandt andet Kettler, Peak Fitness, Concept II, Life Fitness, Circle Fitness, Reebok, polar m.fl.

Få gratis råd og vejledning om køb af motionsudstyr; motionscykel, romaskine, crosstrainer, løbebånd og styrketræningsudstyr.

Kundeservice

Hos Fitnessgruppen sidder vi klar til at hjælpe dig.

Vi hjælper dig til at finde det rigtige motionsudstyr, vi har hele butikken fyldt med Fitness. Ønsker du at komme i form eller tabe dig - vi har fitnessudstyret.

Vi sørger for hurtig levering - og har I spørgsmål til udstyret eller træning, så hjælper vi gerne.

Fitnessgruppen   |   Viborgvej 107   |   8210 Århus v   |   Tlf: +45 8744 0306   |    Info@fitnessgruppen.dk
0