Kun afhentning af betalte web-ordre i butikken.

Romaskine

Romaskine


En romaskine styrker både dine armmuskler samt benmusklerne på én og samme tid. Derfor er en romaskine ofte at foretrække, hvis du gerne vil styrke din krop samt komme i en god kondition på kort tid. –Faktisk bruger man over 80% af kroppens muskel, når man træner på en romaskine.


Der er forskellige former for romaskiner, før i tiden brugte man oliecylinder til at lave modstanden i romaskinen. I dag er bruger man luftmodstand og magneter.  Fordelen ved luftmodstand som f.eks. Concept II indoor rower bruger er, det giver en naturtro bevægelse og modstand lige som på vandet. Men kan få lov til at trække igennem med armene også på en luftbremset romaskine. Fordelen med magnetbremset romaskiner er at de er meget lydsvage.


En Concept 2 romaskine er en af de bedste romaskiner på markedet. Nu kan du købe en Concept 2 romaskine hos Fitnessgruppen på Internettet, der findes på hjemmesiden www.fitnessgruppen.dk. Her kan du nemt og hurtigt danne dig et overblik over de forskellige romaskiner, der findes på markedet for tiden.


 


Se vores mange romaskiner af høj kvalitet her.


______________________________________
Motionsudstyr


Motionsudstyr i en høj kvalitet, og som er brugervenligt, fås hos Fitnessgruppen. Du er velkommen til at kigge ind i butikken og teste udstyret eller bestille motionsudstyret over nettet og få det leveret direkte. Kontakt os for råd og vejledning om motionsudstyr. 
Crosstrainer


En crosstrainer træner hele kroppen. og er en god måde at komme i en bedre form på. En crosstrainer sørger for, at du får den bedst mulige træning for dig og din krop. Maskinen kombinerer cykling, løb og gang. De findes classiske crosstrainer med svinghjulet bagved og forhjulstrukne crosstrainere. 

Relaterede varer
Kettler Coach S Romaskine
Kettler Coach S Romaskine
Før DKK 13.495,00
DKK 10.995,00
(DKK 8.796,00)
Peak Fitness R9 Romaskine
Peak Fitness R9 Romaskine
DKK 7.999,00
(DKK 6.399,20)
Concept 2 Romaskine Model E + PM5 -  Sort
Fitnessgruppen - Få råd og vejledning om Fitnessudstyr

Stor butik med udstilling af motionsudstyr - kom og prøv før du køber. Eller kontakt Fitnessgruppen for råd og vejledning. Se korte artikler.

Fitnessgruppen forhandler Fitnessudstyr i rigtig høj kvalitet til Fitnesscentre og Private. Stort udvalg og hurtig levering af motionsudstyr;  Motionscykler, Crosstrainer,  Løbebånd, Romaskiner mv. samt styrketræningsudstyr til alle; Træningsbænke, Håndvægte,   Vægtudstyr, Kettlebells mv.

Vi forhandler de førende mærker; Peak Fitness., Concept 2, Circle Fitness, Kettler, Reebok,   Tunturi, Powertec  m.fl.

Kundeservice

Hos Fitnessgruppen sidder vi klar til at hjælpe dig.

Vi hjælper dig til at finde det rigtige motionsudstyr, vi har hele butikken fyldt med Fitnessudstyr. Ønsker du nyt træningsudstyr derhjemme eller i Fitnesscenteret, så kontakt os.

Vi sørger for hurtig levering - og har I spørgsmål til udstyret eller træning, så hjælper vi gerne.

Fitnessgruppen   |   Viborgvej 107   |   8210 Århus v   |   Tlf: +45 8744 0306   |    Info@fitnessgruppen.dk
0