Motionscykel

En motionscykel er et enkelt og effektivt træningsudstyr, der egner sig til alle, uanset alder, størrelse og kondition.
Med en motionscykel har du de bedste muligheder for genoptræning, fedtforbrænding og konditionstræning.

Hos Fitnessgruppen har vi et bredt udvalg af motions -og ergometercykler.
Vi lægger vægt på at have et stort udvalg af motionscykler, så vi har en motionscykel der passer til netop dig. Nogle træningscykler passer bedst til mindre personer og andre træningscykler kan lidt ekstra tunge personer. Så køb motionscykel hos Fitnessgruppen - Vi rådgiver og vejleder - og i butikken kan du prøve vores mange motionscykler.

Vi har siddecykler, ergometercykler, motionscykler med lav indstigning og kondicykler med iPad og tablet tilslutning.
Prøv også en Airbike træningscykel.

Fitnessgruppen lægger også vægt på at have et udvalg af motionscykler fra flere producenter og vi er glade for at kunne præsentere cykler fra Kettler motionscykler, Peak Fitness motionscykler, Reebok motionscykler, Tunturi motionscykler og Circle Fitness.  

Kendetegn for en god motionscykel er at den har et jævnt og behageligt tråd, også ved max modstand. Derfor skal man vælge en motionscykel med mindst 8 kg. svinghjul.

Vi hos Fitnessgruppen står altid klar til at hjælpe dig med valget af en kondicykel.

Kom ind i butikken og prøv en motionscykel, hvis du er i tvivl om hvilken en der passer til dig eller ring og hør nærmere.
Motionscykler bedst i test og bedst i brug finder du hos Fitnessgruppen. Køb din motionscykel her.

Mest populære
Peak Fitness B2.0 Motionscykel  - Model 2021
Peak Fitness B2.0 Motionscykel - Model 2021 Før DKK 4.995,00
DKK 3.495,00
(DKK 2.796,00)
Info/køb
Peak Fitness B7.0i Ergometercykel
Peak Fitness B7.0i Ergometercykel Før DKK 7.995,00
DKK 6.995,00
(DKK 5.596,00)
Info/køb
Airbike - The Beast
Airbike - The Beast Før DKK 9.995,00
DKK 8.495,00
(DKK 6.796,00)
Info/køb
Peak Fitness Racer Pro Indoor Bike inkl computer med Blue Tooth
Peak Fitness Racer Pro Indoor Bike inkl computer med Blue Tooth Før DKK 10.995,00
DKK 9.995,00
(DKK 7.996,00)
Info/køb

Køb af motionscykelKvinde på motionscykel

Er du på udkig efter effektive fitnessmaskiner, der kan hjælpe dig med at komme i form, så skal du med sikkerhed overveje en motionscykel. En motionscykel, som de fleste af os nok kender som en kondicykel, er en investering i dit helbred. Kondicyklen er blevet en populær måde at dyrke motion på, og sundhedsmyndighedernes opfordrer da også til, at man skal dyrke 150 minutters moderat fysisk aktivitet om ugen. Her er motionscyklen et populært valg, da cykling på kondicyklen er en kardiovaskulær træningsøvelse, som får din puls op, og du forbrænder derved kalorier.  Samtidig er motionscyklen simpel og nem at bruge samtidig med at man ser nyhederne, serier eller andet underholdning.

Alle kan komme i form ved at cykle på en motionscykelMennesker på motionscykler

Stationære motionscykler er særligt gode for overvægtige, der ønsker at skåne deres led. I modsætning til at løbe, hvor der kommer et stød igennem leddene, hver gang man tager et skridt, så undgår man denne slitage, og man kan derved give den gas med træning, uden at man skal bekymre sig om at overbelaste sine led. Du vil derfor opnå større muskelmasse i benene, en bedre kondition og sundere led. Ved at øge din kondition mindsker du blandt andet chancen for hjerteproblemer, blodpropper og lignende samtidig, du vil også opleve mere overskud og velvære i dagligdagen i takt med at kommer i bedre form.

Motionscyklen kan dog godt overbelaste hoften, hvis vi til daglig sidder meget ned. Fordi når vi sidder ned, så vil vores muskler på naturligvis blive kortere, idét at sidde positionen begrænser, hvor meget musklerne behøver at udstrække sig. Så hvis du sidder ned til daglig, og du også dyrker motion på en motionscykel, så skal du blot huske at strække ud efter træning.

Motionscyklen er praktisk at have i hjemmetRouvy på cykel, hjemmetræning

Det er praktisk at have en motionscykel i hjemmet, da det som nævnt tidligere er en af de mest effektive og hurtigste måder at komme i form på. Samtidig fylder motionscyklen mindre end et løbebånd eller en romaskine. Den passer derfor let ind i de fleste stuer, og du kan da med fordel stille motionscyklen foran TVet , dette øger oftest chancen for at cyklen bliver brugt. Ved at stille motionscyklen foran TVet kan du også bruge de mange smarte funktioner som de fleste cykler kommer med.

Cykler med indebygget bluetooth kan kobles op til diverse apps, dette giver mulighed for at tracke din udvikling, cykle mod andre eller udfordre dig selv med velkendte bjerge og bakker som mont ventoux eller alpe d'huez. Ønsker du denne slags underholdning skal du kigge efter smart bikes eller cykler med bluetooth. Det kunne f.eks. være disse cykler:

Peak Fitness B3.0
Peak Fitness B7.0
Zycle Smart Zbike

Kondicyklen er dertil også særlig praktisk, hvis man har børn i hjemmet. Som forælder er det nemlig let og hurtigt at holde styr på ungerne, imens man knokler derudad på cyklen.


Motionscyklen er et godt startpunkt for den nye motionistMand på spinningscykel

Alle kan hoppe op på en motionscykel og forbrænde kalorier, og det er netop dette, der gør motionscyklen så attraktiv. Cykling på en stationær motionscykel er tilgængeligt for alle, uanset størrelse, erfaring eller kunnen. Langt de fleste mennesker føler sig godt tilpas på motionscyklen, så der er stort set intet, der holder dig fra at komme i gang med en sundere livsstil. Er du særligt gang besværet eller overvægtig kan du stadig bruge en kondicykel, der findes nemlig cykler med ekstra kraftig ramme og lav indstigning, så alle kan være med.

Du kan både sidde ned på sadlen, hvilket rammer ydersiden af låret, men hvis ønsker mere udfordring kan du altid rejse dig op, hvorved du øger belastningen på hele benet. Du kan derved skræddersy din træning til netop dine behov.

Motionscykler har ydermere en lavere pris end løbebånd, og bor du i lejlighed er motionscykler at foretrække, da støjniveauet er væsentlig lavere end eksempelvis løbebånd eller romaskiner.


Hvilke muskler træner du med en motionscykelMand på spinningscykel

Du træner generelt hele benet, men særligt lårmusklerne, når du cykler på en motionscykel. Du rammer både indersiden og ydersiden af låret, og du vil opleve, at din quadriceps vokser sig større, desto mere du cykler. Du træner dertil også hasemuskulaturen, som er bagsiden af benet, og du vil opleve, at dine ballemuskler også blive ømme. Konditionstræning på en motionscykel træner således størstedelen af musklerne i underkroppen.


Hvad kan jeg forvente, når jeg motionerer på en motionscykel?Mand på spinningscykel

Du vil opleve, at der er adskillige fordele ved at motionere på en motionscykel, som ikke kun har at gøre med, at du kommer i bedre form og opbygger benmusklerne. Du reducerer risikoen for kroniske helbredstilstande, og du vil i højere grad føle et overskud af energi i hverdagen. Det er nemlig bevist, at hyppig motion og træning kan påvirke vores dopamin balance, og du kan som resultat opleve, at du er i bedre humør.  


KondicykelEn kondicykel er et godt træningsredskab, hvis du gerne vil styrke dit kondital. På en kondicykel kan du hurtigt og nemt træne hver dag hjemme hos dig selv, eller nede i et fitnesscenter sammen med andre mennesker.


Kettler og Peak Fitness kondicykler er nogle af de bedste motionscykler på markedet. På hjemmesiden www.fitnessgruppen.dk kan du læse mere omkring disse kondicykler. De kan måle distancen samt dit energiforbrug, mens du cykler. Så vælg en Kettler eller Peak Fitness kondicykel, hvis du vil holde styr på dine træningspræstationer. Kondicyklerne fås med eller uden programmer.


Køb en Kettler eller Peak Fitness kondicykel, hvis du gerne vil i form eller genoptræne efter en skade. Gå ind på hjemmesiden og se de mange forskellige modeller af kondicykler, og det er sikkert, at du kan finde netop den, der passer til dine træningsbehov. Hos Fitnessgruppen kan du med et hurtigt museklik, nemt få sendt din kondicykel til din dør.


Idag kan du også få motionscykler med mulighed for at bruge din iPad eller tablet under træningen - Se efter motionscykler med Iconsole + computer. F.eks. Peak Fitness B 3.0i motionscykel.
Fitnessgruppen - Få råd og vejledning om Fitnessudstyr

Stor butik med udstilling af motionsudstyr - kom og prøv før du køber. Eller kontakt Fitnessgruppen for råd og vejledning. Se korte artikler.

Fitnessgruppen forhandler Fitnessudstyr i rigtig høj kvalitet til Fitnesscentre og Private. Stort udvalg og hurtig levering af motionsudstyr;  Motionscykler, Crosstrainer,  Løbebånd, Romaskiner mv. samt styrketræningsudstyr til alle; Træningsbænke, Håndvægte,   Vægtudstyr, Kettlebells mv.

Vi forhandler de førende mærker; Peak Fitness., Concept 2, Circle Fitness, Kettler, Reebok,   Tunturi, Powertec  m.fl.

Kundeservice

Hos Fitnessgruppen sidder vi klar til at hjælpe dig.

Vi hjælper dig til at finde det rigtige motionsudstyr, vi har hele butikken fyldt med Fitnessudstyr. Ønsker du nyt træningsudstyr derhjemme eller i Fitnesscenteret, så kontakt os.

Vi sørger for hurtig levering - og har I spørgsmål til udstyret eller træning, så hjælper vi gerne.

Fitnessgruppen   |   Viborgvej 107   |   8210 Århus v   |   Tlf: +45 8744 0306   |    Info@fitnessgruppen.dk
0