Motionscykel med program

Vi har altid et stort udvalg af motionscykler med programmer fra vores producenter Kettler, Peak Fitness, Reebok, Tunturi og Circle Fitness.

Når du vælger en motionscykel med programmer for du mulighed for at træne interval træning, bakketræning, træning efter puls, tid eller distance. Udvalgte ergometercykler som kører på watt kan også bruges til test. Alle motionscykler med programmer i computeren har også en manuel styring af modstanden. Motonscykel træningsprogrammer er indbygget i computen, så det bare er at vælge.

En motionscykel med programmer i computeren  er altid et godt valg. Det giver flere trænings muligheder og kan hjælpe til at øge motivationen for træningen. Træning på motionscykel anbefales at gøre foran tv'et.

Vi hos Fitnessgruppen står altid klar til at hjælpe dig med valget af motioncykel.
Du er velkommen ind i butikken og prøve en motioncykel, vi sidder også klar ved telefonen eller mail hvis du har spørgsmål til dit valg af kondicykel.

Motionscykler bedst i test og bedst i brug får du hos Fitnessgruppen.dk
Køb motionscykel hos Fitnessgruppen.  

Mest populære
Peak Fitness B7.0i Ergometercykel
Peak Fitness B7.0i Ergometercykel Før DKK 7.995,00
DKK 5.995,00
(DKK 4.796,00)
Info/køb
Fitnessgruppen - Få råd og vejledning om Fitnessudstyr

Stor butik med udstilling af motionsudstyr - kom og prøv før du køber. Eller kontakt Fitnessgruppen for råd og vejledning. Se korte artikler.

Fitnessgruppen forhandler Fitnessudstyr i rigtig høj kvalitet til Fitnesscentre og Private. Stort udvalg og hurtig levering af motionsudstyr;  Motionscykler, Crosstrainer,  Løbebånd, Romaskiner mv. samt styrketræningsudstyr til alle; Træningsbænke, Håndvægte,   Vægtudstyr, Kettlebells mv.

Vi forhandler de førende mærker; Peak Fitness., Concept 2, Circle Fitness, Kettler, Reebok,   Tunturi, Powertec  m.fl.

Kundeservice

Hos Fitnessgruppen sidder vi klar til at hjælpe dig.

Vi hjælper dig til at finde det rigtige motionsudstyr, vi har hele butikken fyldt med Fitnessudstyr. Ønsker du nyt træningsudstyr derhjemme eller i Fitnesscenteret, så kontakt os.

Vi sørger for hurtig levering - og har I spørgsmål til udstyret eller træning, så hjælper vi gerne.

Fitnessgruppen   |   Grønlandsvej 8   |   8660 Skanderborg  |   Tlf: +45 8744 0306   |    Info@fitnessgruppen.dk

0