Medicinbold

Fitnessgruppen tilbyder et udvalg af medicinbolde fra 1-10 kg.

En medicinbold kan bruges til hjemme- og holdtræning.
En medicinbold er et godt træningsredskab at anvende til flere fitnesshold, samt de kan være gode at anvende til genoptræning.

Brug bl.a. medicinbolde til afleveringsøvelser og core træning.

Med en medicinbold får du mulighed for at træne flere store muskelgrupper. Det er et godt træningsudstyr til hold, da kaste øvelser er meget effektive med medicinbolde, grundet deres vægt.

Når du skal vælge den rigtige vægt af medicinbold, er det vigtigt du vælger en vægt, som vil bremse din øvelse, for at lave en belastning i øvelsen. Men det er også vigtigt ikke vælge en for tung medicinbold, så øvelsen ikke kan udføres optimalt.

Fitnessgruppen - Få råd og vejledning om Fitnessudstyr

Stor butik med udstilling af motionsudstyr - kom og prøv før du køber. Eller kontakt Fitnessgruppen for råd og vejledning. Se korte artikler.

Fitnessgruppen forhandler Fitnessudstyr i rigtig høj kvalitet til Fitnesscentre og Private. Stort udvalg og hurtig levering af motionsudstyr;  Motionscykler, Crosstrainer,  Løbebånd, Romaskiner mv. samt styrketræningsudstyr til alle; Træningsbænke, Håndvægte,   Vægtudstyr, Kettlebells mv.

Vi forhandler de førende mærker; Peak Fitness., Concept 2, Circle Fitness, Kettler, Reebok,   Tunturi, Powertec  m.fl.

Kundeservice

Hos Fitnessgruppen sidder vi klar til at hjælpe dig.

Vi hjælper dig til at finde det rigtige motionsudstyr, vi har hele butikken fyldt med Fitnessudstyr. Ønsker du nyt træningsudstyr derhjemme eller i Fitnesscenteret, så kontakt os.

Vi sørger for hurtig levering - og har I spørgsmål til udstyret eller træning, så hjælper vi gerne.

Fitnessgruppen   |   Grønlandsvej 8   |   8660 Skanderborg  |   Tlf: +45 8744 0306   |    Info@fitnessgruppen.dk

0