Mavetræner

Fitnessgruppen tilbyder et stort udvalg af mavetrænere.

En mavetræner, kan bl.a. bruges til at stramme maven op og fjerne overflødigt fedt.
En mavetræning maskine hjælper med motivationen til at lave maveøvelser. .

Mavetræning og rygtræning hænger sammen, og det er derfor m,eget vigtigt at du husker begge dele i din daglige træning.

Få gratis rådgivning hos Fitnessgruppen når du skal købe en mavetræner.

Styrk dine mavemuskler


Uanset om drømmen er en toptrimmet mave med skarp sixpack, eller hvorvidt du blot ønsker en mere opstrammet mave med stærkere core, kan en mavetræner være et godt valg til at hjælpe dig på vej. Mavetræneren kan dog være brugbar for både øvede og nybegyndere, da en stærkere core er en essentiel del for både i andre løft og øvelser, såsom squat og andre compound-øvelser. Herudover er en styrket core, en markant del af at kunne opnå top performance i næsten alle sportsgrene, hvorfor mavetræneren kan være en fundamental del af af din træningsrutine, hvis du ønsker netop at opnå dette.

Kvinde træner mave

Hvilken mavetræner bør anbefales til mig?


Valget af mavetræner afhænger af op til flere faktorer, da de forskellige mavetrænere kan effektivisere og optimere styrken af din core på hver deres måde. Hivs prisen spiller en rolle i købet af din mavetræner, er det anbefalelsesværdigt at købe en Peak Fitness AB Mat. Vores AB Mat giver mulighed for et hav af øvelser på trods af den lave pris samt størrelsen, der gør den perfekt til en pladsbegrænset forbruger eller som medbragt udstyr på ferien.

Vores skrå bænk fra Peak Fitness er ideel til både den øvede og nye fitnessudøver, da mavetræneren giver mulighed for at justere højden, så den passer perfekt til dig. Peak Fitness Skrå Mavetræner hjælper grundlæggende med at intensivere din mavetræning, da bevægelsesområdet øges hvilket resulterer i et bedre stræk i musklerne. Ligeledes kan skråbænken med fordel bruges i sammenhæng med vores håndvægte til træning af bryst og andre muskelgrupper.

Se et udvalg af vores mavetrænere her og læs mere;

Peak Fitness Mavetræner

Iron Gym Speed Wheel ABS

Terra Core Stepbænk
Fitnessgruppen - Få råd og vejledning om Fitnessudstyr

Stor butik med udstilling af motionsudstyr - kom og prøv før du køber. Eller kontakt Fitnessgruppen for råd og vejledning. Se korte artikler.

Fitnessgruppen forhandler Fitnessudstyr i rigtig høj kvalitet til Fitnesscentre og Private. Stort udvalg og hurtig levering af motionsudstyr;  Motionscykler, Crosstrainer,  Løbebånd, Romaskiner mv. samt styrketræningsudstyr til alle; Træningsbænke, Håndvægte,   Vægtudstyr, Kettlebells mv.

Vi forhandler de førende mærker; Peak Fitness., Concept 2, Circle Fitness, Kettler, Reebok,   Tunturi, Powertec  m.fl.

Kundeservice

Hos Fitnessgruppen sidder vi klar til at hjælpe dig.

Vi hjælper dig til at finde det rigtige motionsudstyr, vi har hele butikken fyldt med Fitnessudstyr. Ønsker du nyt træningsudstyr derhjemme eller i Fitnesscenteret, så kontakt os.

Vi sørger for hurtig levering - og har I spørgsmål til udstyret eller træning, så hjælper vi gerne.

Fitnessgruppen   |   Grønlandsvej 8   |   8660 Skanderborg  |   Tlf: +45 8744 0306   |    Info@fitnessgruppen.dk

0