Manuel motionscykel

På en manuel kondicykel regulerer man modstanden ved fysisk at dreje på et håndtag. En manuel motionscykel, har ikke programmer i sin computer.

Manuelle motionscykler og kondicykler skal ikke tilsluttes stikkontakten, så de kan stilles alle steder, og er lette at flytte rundt på.

Hos Fitnessgruppen tilbyder vi et bredt udvalg af manuelle motionscykler fra Kettler.

Søger du en billig motionscykel er en manuel motionscykel et godt valg.

Hos Fitnessgruppen står vi altid klar til at hjælpe dig med valget af en motionscykel.

Kom ind i butikken og prøv en billig motions cykel, hvis du er i tvivl om hvilken en der passer til dig eller ring og hør nærmere.  Vær opmærksom på vægten svinghjulet på en kondicykel. Vi anbefaler minimum 8 kg. svinghjul.

Fitnessgruppen - Få råd og vejledning om motionsudstyr

Stor butik med udstilling af motionsudstyr - kom og prøv før du køber. Eller kontakt Fitnessgruppen for råd og vejledning. Se korte artikler.

Fitnessgruppen forhandler fitnessudstyr af høj kvalitet, fra blandt andet Kettler, Peak Fitness, Concept II, Life Fitness, Circle Fitness, Reebok, polar m.fl.

Få gratis råd og vejledning om køb af motionsudstyr; motionscykel, romaskine, crosstrainer, løbebånd og styrketræningsudstyr.

Kundeservice

Hos Fitnessgruppen sidder vi klar til at hjælpe dig.

Vi hjælper dig til at finde det rigtige motionsudstyr, vi har hele butikken fyldt med Fitness. Ønsker du at komme i form eller tabe dig - vi har fitnessudstyret.

Vi sørger for hurtig levering - og har I spørgsmål til udstyret eller træning, så hjælper vi gerne.

Fitnessgruppen   |   Viborgvej 107   |   8210 Århus v   |   Tlf: +45 8744 0306   |    Info@fitnessgruppen.dk
0