Løbebånd

LØBEBÅND
Løbebånd er en utrolig simpel og effektiv måde at komme i form på. Grundet dets mange muligheder for gang, løb, og forskellige stigninger, er løbebåndet virkelig en maskine som alle kan være med på.

Vi har valgt de bedste løbebånd fra de førende mærker; Peak Fitness, Tunturi, Kettler, og Circle Fitness.

Når du vælger løbebånd, er det vigtigt at vurdere, hvilket behov du har, samt hvor meget du regner med at bruge løbebåndet. Hos Fitnessgruppen har vi mange typer løbebånd til alle slags behov, fra nybegynder til den helt garvede maraton løber.

Generelt anbefaler vi vores Peak Fitness Smart+ løbebånd til let brug, dvs. gåture eller en let løbetur et par gange om ugen.
Ønsker du at bruge løbebåndet mere eller løbe længere vil Peak Fitness Motion 6 eller Kettler S10 være et godt valg. Hvis du har brug for hjælp omkring løbebånd, sidder vi klar ved telefonen eller på mail.

Kontakt Fitnessgruppen for råd og vejledning eller kig ind i butikken og få en løbetur.

Mest populære
Peak Fitness Smart+ Løbebånd Gold
Peak Fitness Smart+ Løbebånd Gold DKK 6.999,00
(DKK 5.599,20)
Info/køb
Peak Fitness Motion 6.0 i løbebånd
Peak Fitness Motion 6.0 i løbebånd Før DKK 15.999,00
DKK 12.999,00
(DKK 10.399,20)
Info/køb
Circle Løbebånd M7 LED Computer
Circle Løbebånd M7 LED Computer DKK 34.995,00
(DKK 27.996,00)
Info/køb
Speedfit Curve Running
Speedfit Curve Running DKK 43.895,00
(DKK 35.116,00)
Info/køb

Hvad skal man kigge efter på et løbebånd? Få følesen af kvalitet ved at vælge det rigtige løbebånd.


Køb af løbebånd

Så du har besluttet dig for at købe et løbebånd, dejligt, vi vil i artiklen her hjælpe dig med at vælge det rigtige.
At vælge det rigtige løbebånd er essentielt for en god oplevelse og ikke mindst en effektiv træning, derfor er det vigtigt gøre sig nogle overvejelser før man køber båndet. Her er nogle af de kriterier der er vigtige at overveje før købet. Tænk allerede nu over hvor meget i vil bruge løbebåndet, og hvor mange i vil være om det.
Mand på løbebånd

Løbebåndets motor

Et af de vigtigste punkter når du beslutter dig for et løbebånd er at vælge den rigtige motor størrelse. Vælges den forkerte motor størrelse, vil løbebåndet med tid blive træt og vil på sigt give en dårlig løbeoplevelse. Motoren trækker bæltet rundt på løbebåndet, hvilket betyder at den er hele drivkraften bag et godt løbebånd.
Det er vigtigt at man vælger den rigtige motor størrelse, dette skal afpasses efter forbrug og træningens niveau. Det er vigtigt at man kigger på et helhedsbillede og er ærlig med sig selv. F.eks. hvis man er overvægtigt vil der som regel være brug for en større motor og en stærkere ramme på løbebåndet. Derudover skal man kigge på træningens intensitet og varighed.
Hestekræfterne er opgivet i kontinuerlige hvilket blot betyder, at de er blevet målt over en længere periode fremfor et kort øjebliksbillede. En anden måde at måle dette på er ved et såkaldt ”peak,” dette giver et øjebliksbillede af ydeevnen og fortæller ikke nødvendigvis hele sandheden om motoren.
Hos Fitnessgruppen opgiver vi altid vores Løbebånd med kontinuerlige hestekræfter.
Så når du kigger på motor størrelse, skal du overveje hvor meget den skal være i brug samt hvor intensivt og tungt bruget vil være. Overvej samtidig om en kraftigere ramme er nødvendig, hvis en eller flere af brugerne er overvægtige.

Pige på løbebånd

Løbebåndet Ramme

En vigtig faktor på dit løbebånd som mange overser er selve rammekonstruktion. Det er denne som skal understøtte vægten og de mange stød som kommer under en træning. Hvis rammen på løbebåndet er for lille, vil den over tid tage skade. Det er derfor vigtigt at vurdere sin vægt og trænings niveau, jo større vægt og jo længere træning des stærkere ramme er nødvendig. Men hvordan vælger man rigtigt? Det er meget svært, da hver enkelt situation er forskellig. Vi anbefaler derfor, at man tager kontakt og får noget rådgivning omkring valget, særligt hvis man er overvægtig eller træner meget. De overstående regler gælder også, selvom man "kun" skal gå på det. Hvis man regner med at gåbåndet skal være i gang i længere tid af gangen eller være under belastning, skal man også vurdere hvilket bånd der vil passe bedst. Husk at vi står klar til at hjælpe, hvis i har spørgsmål.

Løbebåndets tophastighed

For mange vil løbebåndets tophastighed ikke have den store indflydelse, da man typisk løber mellem 10-15km/t ved længere distancer, men ønsker du at bruge løbebåndet til intervaltræning, er dette et vigtigt punkt. Ved hård intervaltræning anbefaler vi at vælge et løbebånd med en tophastighed på 18km/t eller højere alt efter niveau.
Intervaltræning er en effektiv træningsform som ikke alene sikrer højere eksplosivet ved sport som f.eks. fodbold, men også giver en effektiv træning hvor fedtforbrænding rigtig kommer i gang. Ønsker du endnu mere udfordring kan man se på løbebåndets hældning som virkelig kan tilføje noget hårdhed til enhver træning.

Pige på løbebånd


Løbebåndet bredde og længde

Når du skal vælge løbebånd, findes der mange forskellige bredder og længder, det er generelt mere behageligt at bruge et bredt og langt løbebånd, da man føler der er mere plads og at man derfor ikke står på ”kanten.” Generelle retningslinjer for et løbebånd er en bredde på minimum 45cm, men gerne mere, og en længde på 135 eller over. Dog handler det meget om forbruget og træningsformen, ved gang eller mindre intensive løb kan længden på løbebåndet godt være mindre. Bemærk desuden at der er tale om præferencer, og vi anbefaler derfor, at prøve løbebåndet i butikken før man bestemmer sig, især hvis man er ny på løbebånds markedet.

Løbebånd bælte i fart

Motivation

Det kan være et problem at finde motivation til at starte sin træning, det er derfor vigtigt allerede under køb at vurdere hvilken slags træning der motivere en. Der finde mange forskellige måder at træne på, det gælder blot om at finde den der er mest motiverende.  

Start med at overveje placeringen af dit løbebånd, det er vigtigt at det står fremme, så det let kan tages i brug. For nogle vil en udsigt til haven være perfekt, mens for andre er TVet et must under træningen. Nogle løbebånd har også hjul, så de let kan køres hen, hvor de tages i brug. På den måde slipper man for at løbebåndet står i vejen. Husk dog at det skal være let og hurtigt at starte træningen, således at motivationen ikke er væk allerede, før træningen går i gang.

En anden væsentlig motivations faktor er løbebåndets funktioner såsom bluetooth, programmer og puls. Bluetooth giver dig mulighed for at koble din smartenhed til løbebåndet, med muligheder som ruter, løb mod andre og spil der giver point efter løb kan dette være en rigtig god måde at komme i gang. Hos Fitnessgruppen har vi følgende løbebånd der understøtter bluetooth træning:
Peak Fitness Run 2.0
Peak Fitness Run 3.0i
Peak Fitness Motion 6.0i

Hos Fitnessgruppen understøtter alle vores løbebånd de gængse programmer såsom interval, puls, tid eller kalorie træningen, men der kan være variation i maks. hastighed og stigning. Så hvis du ønsker at løbe en hurtig interval træning eller op ad bakke så check først hvilket løbebånd der understøtter dine ønsker.

Kinomap Multiplayer løbebånd

Sammenklappeligt løbebånd

For mange er et vigtigt punkt løbebåndets sammenklappelighed da det betyder mindre spildt plads i hjemmet og kan hjælpe på indretningen, men husk at selvom et løbebånd der kan klappes sammen er smart, kan det ikke anbefales til alle, det kan dog anbefales til langt de fleste, men er man superbruger eller en stor familie kan det blive et svagt punkt i konstruktionen. Et godt løbebånd som Peak Fitness Motion 6 kan foldes op for at spare plads, hvilket bibeholder kvalitet samtidig med at give mere plads i rummet.
Er du i tvivl så kontakt os for svar.

Sammenklappeligt løbebånd

Professionelt løbebånd

Er du Ejer eller indkøber for et firma eller fitnesscenter som ønsker et løbebånd, skal du kigge efter vores professionelle bånd. Fælles for professionelle løbebånd er, at de har en AC(vekselstrøm) motor fremfor en DC(jævnstrøm) motor, dette betyder at du får en mere kraftig og holdbar motor der kan klare de mange timers brug som løbebåndet bliver udsat for.  En andet tegn på kvalitet er løbebåndets ramme som vil være væsentligt kraftigere på professionelle bånd. High End løbebånd har ofte også et selvsmørende bånd hvilket betyder mindre og nemmere vedligeholdelse. Hvis du ønsker at vide more om professionelle løbebånd og få et tilbud til din virksomhed så kontakt os på:
info@fitnessgruppen.dk eller på telefon: 87 44 03 06Fitnessgruppen - Få råd og vejledning om Fitnessudstyr

Stor butik med udstilling af motionsudstyr - kom og prøv før du køber. Eller kontakt Fitnessgruppen for råd og vejledning. Se korte artikler.

Fitnessgruppen forhandler Fitnessudstyr i rigtig høj kvalitet til Fitnesscentre og Private. Stort udvalg og hurtig levering af motionsudstyr;  Motionscykler, Crosstrainer,  Løbebånd, Romaskiner mv. samt styrketræningsudstyr til alle; Træningsbænke, Håndvægte,   Vægtudstyr, Kettlebells mv.

Vi forhandler de førende mærker; Peak Fitness., Concept 2, Circle Fitness, Kettler, Reebok,   Tunturi, Powertec  m.fl.

Kundeservice

Hos Fitnessgruppen sidder vi klar til at hjælpe dig.

Vi hjælper dig til at finde det rigtige motionsudstyr, vi har hele butikken fyldt med Fitnessudstyr. Ønsker du nyt træningsudstyr derhjemme eller i Fitnesscenteret, så kontakt os.

Vi sørger for hurtig levering - og har I spørgsmål til udstyret eller træning, så hjælper vi gerne.

Fitnessgruppen   |   Viborgvej 107   |   8210 Århus v   |   Tlf: +45 8744 0306   |    Info@fitnessgruppen.dk
0