Løbebånd

LØBEBÅND
Løbebånd er en utrolig simpel og effektiv måde at komme i form på. Grundet dets mange muligheder for gang, løb, og forskellige stigninger, er løbebåndet virkelig en maskine som alle kan være med på.

Vi har valgt de bedste løbebånd fra de førende mærker; Peak Fitness, Tunturi, Kettler, og Circle Fitness.

Når du vælger løbebånd, er det vigtigt at vurdere, hvilket behov du har, samt hvor meget du regner med at bruge løbebåndet. Hos Fitnessgruppen har vi mange typer løbebånd til alle slags behov, fra nybegynder til den helt garvede maraton løber.

Generelt anbefaler vi vores Peak Fitness Smart+ løbebånd til let brug, dvs. gåture eller en let løbetur et par gange om ugen.
Ønsker du at bruge løbebåndet mere eller løbe længere vil Peak Fitness Motion 6 eller Kettler S10 være et godt valg. Hvis du har brug for hjælp omkring løbebånd, sidder vi klar ved telefonen eller på mail.

Kontakt Fitnessgruppen for råd og vejledning eller kig ind i butikken og få en løbetur.

Mest populære
Peak Fitness Track 200 Løbebånd
Peak Fitness Track 200 Løbebånd Før DKK 10.995,00
DKK 7.495,00
(DKK 5.996,00)
Info/køb
Peak Fitness Motion 6.0i løbebånd
Peak Fitness Motion 6.0i løbebånd Før DKK 16.995,00
DKK 11.995,00
(DKK 9.596,00)
Info/køb
Circle Løbebånd M7 LED Computer
Circle Løbebånd M7 LED Computer DKK 37.995,00
(DKK 30.396,00)
Info/køb
Relax Løbebånd PK 17
Relax Løbebånd PK 17 DKK 24.995,00
(DKK 19.996,00)
Info/køb
Silicone Kema GM12
Silicone Kema GM12 DKK 99,00
(DKK 79,20)
Info/køb

Hvad skal man kigge efter på et løbebånd? Få følesen af kvalitet ved at vælge det rigtige løbebånd.


Guide til køb af løbebåndMangler du hjælp til at vælge det helt rigtige løbebånd, som passer perfekt til dine behov? Så læs med her.
Overvejelserne kan være mange, når du leder efter et løbebånd, der skal matche dine krav. Antallet af brugere, rådighedsbeløb, ydeevne, kvalitet og størrelse på løbebåndet er en lille håndfuld af essentielle spørgsmål, der er værd at overveje før du giver dig i kast med at træffe den afgørende beslutning. Besøger du FItnessgruppens showroom i jagten på det perfekte løbebånd til dit hjem, har vi noget for enhver smag. Vi har også løbebånd i flere prisklasser, der gør at du nemt kan finde et kvalitetsbånd indenfor budgettet. Hos Fitnessgruppen kan du altid prøve båndet, før du køber det - og tager du beslutningen om at skulle have det med hjem øjeblikkeligt, har vi et kæmpe lager på adressen, så du kan få varen med hjem, med det samme.

Du kan også altid ringe til kundeservice, hvor der altid sidder en sælger klar til at rådgive omkring brugen af et løbebånd, sådan at du guides i retningen af det perfekte bånd for dig. Står du som virksomhed og skal lave en mere kompleks løsning, med flere løbebånd til mange brugere, har vi naturligvis også en løsning til dig - læs mere nederst på siden.

Mand på løbebånd

Løbebåndets motorEt altafgørende punkt i dine overvejelser bør omhandle motorens størrelse. Går du på kompromis med prisen, og vælger et bånd, der motormæssigt ligger i den lave ende – og er I samtidig mange brugere – så vil løbebåndet med tiden blive træt = dårlig løbeoplevelse.
Motoren trækker bæltet rundt på løbebåndet, hvilket betyder, at motoren er drivkraften bag et godt og stærkt løbebånd.
Derfor kan det ikke understreges nok, hvor vigtigt det er at vælge den korrekte motorstørrelse, der skal kunne dække dit træningsforbrug/niveau. Vær ærlig overfor dig selv. Eksempelvis: Har du lidt ekstra kilo på sidebenene, og efterhånden bevæger dig op i segmentet ”overvægtig”, så vil der som regel være behov for en større motor samt en stærkere ramme på løbebåndet.
I samme ombæring er det vigtigt at tage med i overvejelserne, hvorvidt træningens intensitet og varighed normaltvis vil tage sig ud for dit vedkommende.
Hestekræfterne er opgivet i kontinuerlige, hvilket blot betyder, at de er blevet målt over en længere periode - fremfor et kort øjebliksbillede. En anden måde at måle dette på, er ved et såkaldt ”peak” - dette giver et øjebliksbillede af ydeevnen og fortæller ikke nødvendigvis hele sandheden om motoren.

Hos Fitnessgruppen opgiver vi altid vores løbebånd med kontinuerlige hestekræfter.

Så når du ser nærmere på løbebåndets motorstørrelse, så er det vigtigt at overveje, hvor meget båndet forventes at være i brug, intensiviteten af træningen undervejs og antallet af brugere på båndet. Jo højere kampvægten du/I besidder – jo kraftigere ramme er der behov for.  


Pige på løbebånd

Løbebåndet RammeEn vigtig faktor på dit løbebånd, som mange overser, er selve rammekonstruktionen. Det er denne, som skal understøtte vægten og de mange, konstante stød, som kommer under en træningssession. Hvis rammen på løbebåndet er for lille, vil den over tid tage skade. Det er derfor vigtigt at vurdere sin vægt og sit træningsniveau - jo større vægt og jo længere træning - des stærkere ramme er nødvendig. Men hvordan vælger man rigtigt? Det er meget svært, da hver enkelt situation er forskellig. Vi anbefaler derfor, at man tager kontakt og rådgivning herom - særligt hvis man er overvægtig eller træner meget. De overstående regler gælder også, selvom man "kun" skal gå på det. Hvis man regner med at ”gåbåndet” skal være i gang i længere tid af gangen eller være under belastning, skal man også vurdere, hvilket bånd der vil passe bedst. Husk at vi står klar til at hjælpe, hvis du/I har spørgsmål.

Løbebåndets tophastighedFor mange vil løbebåndets tophastighed ikke have den store indflydelse, da man typisk løber mellem 10-15km/t ved længere distancer, men ønsker du at bruge løbebåndet til intervaltræning, er dette et vigtigt punkt. Ved hård intervaltræning anbefaler vi at vælge et løbebånd med en tophastighed på 18km/t eller højere alt efter niveau.
Intervaltræning er en effektiv træningsform, som ikke alene sikrer højere eksplosivet ved sport som f.eks. fodbold, men også giver en effektiv træning, hvor fedtforbrændingen rigtig kommer i gang. Ønsker du endnu mere udfordring, kan man se på løbebåndets hældning, som virkelig kan tilføje noget hårdhed til enhver træning.


Pige på løbebånd


Løbebåndet bredde og længdeNår du skal vælge løbebånd, findes der mange forskellige bredder og længder.  Generelt er det mere behageligt at bruge et bredt og langt løbebånd, da man føler, at der er mere plads og at man derfor ikke står på ”kanten.” Generelle retningslinjer for et løbebånd er en bredde på minimum 45 cm - men gerne mere - og en længde på 135 cm eller derover. Dog handler det meget om forbruget og træningsformen. Ved gang eller mindre intensive løb kan længden på løbebåndet godt være mindre. Bemærk desuden, at der er tale om præferencer, og vi anbefaler derfor at prøve løbebåndet i vores butik, før man bestemmer sig - især hvis man er ny på løbebåndsmarkedet.

Løbebånd bælte i fart

Motivation og løbebånd til hjemmetKæmper du med at finde motivationen til at træne? Du er langt fra den eneste. Motivationen kan dale i perioder, hvorfor du grundigt skal overveje, hvordan du normalvis finder motivationen frem i dig. Der finder mange forskellige måder at træne på - du skal finde din egen stil, som motiverer dig allerbedst.

Start med at overveje selve placeringen af dit løbebånd i hjemmet. Nogle ønsker, at tv´et står tæt på, så nyhederne kan overværes undervejs med træningen – andre har helt andre præferencer.
Bemærk: Nogle løbebånd har monteret hjul på, hvorfor det let kan køres frem og væk igen efter brug. Husk: Det skal være let og hurtigt at starte træningen, således at motivationen ikke er væk allerede, før træningen går i gang.

En anden væsentlig motivationsfaktor er løbebåndets funktioner - såsom bluetooth, programmer og puls. Bluetooth giver dig mulighed for at koble din Iphone eller Tablet til løbebåndet med muligheder for virtuelle ruter, løb mod andre og spil. Hos Fitnessgruppen har vi følgende løbebånd der understøtter bluetooth-træning:
Peak Fitness Run 2.0
Peak Fitness Motion 6.0i

Hos Fitnessgruppen understøtter alle vores løbebånd de gængse programmer såsom interval, puls, tid eller kalorie træning, men der kan være variation i makshastighed og stigning. Så hvis du ønsker at løbe en hurtig intervaltræning eller op ad bakke, så tjek først hvilket løbebånd, der understøtter dine ønsker.

Kinomap Multiplayer løbebånd

Sammenklappeligt løbebåndFor mange er det væsentligt, at løbebåndet kan klappes sammen. Dette mindsker spildpladsen i hjemmet, men vær opmærksom på, at selvom klapsammen-funktionen er genial, så er det ikke henvendt til alle.
Er I en større familie, som ønsker at benytte løbebåndet eller er du professionel løber, så vil vi ikke anbefale et sammenklappeligt bånd, da konstruktionen af naturlige årsager svækkes herved. Er du i tvivl, så kontakt os for rådgivning.


Sammenklappeligt løbebånd

Professionelt løbebåndEr du ejer eller indkøber for et firma eller fitnesscenter, som er på udkig efter et løbebånd, så skal vi over i en anden genre. Vores professionelle løbebånd har det tilfælles, at de har AC (vekselstrøm) motor fremfor DC (jævnstrøm) motor. Dette betyder, at du får en mere kraftig og holdbar motor, der kan klare de mange timers brug, som løbebåndet bliver udsat for.
Et andet tegn på kvalitet er løbebåndets ramme, som vil være væsentligt kraftigere på professionelle bånd. High End løbebånd har ofte også et selvsmørende bånd, hvilket betyder mindre og nemmere vedligeholdelse. Til firma eller fitnesscenter, er det altid vigtigt at købe et bånd som kan holde til mange brugere, da der hver dag vil være meget mere slid og brug. Fitnessgruppen vil altid råde mod ikke at købe "private" bånd til flerbruger motionsrum. Har du/I svært ved at spotte den store forskel, på de små detaljer båndene har inde på hjemmesiden, vil det give rigtig god mening at besøge FItnessgruppens showroom på Grønlandsvej 8 i Skanderborg - her står alle vores professionelle bånd klar til at prøve.

Hvis du ønsker at vide mere om professionelle løbebånd, så kontakt os på info@fitnessgruppen.dk eller på telefon: 87 44 03 06
Prøv og test løbebåndet før du køberHos Fitnessgruppen, har vi på Grønlandsvej 8, 8660 Skanderborg et stort showroom, hvor du altid har mulighed for at komme forbi at prøve mange af de løbebånd du ser på webshoppen. Vi har ydermere et kæmpe lager på samme adresse og derfor kan du næsten altid gå herfra med varen, med det samme.
Løbebånd har forskellige overflader, bredder, længder og oplevelsen af det kan være meget forskellige. Derfor er det en rigtig god idé at komme ned i butikken for at prøve båndet først. Hvis der er for langt at køre, kan det også være en rigtig god idé at ringe til os først, for at få rådgivning omkring hvilket bånd der passer bedst til dig personlige behov.

Fitnessgruppen - Få råd og vejledning om Fitnessudstyr

Stor butik med udstilling af motionsudstyr - kom og prøv før du køber. Eller kontakt Fitnessgruppen for råd og vejledning. Se korte artikler.

Fitnessgruppen forhandler Fitnessudstyr i rigtig høj kvalitet til Fitnesscentre og Private. Stort udvalg og hurtig levering af motionsudstyr;  Motionscykler, Crosstrainer,  Løbebånd, Romaskiner mv. samt styrketræningsudstyr til alle; Træningsbænke, Håndvægte,   Vægtudstyr, Kettlebells mv.

Vi forhandler de førende mærker; Peak Fitness., Concept 2, Circle Fitness, Kettler, Reebok,   Tunturi, Powertec  m.fl.

Kundeservice

Hos Fitnessgruppen sidder vi klar til at hjælpe dig.

Vi hjælper dig til at finde det rigtige motionsudstyr, vi har hele butikken fyldt med Fitnessudstyr. Ønsker du nyt træningsudstyr derhjemme eller i Fitnesscenteret, så kontakt os.

Vi sørger for hurtig levering - og har I spørgsmål til udstyret eller træning, så hjælper vi gerne.

Fitnessgruppen   |   Grønlandsvej 8   |   8660 Skanderborg  |   Tlf: +45 8744 0306   |    Info@fitnessgruppen.dk

0