Værd at vide, ved køb af løbebånd

Gode råd ved køb af løbebånd

Et løbebånd er en dejlig træningsmaskine, hvis du for eksempel bor i byen og ikke kan komme ud i naturen og løbe en tur. Med et løbebånd kan du også holde øje med din puls og den nøjagtige distance, så du har styr på dine præstationer.


 


Løbebånd fra Peak Fitness


Et løbebånd fra Peak Fitness har en kraftig motor og mange funktioner, så det er let at få en god træning på det. Mange private ønsker i dag et løbebånd fra Peak Fitness, fordi man virkelig får kvalitet for pengene. 


På nogle løbebånd kan man i dag tilslutte en Ipad eller Tablet, også kan man løbe på veje og gader i hele verden.


Peak Fitness løbebånd Run 3.0i og Motion 6.0i samarbejder med programmer fra PAFERS ”Run on Earth” , hvor det muligt at løbe på gadeniveau alle steder hvor google streetview har været. Det gør træningen lidt sjovere, sight seeing hjemme i stuen.


Når man køber løbebånd skal man kigge efter flere ting.



  1. Løbebåndet egen vægt – Står det stabilt når man løber på det , jo tungere et løbebånd er jo mere stabilt og roligt står det. 

  2. Motor størrelsen – vi mener at 2½ HK motor er minimum, hvis man vil løbe. (På private løbebånd bruger man DC motorer og på løbebånd til flerbruger motionsrum anbefaler man AC motorer, da de kan holde til langtidsbrug.

  3. Løbefladen –Jo større løbeflade, jo større sikkerhed.  Skal man løbe på løbebåndet, så skal bredden på løbefladen gerne være 50 cm bred. Løber man hurtigt, så anbefales en lang løbeflade. 

  4. Stødabsorbering – Hvor meget giver løbebåndet efter, når man løber på dette. Der er mange forskellige systemer, det bedste er at prøve løbebåndet inden køb.

  5. Hældning (Incline) de fleste løbebånd har i dag en incline motor, så man kan løbe op ad bakke optil 12 – 15 %. Dette styres på computeren.

  6. Computer – En motiverende computer gør træningen sjovere. Knapper med direkte valg af hastighed og hældning gør det nemt at bruge. I dag kan man også få løbebånd, der kan tilsluttes en I-pad.




Vedligeholdelse af løbebånd


Løbebånd skal vedligeholdes, det er vigtigt for løbebånds levetid. Smøring, justering, rengøring skal gøres og kontrolleres løbende.
Professionelle løbebånd laves normalt med smørrefri (Prewaxed) løbebælter, så er man fri for den løbende smøring (eller mangel på samme). Løbebælter og løbeplader er sliddele. 


© Fitnessgruppen A/S


Relaterede varer
Peak Fitness Run 3.0 i løbebånd - Bluetooth
Peak Fitness Motion 6.0i løbebånd
Peak Fitness Motion 6.0i løbebånd
Før DKK 16.995,00
DKK 13.495,00
(DKK 10.796,00)
Peak Fitness Gulvmåtte 220*110cm
Fitnessgruppen - Få råd og vejledning om Fitnessudstyr

Stor butik med udstilling af motionsudstyr - kom og prøv før du køber. Eller kontakt Fitnessgruppen for råd og vejledning. Se korte artikler.

Fitnessgruppen forhandler Fitnessudstyr i rigtig høj kvalitet til Fitnesscentre og Private. Stort udvalg og hurtig levering af motionsudstyr;  Motionscykler, Crosstrainer,  Løbebånd, Romaskiner mv. samt styrketræningsudstyr til alle; Træningsbænke, Håndvægte,   Vægtudstyr, Kettlebells mv.

Vi forhandler de førende mærker; Peak Fitness., Concept 2, Circle Fitness, Kettler, Reebok,   Tunturi, Powertec  m.fl.

Kundeservice

Hos Fitnessgruppen sidder vi klar til at hjælpe dig.

Vi hjælper dig til at finde det rigtige motionsudstyr, vi har hele butikken fyldt med Fitnessudstyr. Ønsker du nyt træningsudstyr derhjemme eller i Fitnesscenteret, så kontakt os.

Vi sørger for hurtig levering - og har I spørgsmål til udstyret eller træning, så hjælper vi gerne.

Fitnessgruppen   |   Viborgvej 107   |   8210 Århus v   |   Tlf: +45 8744 0306   |    Info@fitnessgruppen.dk
0