Løbebånd - Professionel

Hos Fitnessgruppen kan vi tilbyde professionelle løbebånd fra bl.a. Circle Fitness og Speedfit, som er en ny og sjov form for løbebånd.

Circle Fitness producerer de mere klassiske og velkendte løbebånd. Her får du løbebånd af høj kvalitet, som kan udfordre enhver udøver i dit/jeres motionsrum.

Speedfit er nyeste skud på stammen hos Fitnessgruppen. Her får du et løbebånd, som er uden motor og ikke kræver strømforsyning. Du stiller dig blot op på løbebåndet og begynder at løbe. Fornemmelsen på denne maskine er som at løbe i den fri natur.

Se alle vores Løbebånd

Kontakt os gerne vedrørende tilbud eller spørgsmål via telefon: 87 44 03 06 eller via mail: info@fitnessgruppen.dk

Fitnessgruppen - Få råd og vejledning om Fitnessudstyr

Stor butik med udstilling af motionsudstyr - kom og prøv før du køber. Eller kontakt Fitnessgruppen for råd og vejledning. Se korte artikler.

Fitnessgruppen forhandler Fitnessudstyr i rigtig høj kvalitet til Fitnesscentre og Private. Stort udvalg og hurtig levering af motionsudstyr;  Motionscykler, Crosstrainer,  Løbebånd, Romaskiner mv. samt styrketræningsudstyr til alle; Træningsbænke, Håndvægte,   Vægtudstyr, Kettlebells mv.

Vi forhandler de førende mærker; Peak Fitness., Concept 2, Circle Fitness, Kettler, Reebok,   Tunturi, Powertec  m.fl.

Kundeservice

Hos Fitnessgruppen sidder vi klar til at hjælpe dig.

Vi hjælper dig til at finde det rigtige motionsudstyr, vi har hele butikken fyldt med Fitnessudstyr. Ønsker du nyt træningsudstyr derhjemme eller i Fitnesscenteret, så kontakt os.

Vi sørger for hurtig levering - og har I spørgsmål til udstyret eller træning, så hjælper vi gerne.

Fitnessgruppen   |   Grønlandsvej 8   |   8660 Skanderborg  |   Tlf: +45 8744 0306   |    Info@fitnessgruppen.dk

0