Kontorfitness

Kontorfitness, også kendt som Officefitness, vokser mere og mere. Virksomheder/arbejdspladser arbejder på at få mere aktivitet ind i en mere stillesiddende arbejdsdag.

Man behøver ikke træne hårdt på kontoret, for at opnå en effektivitet af ens træning. På kontoret drejer det sig simpelthen om at få lidt gang i kroppen, mens man arbejder. Det kan hjælpe en til at komme igennem en lang arbejdsdag og få mere overskud i hverdagen.

Igennem de seneste par år er der blevet udviklet flere og flere spændende tr��ningsredskaber, som henvender sig til kontoret/arbejdspladsen. Det kan f.eks. være motionscykler eller løbebånd som placeres under skrivebordet. Derudover er der også de mere enkle redskaber som balancepuder, stepbræt, elastikker, balancebolde og lignende. Med forholdsvis enkle træningsredskaber, er det altså muligt at få mere motion ind i ens hverdag - og hvorfor så ikke gøre det på arbejdspladsen?

Hos Fitnessgruppen finder man et bredt udvalg af træningsmaskiner/redskaber til kontorfitness - og vi vil hele tiden komme med nye og spændende produkter som kan være brugbare på arbejdspladsen, så alle kan holde sig sunde og raske.

Husk vi også etablerer hele fitnessrum/motionsrum på arbejdspladser! Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud. Vi tilbyder også personligt fremmøde på jeres adresse, tegning og indretning af rummet, samling af udstyr, samt efterfølgende serviceaftale.

Mest populære
Xiaomi WalkingPad A1 Pro
Xiaomi WalkingPad A1 Pro DKK 3.730,00
(DKK 2.984,00)
Info/køb
SwissBall 65 cm Anti Burst
SwissBall 65 cm Anti Burst DKK 149,00
(DKK 119,20)
Info/køb
Balancepude
Balancepude DKK 375,00
(DKK 300,00)
Info/køb
Reebok Stepbænk - Sort Delta
Reebok Stepbænk - Sort Delta Før DKK 1.199,00
DKK 749,00
(DKK 599,20)
Info/køb
BOSU Pro Balancebold 65 cm - Blå
BOSU Pro Balancebold 65 cm - Blå DKK 1.895,00
(DKK 1.516,00)
Info/køb
Nordic Desk Bike - Hvid
Nordic Desk Bike - Hvid DKK 1.995,00
(DKK 1.596,00)
Info/køb
Fitnessgruppen - Få råd og vejledning om Fitnessudstyr

Stor butik med udstilling af motionsudstyr - kom og prøv før du køber. Eller kontakt Fitnessgruppen for råd og vejledning. Se korte artikler.

Fitnessgruppen forhandler Fitnessudstyr i rigtig høj kvalitet til Fitnesscentre og Private. Stort udvalg og hurtig levering af motionsudstyr;  Motionscykler, Crosstrainer,  Løbebånd, Romaskiner mv. samt styrketræningsudstyr til alle; Træningsbænke, Håndvægte,   Vægtudstyr, Kettlebells mv.

Vi forhandler de førende mærker; Peak Fitness., Concept 2, Circle Fitness, Kettler, Reebok,   Tunturi, Powertec  m.fl.

Kundeservice

Hos Fitnessgruppen sidder vi klar til at hjælpe dig.

Vi hjælper dig til at finde det rigtige motionsudstyr, vi har hele butikken fyldt med Fitnessudstyr. Ønsker du nyt træningsudstyr derhjemme eller i Fitnesscenteret, så kontakt os.

Vi sørger for hurtig levering - og har I spørgsmål til udstyret eller træning, så hjælper vi gerne.

Fitnessgruppen   |   Grønlandsvej 8   |   8660 Skanderborg  |   Tlf: +45 8744 0306   |    Info@fitnessgruppen.dk

0