Funktionel træning

Funktionel træning er lige nu en af de mest populære træningsmetoder både når det gælder individuel træning og holdtræning.

Med funktionel træning bruger du kroppens muskler på en anderledes og mere alsidig måde, end du gør ved normal vægttræning.

Det meste funktionel træningssudstyr  er muligt at træne med udenfor, hvilket giver en større trænings frihed end med andet træningsudstyr. Udenfor får du træningsfrihed og plads til swing med Kettlebells og du finder nemt en gren til at sætte din TRX slyngetræner fast i. Der er mange muligheder for, at træne med funktionel trænings udstyr udenfor og indenfor.

Hos Fitnessgruppen tilbyder vi et bredt udvalg af funktionelt træningsudstyr til både private og professionelle. Her kan du bl.a. finde stor udvalg af elastikker i flere størrelser, sjippetov, træningsbolde, jump bokse, TRX udstyr og meget andet.

Skal du bruge funktionelt træningsudstyr til et helt hold, så kontakt os for et samlet tilbud.

Fitnessgruppen - Få råd og vejledning om motionsudstyr

Stor butik med udstilling af motionsudstyr - kom og prøv før du køber. Eller kontakt Fitnessgruppen for råd og vejledning. Se korte artikler.

Fitnessgruppen forhandler fitnessudstyr af høj kvalitet, fra blandt andet Kettler, Peak Fitness, Concept II, Life Fitness, Circle Fitness, Reebok, polar m.fl.

Få gratis råd og vejledning om køb af motionsudstyr; motionscykel, romaskine, crosstrainer, løbebånd og styrketræningsudstyr.

Kundeservice

Hos Fitnessgruppen sidder vi klar til at hjælpe dig.

Vi hjælper dig til at finde det rigtige motionsudstyr, vi har hele butikken fyldt med Fitness. Ønsker du at komme i form eller tabe dig - vi har fitnessudstyret.

Vi sørger for hurtig levering - og har I spørgsmål til udstyret eller træning, så hjælper vi gerne.

Fitnessgruppen   |   Viborgvej 107   |   8210 Århus v   |   Tlf: +45 8744 0306   |    Info@fitnessgruppen.dk
0