Funktionel Træning

Funktionel træning er lige nu en af de mest populære træningsmetoder både når det gælder individuel træning og holdtræning.

Med funktionel træning bruger du kroppens muskler på en anderledes og mere alsidig måde, end du gør ved normal vægttræning.

Det meste funktionel træningssudstyr  er muligt at træne med udenfor, hvilket giver en større trænings frihed end med andet træningsudstyr. Udenfor får du træningsfrihed og plads til swing med Kettlebells og du finder nemt en gren til at sætte din TRX slyngetræner fast i. Der er mange muligheder for, at træne med funktionel trænings udstyr udenfor og indenfor.

Hos Fitnessgruppen tilbyder vi et bredt udvalg af funktionelt træningsudstyr til både private og professionelle. Her kan du bl.a. finde stor udvalg af elastikker i flere størrelser, sjippetov, træningsbolde, jump bokse, TRX udstyr og meget andet.

Skal du bruge funktionelt træningsudstyr til et helt hold, så kontakt os for et samlet tilbud.

Mest populære
Elastik Gul Medium
Elastik Gul Medium DKK 149,00
(DKK 119,20)
Info/køb
Slyngetræner Kit
Slyngetræner Kit Før DKK 695,00
DKK 495,00
(DKK 396,00)
Info/køb
TRX Home 2.0 Suspension Trainer Kit
TRX Home 2.0 Suspension Trainer Kit DKK 1.995,00
(DKK 1.596,00)
Info/køb
Power Bag 10 kg.
Power Bag 10 kg. Før DKK 649,00
DKK 599,00
(DKK 479,20)
Info/køb
Fitnessgruppen - Få råd og vejledning om Fitnessudstyr

Stor butik med udstilling af motionsudstyr - kom og prøv før du køber. Eller kontakt Fitnessgruppen for råd og vejledning. Se korte artikler.

Fitnessgruppen forhandler Fitnessudstyr i rigtig høj kvalitet til Fitnesscentre og Private. Stort udvalg og hurtig levering af motionsudstyr;  Motionscykler, Crosstrainer,  Løbebånd, Romaskiner mv. samt styrketræningsudstyr til alle; Træningsbænke, Håndvægte,   Vægtudstyr, Kettlebells mv.

Vi forhandler de førende mærker; Peak Fitness., Concept 2, Circle Fitness, Kettler, Reebok,   Tunturi, Powertec  m.fl.

Kundeservice

Hos Fitnessgruppen sidder vi klar til at hjælpe dig.

Vi hjælper dig til at finde det rigtige motionsudstyr, vi har hele butikken fyldt med Fitnessudstyr. Ønsker du nyt træningsudstyr derhjemme eller i Fitnesscenteret, så kontakt os.

Vi sørger for hurtig levering - og har I spørgsmål til udstyret eller træning, så hjælper vi gerne.

Fitnessgruppen   |   Grønlandsvej 8   |   8660 Skanderborg  |   Tlf: +45 8744 0306   |    Info@fitnessgruppen.dk

0