Crossfitudstyr

Vi har et bredt udvalg af crossfitudstyr i højeste kvalitet. Alt vores udstyr inden for crossfit kan du finde her.

Forrige side12Næste side
Forrige side12Næste side

Hvorfor crossfit og hvad er det?


Crossfit (funktionel træning) har gennem de seneste årtier bragt sig på banen i fitnessverdenen og er pga. dets alsidighed og intensitet i dag en af de mest dyrkede former for fitness. Grundstenene bag crossfit bygger i høj grad på inddragelsen af udøverens egen krop. For at kunne udvikle sig og optimere sin crossfit træning spiller udstyret dog en stor rolle, hvorfor det handler om at bruge det rigtige kvalitetsudstyr, som kan købes hos Fitnessgruppen.

Crossfit har den enorme fordel at man som motionist kan være i stand til at udøve motionsformen næsten uanset hvor og hvornår. En træning kan gennemføres uden store store maskiner da tanken bag det netop er den funktionelle og intensive træning ved brug af det rette udstyr.

mand og dame træner crossfit

Hvilket crossfitudstyr passer til mit behov?


Hos Fitnessgruppen har vi et stort sortiment af udstyr til både nybegynderen samt den erfarne crossfittræner. Uanset ambitionsniveauet kan det rigtige kvalitetsudstyr være en bærende del af at tage din træning til nye samt bedre højder. Hvis pladsen er trang, kan det være en fordel at vælge crossfitudstyr som ikke optager for meget plads såsom et sjippetov, kettlebells, medicinbold og træningselastik. En anden fordel ved dette valg af udstyr, er at man hurtigt og billigt kan komme i gang med sin crossfittræning. Herudover har vi et bredt udvalg af gummiskiver i forskellige kilo, der med sin størrelse og materialer egner sig perfekt til alle crossfitudøvere, ved både indendørs og udendørs brug. Selvom dette udstyr er placeret under vores crossfitkategori, kan det dog sagtens bruges til andre former for træning.

Se og læs mere om de omtalte produkter her;

Sjippetov til funktionel træning

Peak Fitness Kettlebell

Gummivægtsæt

Medicinbold

En stor del af vores crossfitudstyr kan være at finde i vores fysiske butik, hvor der vil være god mulighed for at prøve, mærke og se vores store udvalg. I butikken vil du blive mødt af en kompetent rådgiver, der kan hjælpe dig med at finde det rette udstyr til at dække netop dine træningsbehov.
Fitnessgruppen - Få råd og vejledning om Fitnessudstyr

Stor butik med udstilling af motionsudstyr - kom og prøv før du køber. Eller kontakt Fitnessgruppen for råd og vejledning. Se korte artikler.

Fitnessgruppen forhandler Fitnessudstyr i rigtig høj kvalitet til Fitnesscentre og Private. Stort udvalg og hurtig levering af motionsudstyr;  Motionscykler, Crosstrainer,  Løbebånd, Romaskiner mv. samt styrketræningsudstyr til alle; Træningsbænke, Håndvægte,   Vægtudstyr, Kettlebells mv.

Vi forhandler de førende mærker; Peak Fitness., Concept 2, Circle Fitness, Kettler, Reebok,   Tunturi, Powertec  m.fl.

Kundeservice

Hos Fitnessgruppen sidder vi klar til at hjælpe dig.

Vi hjælper dig til at finde det rigtige motionsudstyr, vi har hele butikken fyldt med Fitnessudstyr. Ønsker du nyt træningsudstyr derhjemme eller i Fitnesscenteret, så kontakt os.

Vi sørger for hurtig levering - og har I spørgsmål til udstyret eller træning, så hjælper vi gerne.

Fitnessgruppen   |   Viborgvej 107   |   8210 Århus v   |   Tlf: +45 8744 0306   |    Info@fitnessgruppen.dk
0