Circle Fitness Pro

Hos Fitnessgruppen tilbyder vi professionelt kredsløbsudstyr fra Circle Fitness.  

Med de professionelle kredsløbsmaskiner fra Circle Fitness, er du sikret produkter fra øverste hylde. Med cardio-udstyr fra Circle Fitness sikrer vi dig/jer og dit/jeres motionsrum topkvalitet til fornuftige penge.  

Vi tilbyder kun de bedste maskiner, og med disse cardio-maskiner sikrer vi køberne og brugerne:

- Stabile og kraftige kredsløbsprodukter
- Computere som er nemme at betjene
- Professionelt cardio-udstyr, som stort set er vedligeholdelsesfrit
- L��kkert og tidsløst design    
- Professionelt udstyr med lang levetid

Her finder du følgende professionelle produkter:

- Professionelt løbebånd
- Professionel motionscykel
- Professionel crosstrainer
- Professionel siddecykel

Kontakt os gerne vedrørende tilbud eller spørgsmål via telefon: 87 44 03 06 eller via mail: info@fitnessgruppen.dk  

Circle Fitness – Professionelt Kredsløbsudstyr

Circle Fitness er professionelt kredsløbsudstyr, der er velegnet til fitnesscentre og diverse motionsrum. Her er der ikke gået på kompromis med kvaliteten! De flotte træningsmaskiner kommer i et stilrent design, der giver et fedt look i fitnessrummet. Hos Fitnessgruppen kan vi tilbyde følgende kredsløbsmaskiner fra Circle Fitness: Løbebånd, Crosstrainer, Motionscykel og Siddecykel.
Kredsløbsudstyr er et must-have i ethvert motionsrum, da det er nogle af de træningsstationer som er de mest populære blandt brugerne. Kondition og konditionstræning vægter høj blandt de almindelige motionister, og man ser derfor ofte at der er høj aktivitet på kredsløbsudstyret når man f.eks. tager en tur i fitnesscentret. Med Circle Fitness er man sikret høj kvalitet og stor brugerglæde – Fitnessgruppen anbefaler at kombinere kredsløbsmaskinerne med styrketræningsmaskiner fra Relax Fitness, så man opnår et komplet fitnessrum, hvor der er noget for enhver smag.

Hvorfor vælge Circle Fitness?

Ønsker man at etablere et nyt fitnessrum, eller har man blot behov for at supplere med et par maskiner, bør man helt sikkert overveje kredsløbsudstyret fra Circle Fitness. Her får man kvalitetsmaskiner, der er velegnet til centerbrug. Det flotte design gør maskinerne attraktive i ethvert motionsrum. Kredsløbsmaskiner er utrolig vigtige, når man har med et flere-brugere-rum at gøre. Først og fremmest er det nogle af de mest brugte stationer – men de kan også benyttes i flere forskellige sammenhænge. I centerverdenen benytter mange brugere kredsløbsmaskinerne til opvarmning før de skal i gang med styrketræningen. Dette skyldes at det er en hurtig og nem måde at få hele kroppen i gang på, samt få pulsen godt op. Her kan man få brugt de forskellige muskler og led, så man er klar til at løfte vægtudstyr og lignende. Derudover bliver maskinerne selvfølgelig også brugt til konditionstræning. Om man kan lide at cykle, eller man hellere ønsker at løbe tur, er begge dele muligt med udstyret fra Circle Fitness. Her er der rig mulighed for at komme i god form og samtidig gøre træningen sjov. Alle kan benytte maskinerne uanset niveau.

Hvem henvender Circle Fitness sig til?

Kredsløbsudstyr fra Circle Fitness er velegnet til professionelt brug. Kvaliteten er helt i top og derfor anbefaler Fitnessgruppen disse maskiner til flere-brugere-rum. Det kunne f.eks. være i det lokale fitnesscenter, et firma-motionsrum, hos en personlig træner eller idrætsklubber. Alle brugere kan få glæde af kredsløbsudstyr fra Circle Fitness. Udvalget af maskiner består bl.a. af løbebånd, motionscykel og crosstrainer. Tre af de mest populære konditionsmaskiner, som man ser stå i ethvert fitnessrum. Maskinerne er kraftigt bygget og er derved meget stabile. Dette gør det utroligt sikkert for ens brugere, samt maskinerne kan holde til megen brug. Løbebåndet kommer med en bred løbeflade og blød absorbering, der gør det meget behageligt at løbe på. Motionscyklen og crosstraineren kommer begge med et stort svinghjul der gør trådene glidende og behagelige – derfor kan Circle Fitness anvendes af alle der ønsker en god oplevelse under træning.

Motionscykel:

En af de absolut mest populære træningsmaskiner – en motionscykel. Vi danskere elsker at cykle og vi er nogle af dem i hele verden der cykler allermest. Derfor er motionscyklen sjovt nok også en af de mest populære træningsmaskiner – både hjemme i privaten i ens HomeGym og i det lokale fitnesscenter. Det gode ved en motionscykel er, at den er nem at gå til og man kan virkelig få sved på panden, hvis det er det man ønsker. Alle kan finde ud af at cykle og det gør den utrolig brugervenlig. Derudover er cykling også en meget skånsom form for træning, modsat crosstrainer og løbebånd f.eks. Derfor bruges en motionscykel bl.a. til genoptræning hos fysioterapeuter, da patienter lettere kan sidde og cykle i et lavt tempo, modsat en crosstrainer eller et løbebånd, hvor man skal ’stå’ og selv holde balancen. Motionscyklen fra Circle Fitness skal benyttes til al slags træning, om det er hos den personlige træner, fitnesscentret eller hos en fysioterapeut. Eneste ulempe, hvis vi snakker i forbindelse med genoptræning, kan være den manglende ’lave indstigning’ – visse personer der genoptræner, kan have svært ved at løfte benet og komme op på en klassisk motionscykel. Her er der brug for cykler med ’lav indstigning’ så man nemmere kan ’glide’ ind på cyklen. Her anbefaler vi f.eks. vores ergometercykel fra Peak Fitness. Circle Fitness-motionscyklen er en mere klassisk motionscykel. Ønsker man høj kvalitet og en cykel med et godt og glidende tråd, samt et tungt svinghjul, skal man vælge Circle Fitness-motionscyklen. Anbefales til flere-brugere-rum eller den kræsne private bruger der kun ønsker det bedste.

Crosstrainer:

Fordelen ved en crosstrainer er den all-around-træning man opnår. Her er både over- og underkrop i bevægelse og man kan derfor opnå en effektiv helkropstræning på kortere tid end f.eks. en motionscykel eller et løbebånd. En crosstrainer sammenlignes ofte med en romaskine – og det er med god grund. Begge træningsmaskiner rammer nemlig hele kroppen, og det gør dem aldeles attraktive. På en crosstrainer får man fornemmelsen af at man er ude at løbe en tur. Dette skyldes den lange skridtlængde og ellipse-bevægelsen. På crosstraineren fra Circle Fitness er man sikret en maskine i høj kvalitet med et glidende tråd pga. det tunge svinghjul. Fitnessgruppen kan ikke andet end at anbefale denne crosstrainer til diverse motionsrum.

Løbebånd:

Vi kan hurtigt blive enige om at en løbetur ude i naturen er sjovere end at løbe indenfor. Men det danske vejr gør det ikke altid muligt med løb i det fri. Derfor oplever fitnesscentrene også stor aktivitet omkring deres løbebånd – specielt i vinterperioden. Her kan motionister og elite-løbere nemlig holde formen og kondien ved lige, så de er klar til diverse konkurrence-løb der venter dem. Uanset hvilket motionsrum man træder ind i, vil man næsten altid støde på et løbebånd. Grundet til dette er, at det er en af de mest populære kredsløbsmaskiner og næsten alle kan benytte et løbebånd. Ønsker man at gå en tur, eller har man behov for mere tempo og udfordring, er det også muligt at løbe en lang tur. Mange bruger løbebåndet til at holde/eller forbedre konditionen. Hos lokalcentre/ældrecentre kan man også støde på et løbebånd – her er det ofte bare med ’gelænder’ på siderne så man får støtte og hjælp til balancen. Et sådan løbebånd kaldes et rehabiliterings-løbebånd. Her kan man starte i lavt tempo, hvis man stille og roligt skal genopbygge ens balance i forbindelse med genoptræning. Hos Fitnessgruppen finder man løbebånd med og uden gelænder – og her får man kvalitetsløbebånd med stor AC-motor til professionelt brug.

Brug for hjælp eller vejledning?

Hos Fitnessgruppen står vi altid klar til at hjælpe og rådgive. Vi har over 20 års erfaring med etablering og supplering af diverse motionsrum. Går I og overvejer at få Circle Fitness-kredsløbsmaskiner ind I jeres fitnessrum, så tøv ikke med at kontakte os. Maskinerne fra Circle Fitness vil dække behovet for cardiotræning uden problemer.

Fitnessgruppen - Få råd og vejledning om Fitnessudstyr

Stor butik med udstilling af motionsudstyr - kom og prøv før du køber. Eller kontakt Fitnessgruppen for råd og vejledning. Se korte artikler.

Fitnessgruppen forhandler Fitnessudstyr i rigtig høj kvalitet til Fitnesscentre og Private. Stort udvalg og hurtig levering af motionsudstyr;  Motionscykler, Crosstrainer,  Løbebånd, Romaskiner mv. samt styrketræningsudstyr til alle; Træningsbænke, Håndvægte,   Vægtudstyr, Kettlebells mv.

Vi forhandler de førende mærker; Peak Fitness., Concept 2, Circle Fitness, Kettler, Reebok,   Tunturi, Powertec  m.fl.

Kundeservice

Hos Fitnessgruppen sidder vi klar til at hjælpe dig.

Vi hjælper dig til at finde det rigtige motionsudstyr, vi har hele butikken fyldt med Fitnessudstyr. Ønsker du nyt træningsudstyr derhjemme eller i Fitnesscenteret, så kontakt os.

Vi sørger for hurtig levering - og har I spørgsmål til udstyret eller træning, så hjælper vi gerne.

Fitnessgruppen   |   Grønlandsvej 8   |   8660 Skanderborg  |   Tlf: +45 8744 0306   |    Info@fitnessgruppen.dk

0