Brugt motionscykel

Brugt motionscykelEn brugt motionscykel kan være lige så god som en ny motionscykel, hvis det er en kvalitetscykel. Så overvejer du at begynde at cykle, er her en god chance for at afprøve denne træningsform med en brugt motionscykel, inden du kaster dig ud i et køb af en helt ny motionscykel.


 


Brugte motionscykler kan købes hos Fitnessgruppen, og kan findes på hjemmesiden www.fitnessgruppen.dk. Fitnessgruppen sælger ud af sine udlejningsprodukter løbende, så gør en god handel. Brugt motionsudstyr er gennemgået og testet inden det sælges. Og der er selvfølgelig garanti på brugte motionscykler.


 


Så køb en brugt motionscykler til dit hjem eller dit firma gennem Fitnessgruppen. Gå ind på hjemmesiden, hvis du ønsker kyndig vejledning omkring nye eller brugte motionscykler. Der findes også et utal af andre træningsmaskiner på vores webside.


 


Leder du efter en motionscykel så klik her.Brugte motionscykler og tilbud på nye, så klik her.


Fitnessgruppen - Få råd og vejledning om motionsudstyr

Stor butik med udstilling af motionsudstyr - kom og prøv før du køber. Eller kontakt Fitnessgruppen for råd og vejledning. Se korte artikler.

Fitnessgruppen forhandler fitnessudstyr af høj kvalitet, fra blandt andet Kettler, Peak Fitness, Concept II, Life Fitness, Circle Fitness, Reebok, polar m.fl.

Få gratis råd og vejledning om køb af motionsudstyr; motionscykel, romaskine, crosstrainer, løbebånd og styrketræningsudstyr.

Kundeservice

Hos Fitnessgruppen sidder vi klar til at hjælpe dig.

Vi hjælper dig til at finde det rigtige motionsudstyr, vi har hele butikken fyldt med Fitness. Ønsker du at komme i form eller tabe dig - vi har fitnessudstyret.

Vi sørger for hurtig levering - og har I spørgsmål til udstyret eller træning, så hjælper vi gerne.

Fitnessgruppen   |   Viborgvej 107   |   8210 Århus v   |   Tlf: +45 8744 0306   |    Info@fitnessgruppen.dk
0