Brugt motionscykel

Brugt motionscykelEn brugt motionscykel kan være lige så god som en ny motionscykel, hvis det er en kvalitetscykel. Så overvejer du at begynde at cykle, er her en god chance for at afprøve denne træningsform med en brugt motionscykel, inden du kaster dig ud i et køb af en helt ny motionscykel. 


Brugte motionscykler kan købes hos Fitnessgruppen, og kan findes på hjemmesiden www.fitnessgruppen.dk. Fitnessgruppen sælger ud af sine udlejningsprodukter løbende, så gør en god handel. Brugt motionsudstyr er gennemgået og testet inden det sælges. Og der er selvfølgelig garanti på brugte motionscykler.


Så køb en brugt motionscykler til dit hjem eller dit firma gennem Fitnessgruppen. Gå ind på hjemmesiden, hvis du ønsker kyndig vejledning omkring nye eller brugte motionscykler. Der findes også et utal af andre træningsmaskiner på vores webside.


 


Leder du efter en motionscykel så klik her.Brugte motionscykler og tilbud på nye, så klik her.


Relaterede varer
Peak Fitness B4.0i motionscykel
Peak Fitness B4.0i motionscykel
Før DKK 5.995,00
DKK 3.995,00
(DKK 3.196,00)
Peak Fitness B2.0 Motionscykel
Peak Fitness B2.0 Motionscykel
Før DKK 4.995,00
DKK 3.495,00
(DKK 2.796,00)
Fitnessgruppen - Få råd og vejledning om Fitnessudstyr

Stor butik med udstilling af motionsudstyr - kom og prøv før du køber. Eller kontakt Fitnessgruppen for råd og vejledning. Se korte artikler.

Fitnessgruppen forhandler Fitnessudstyr i rigtig høj kvalitet til Fitnesscentre og Private. Stort udvalg og hurtig levering af motionsudstyr;  Motionscykler, Crosstrainer,  Løbebånd, Romaskiner mv. samt styrketræningsudstyr til alle; Træningsbænke, Håndvægte,   Vægtudstyr, Kettlebells mv.

Vi forhandler de førende mærker; Peak Fitness., Concept 2, Circle Fitness, Kettler, Reebok,   Tunturi, Powertec  m.fl.

Kundeservice

Hos Fitnessgruppen sidder vi klar til at hjælpe dig.

Vi hjælper dig til at finde det rigtige motionsudstyr, vi har hele butikken fyldt med Fitnessudstyr. Ønsker du nyt træningsudstyr derhjemme eller i Fitnesscenteret, så kontakt os.

Vi sørger for hurtig levering - og har I spørgsmål til udstyret eller træning, så hjælper vi gerne.

Fitnessgruppen   |   Grønlandsvej 8   |   8660 Skanderborg  |   Tlf: +45 8744 0306   |    Info@fitnessgruppen.dk

0