Pulsur

Fitnessgruppen tilbyder pulsure fra Sigma Sport.

Et pulsur kan optimere din træning, således du når dine mål, med et meget bedre resultat end forventet.

Der findes et pulsur fra Sigma Sport, der passer til netop dig og din træning.

Der findes et Sigma Sport pulsur der passer til alle lige fra nybegyndere til den krævende atlet, samt den evneturlystende som vil  track ruter mm.

Et pulsur eller træningsur er i det nye år tusindende ikke bare et pulsur eller træningsur, nej det er meget mere. Det giver dig som bære det, muligheden for at få alt data, overført til en App eller PC platform til at kunne analysere, for at kunne optimere, på de små detaljer. Men også din søvn, som flere forskinger viser, skal vi danskere have mere søvn, gerne 8 timer dagligt hvor de 6 timer er dyb og sammenhængende. Det kan så klares ved at bære et Sigma pulsur eller andet mærke.

Er man til nye udfordringer og vil på eventyr, så kan nogle nye træningsure også guide i forbindelse med Geo catching.
Hvis du ikke ved hvad Geo catching er, så går det i alt sin enkelthed ud på finde små sager, som er gemt af andre personer, med enten en gåde eller ledetråd til et nyt geo catch. Det er super måde at få motion og samtidig få stillet ens eventyrlyst.


Stort udvalg af gode pulsure fra Sigma Sport til billige priser

Fitnessgruppen tilbyder et stort udvalg af kvalitets ure fra Polar og Sigma.
Fitnessgruppen - Få råd og vejledning om Fitnessudstyr

Stor butik med udstilling af motionsudstyr - kom og prøv før du køber. Eller kontakt Fitnessgruppen for råd og vejledning. Se korte artikler.

Fitnessgruppen forhandler Fitnessudstyr i rigtig høj kvalitet til Fitnesscentre og Private. Stort udvalg og hurtig levering af motionsudstyr;  Motionscykler, Crosstrainer,  Løbebånd, Romaskiner mv. samt styrketræningsudstyr til alle; Træningsbænke, Håndvægte,   Vægtudstyr, Kettlebells mv.

Vi forhandler de førende mærker; Peak Fitness., Concept 2, Circle Fitness, Kettler, Reebok,   Tunturi, Powertec  m.fl.

Kundeservice

Hos Fitnessgruppen sidder vi klar til at hjælpe dig.

Vi hjælper dig til at finde det rigtige motionsudstyr, vi har hele butikken fyldt med Fitnessudstyr. Ønsker du nyt træningsudstyr derhjemme eller i Fitnesscenteret, så kontakt os.

Vi sørger for hurtig levering - og har I spørgsmål til udstyret eller træning, så hjælper vi gerne.

Fitnessgruppen   |   Grønlandsvej 8   |   8660 Skanderborg  |   Tlf: +45 8744 0306   |    Info@fitnessgruppen.dk

0