Speedfit Curve Running


Speedfit-løbebåndet er designet af Alex Astilean, der opfandt Woodway Curve. I 2008 præsenterede Speedfit deres nye løbebånd uden motor. Maskinen er designet til at give maksimal ydelse og holdbarhed, takket være den høje kvalitet. Løbebåndet kan udfordre enhver atlet og samtidig give en unik og naturlig oplevelse.

Ingen motor, du styrer hastigheden:


Speedfit-løbebånd adskiller sig fra andre løbebånd ved, at den ikke kræver strøm og ikke har nogen motor. På et Speedfit-løbebånd bestemmer du selv hastigheden og du får en meget realistisk fornemmelse, når du løber på løbebåndet. Jo længere du bevæger dig frem, på den kurvede løbeflade, jo mere vil du øge hastigheden. For at sænke hastigheden eller stoppe, skal du blot lade dig ’glide’ tilbage på løbefladen.Naturlig løbefornemmelse:


På almindelige løbebånd, justerer man hastigheden ved at trykke på computeren. I høj fart skal du være i stand til, at kunne trykke på de forskellige knapper, for enten at øge eller sænke hastigheden. Dette kan være et problem, hvis du løber rigtig stærkt. Dette problem vil du ikke opleve med et Speedfit-løbebånd. Hastigheden er ikke computerstyret. På dette løbebånd vil det føles som at løbe i den fri natur og det er udelukkende dig selv, der styrer hastigheden.Enkel computer:


Computeren på Speedfit-løbebåndet er enkel og lige til at forstå. Her får du vist de klassiske oplysninger som f.eks. tid, distance og hastighed. Computeren er uden programmer og hastighedsjustering.Curve-design:


Det innovative patenterede curve-design, gør løbestillen naturlig med midtfod /forfods-løbestil. Forfodsløbestilen reducerer de stød, der kommer op igennem kroppen og kan øge din topfart.Ingen vedligeholdelse:


Maskinen kræver næsten ingen vedligeholdelse. Bæltet skal ikke smøres og der er ingen motor, som skal støvsuges, for at fjerne det værste støv. Aftør blot maskinen efter brug, for eventuelle sved/vandpletter. Alt materiale på Speedfit-løbebåndet er af højeste kvalitet, for at sikre lang levetid på maskinen, samt lave omkostninger ved vedligeholdelse.


Køb Speedfit online her: https://www.fitnessgruppen.dk/speed...Speedfit er høj kvalitet og naturlig løbe-fornemmelse.Relaterede varer
Draxfit Curve Running
Draxfit Curve Running
DKK 43.895,00
(DKK 35.116,00)
My Mountain:  -5 til  50% hældning
My Mountain: -5 til 50% hældning
DKK 33.500,00
(DKK 26.800,00)
Fitnessgruppen - Få råd og vejledning om Fitnessudstyr

Stor butik med udstilling af motionsudstyr - kom og prøv før du køber. Eller kontakt Fitnessgruppen for råd og vejledning. Se korte artikler.

Fitnessgruppen forhandler Fitnessudstyr i rigtig høj kvalitet til Fitnesscentre og Private. Stort udvalg og hurtig levering af motionsudstyr;  Motionscykler, Crosstrainer,  Løbebånd, Romaskiner mv. samt styrketræningsudstyr til alle; Træningsbænke, Håndvægte,   Vægtudstyr, Kettlebells mv.

Vi forhandler de førende mærker; Peak Fitness., Concept 2, Circle Fitness, Kettler, Reebok,   Tunturi, Powertec  m.fl.

Kundeservice

Hos Fitnessgruppen sidder vi klar til at hjælpe dig.

Vi hjælper dig til at finde det rigtige motionsudstyr, vi har hele butikken fyldt med Fitnessudstyr. Ønsker du nyt træningsudstyr derhjemme eller i Fitnesscenteret, så kontakt os.

Vi sørger for hurtig levering - og har I spørgsmål til udstyret eller træning, så hjælper vi gerne.

Fitnessgruppen   |   Grønlandsvej 8   |   8660 Skanderborg  |   Tlf: +45 8744 0306   |    Info@fitnessgruppen.dk

0