Kettlebell


Kettlebells er lige nu en af de mest populære former for styrketræning, og hos Fitnessgruppen har vi et stort udvalg af både almindelige og competition kettlebells.

Denne træningsform giver dig mulighed for mere end bare styrketræning af arme. Med de uendelige mange øvelser du kan lave med en kettlebell, har du muligheden for at styrke alle kroppens store muskelgrupper.

Med en kettlebell, er det kun fantasien der sætter grænser for øvelser og muligheder. Hvis du mangler inspiration til træningen/øvelserne, vil vi hos Fitnessgruppen gerne hjælpe dig.

Vi har både neopren kettlebells og competition kettlebells.

Vores neopren kettlebells er delvist betrukket med et kraftigt lag farvet neopren, som sørger for at beskytte gulvet, og gør det nemt at kende de forskellige kg. ved hjælp af farven. Disse kettlebells varierer i størrelse alt afhængig af hvor tunge de er. Jo tungere kg. desto større kettlebell.
Køb din kettlebell i følgende størrelser 4 kg, 6 kg, 8 kg, 10 kg, 12 kg, 14 kg, 16 kg, 20 kg, 24 kg, 28 kg, 32 kg.

Vores competition kettlebells har samme størrelse uanset vægt. De er markeret via farve og der står vægt på hver enkelt kettlebell. Competition kettlebell fås i 8 kg, 12 kg, 16 kg, 20 kg, 24 kg, 28 kg og 32 kg.

Kettlebell træning er meget velegnet til både kvinder og mænd, og vores kettlebells kan både anbefales til private og motionscentre!

Køb kettlebells hos Fitnessgruppen altid gode tilbud på kettlebells.

Mest populære
Peak Fitness 8 kg. Kettlebell
Peak Fitness 8 kg. Kettlebell Før DKK 275,00
DKK 195,00
(DKK 156,00)
Info/køb
Peak Fitness 12 kg. Kettlebell
Peak Fitness 12 kg. Kettlebell Før DKK 375,00
DKK 275,00
(DKK 220,00)
Info/køb
Peak Fitness 12 kg. Competition Kettlebell
Peak Fitness 12 kg. Competition Kettlebell Før DKK 425,00
DKK 360,00
(DKK 288,00)
Info/køb
Peak Fitness 20 kg. Competition Kettlebell
Peak Fitness 20 kg. Competition Kettlebell Før DKK 625,00
DKK 549,00
(DKK 439,20)
Info/køb
Kettlebell Rack inkl. Kettlebells
Kettlebell Rack inkl. Kettlebells DKK 5.399,00
(DKK 4.319,20)
Info/køb

Køb af Kettlebell og hvorfor bruge dem til træning?Kettlebells er en sjov og yderst motiverende træningsform, der kan give store resultater for din og din krop.  Kettlebell bruges blandt andet i funktionel træning. Kettlebell fås fra 4 kg og op til 60 kg. De mest brugte er 8, 12 og 16 kg.

Når du træner med en kettlebell bruger du mange muskelgrupper og led samtidigt (flerleds øvelser). Man arbejder med balance, koordinering og kontrol – men det vigtigste er, at det er en sjov træning.

Alm. Kettlebells er lavet som en kanonkugle med håndtag på. Mange gange er de belagt med neopren for at gøre dem lækre at træne med – men også for at beskytte gulvet. Kettlebells belagt med neopren kan laves i flotte farvekoder, så man på farven kan se hvor tung den er.  Størrelsen på alm. Kettlebells afhænger af vægten. Jo større vægt, jo større kettlebell.

En anden type er de såkaldte competition Kettlebells. De er lavet således, at de har samme størrelse uanset om det er en 8 kg. eller 32 kg. Som navnet antyder bliver denne type f.eks. brugt i konkurrencer, men de kan sagtens bruges til hjemme. Den store fordel ved competition kettlebells er størrelsen, du er derved sikret, at uanset hvilken vægt du vælger, så vil din bevægelse altid kunne forblive den samme, dette gør det nemmere at øve korrekt teknik og sikre den bedst mulige træning.

Øvelser med kettlebellsKettlebells kan på mange måder ses som en helt almindelig frivægt der blot er lettere at håndtere til flere øvelser grundet dets håndtag og form. Med en kettlebell kan du træne hele kroppen, og hos Fitnessgruppen anbefaler vi særligt disse øvelser for at komme det meste af kroppen igennem:

Arm Curl: Denne øvelser fokuserer armen heraf særligt biceps, øvelsen laves ved holde kettlebellen udstrakt i slap armen og herefter bøjes armen, således at hånden ender med at røre skulderen.

Kettlebell Swing: Her holdes kettlebellen med begge hænder udstrakt og svinges over hovedet og derefter ned igennem benene. Dette er en effektiv øvelse som er god til særligt ryg, ben og arme

Deadlift: Du kender måske allerede dødløft fra vægtløftning, denne øvelse laves på samme måde. Vægten holdes i strakte arme med ryggen let bøjet fremover, men stadig ret. Her

Goblet Squat


Denne øvelse er perfekt til at træne ben og baller, men den rammer også dele af overkroppen. Kettlebellen holdes tæt ind til kroppen med armene rundt om, herefter går man på hug og løfter med benene op til en stående stilling, dette gentages. Øvelsen ses nedenfor udført med en håndvægt.

Delt Row

Delt Row


Denne simple øvelse laves ved at holde kettlebellen løst under en foroverbøjet ryg, herefter trækkes kettlebellen op til brystet ved hjælp af arme og skuldre.

Delt Row


Disse og mange flere øvelser kan findes på musclewiki.com

Husk at starte let og byg derefter mere vægt på, dette sikrer at du får teknikken helt på plads før du træner tungt og mindsker derfor chancen for evt. overbelastningsskader. Ved genoptræning anbefales det altid at tage flere repetitioner fremfor mere vægt.

Billige kettlebells hos Fitnessgruppen i høj kvalitetHos Fitnessgruppen går vi meget op i at sælge motionsudstyr i høj kvalitet, til en fornuftig pris - det skal ikke være dyrt at komme i form og vi skal ikke snyde nogen fra at nå deres mål! Vi ligger generelt skarpt på vores normalpriser, men engang i mellem har vi ekstra gode tilbud på flere varer, heriblandt kettlebells - du finder dem alle sammen her: se alle tilbud

Hvordan vælger du den rigtige kettlebell til dit behov?Der findes utroligt mange forskellige kettlebells på markedet, både forskellige størrelser, former, farver og endda justerbare kettlebells. Farverne er til for nemt at kunne se forskel på dem, hvis man har flere i sit træningscenter eller homegym. Justerbare kettlebells har Fitnessgruppen ikke i sortiment og det er der flere grunde til. En stor grund til dette, er at de nemmere kan gå i stykker, specielt når kettlebells bruges til funktionel og hård træning, som crossfit hvor man kaster meget med udstyret.

Det store spørgsmål som går igen hos Fitnessgruppen, er forskellen mellem vores neopren kettlebells og vores competition kettlebells . Der er flere grunde til at vælge den ene frem for den anden og i mange tilfælde er det en personlig sag, hvilke man foretrækker. Derfor kan det være en rigtig stor fordel at komme ned i vores showroom på Grønlandsvej 8, i Skanderborg – her har vi det meste af vores udstyr fremme, så du kan prøve det, før du bestemmer dig for at købe.

neopren kettlebells kan være en rigtig god idé til hjemmetræningen, da de med neopren belægning er meget blødere end de andre og samtidig er mindre i omkreds. Dette gør at de er nemme at lave simple øvelser med og i et langsommere tempo. competition kettlebells er en rigtig god idé når du skal lave crossfit. Hvad enten det er hjemme eller til et fitnesscenter med en crossfit afdeling, vil competition kettlebells være at foretrække når der skal kastes mere med tingene.

Tilbehør til kettlebelltræningDer findes flere ting som man kan bruges sammen med sin kettlebelltræning, udstyr der kan gøre træning mere behagelig og effektiv. En af den ting er en kettlebell wristguard. Det bruges bl.a. til at undgå blå mærker når man kaster rundt med sine kettlebells og kan samtidig afhjælpe ømme håndled over tid. Det ligner et almindelig svedbånd, men i denne er der en indbygget plade, som beskytter armen, når man træner intensivt med kettlebells.

Teknisk data:
Længde: 12 cm
Tykkelse: 1,4 cm
Farve: Sort

Et andet rigtig anbefalelsesværdigt tilbehør til trænings med kettlebells og generelt med vægttræning og crossfit, er flydende kalk og kalk blokke. Det er meget forskelligt hvad man tillader at bruge, hvis man træner i et fitnesscenter – de fleste tillader ikke kalk blokke og derfor er flydende kalk en rigtig god idé! Vi anbefaler Sierra Flydende Kalk 200 ml. Den er perfekt at have med sig i sin træningstaske og kan bruges til meget andet end blot træning med kettlebells.

Kettlebellrack til opbevaring

Har du flere kettlebells kan det være en rigtig god idé at investere i et kettlebellrack, sådan at du nemt kan opbevare din kettlebells uden at de ligger og roder på gulvet i dit homegym eller fitnesscenter. Hos Fitnessgruppen har vi både et smalt rack til opbevaring af få eller mindre kettlebells og så har vi selvfølgelig også et større og bredere rack til dem der ønsker mere opbevaringsplads.

Træningsmåtte & træningselastikker

Skal du lave træningsøvelser med kettlebells på gulvet, er det en rigtig god idé at investere i en træningsmåtte. Det kan være turkish get ups, sit ups, plank drag, sit and press, liggende triceps extension og mange flere øvelser man laver med kun en kettlebell og en god måtte. Hos Fitnessgruppen har vi mange muligheder og kan til at alle anbefale vores Peak Fitness Træningsmåtte Sort den er billig, god kvalitet og nem at have med på farten med den medfølgende strop der fungere som bæresnor.

En stærk kombination når man træner med kettlebells og udfører funktionel træning, er at kombinere træningen med træningselastikker. Med elastikker kan du nemt varme op før din hårde træning og samtidig få et meget bedre og strammere opspænd i mange øvelser, hvis du bruger en elastik i samarbejde med dine kettlebells. Se vores kæmpe udvalg af elastikker her!

Fitnessgruppen - Få råd og vejledning om Fitnessudstyr

Stor butik med udstilling af motionsudstyr - kom og prøv før du køber. Eller kontakt Fitnessgruppen for råd og vejledning. Se korte artikler.

Fitnessgruppen forhandler Fitnessudstyr i rigtig høj kvalitet til Fitnesscentre og Private. Stort udvalg og hurtig levering af motionsudstyr;  Motionscykler, Crosstrainer,  Løbebånd, Romaskiner mv. samt styrketræningsudstyr til alle; Træningsbænke, Håndvægte,   Vægtudstyr, Kettlebells mv.

Vi forhandler de førende mærker; Peak Fitness., Concept 2, Circle Fitness, Kettler, Reebok,   Tunturi, Powertec  m.fl.

Kundeservice

Hos Fitnessgruppen sidder vi klar til at hjælpe dig.

Vi hjælper dig til at finde det rigtige motionsudstyr, vi har hele butikken fyldt med Fitnessudstyr. Ønsker du nyt træningsudstyr derhjemme eller i Fitnesscenteret, så kontakt os.

Vi sørger for hurtig levering - og har I spørgsmål til udstyret eller træning, så hjælper vi gerne.

Fitnessgruppen   |   Grønlandsvej 8   |   8660 Skanderborg  |   Tlf: +45 8744 0306   |    Info@fitnessgruppen.dk

0