Kettlebell


Kettlebells er lige nu en af de mest populære former for styrketræning, og hos Fitnessgruppen har vi et stort udvalg af både almindelige og competition kettlebells.

Denne træningsform giver dig mulighed for mere end bare styrketræning af arme. Med de uendelige mange øvelser du kan lave med en kettlebell, har du muligheden for at styrke alle kroppens store muskelgrupper.

Med en kettlebell, er det kun fantasien der sætter grænser for øvelser og muligheder. Hvis du mangler inspiration til træningen/øvelserne, vil vi hos Fitnessgruppen gerne hjælpe dig.

Vi har både neopren kettlebells og competition kettlebells.

Vores neopren kettlebells er delvist betrukket med et kraftigt lag farvet neopren, som sørger for at beskytte gulvet, og gør det nemt at kende de forskellige kg. ved hjælp af farven. Disse kettlebells varierer i størrelse alt afhængig af hvor tunge de er. Jo tungere kg. desto større kettlebell.
Køb din kettlebell i følgende størrelser 4 kg, 6 kg, 8 kg, 10 kg, 12 kg, 14 kg, 16 kg, 20 kg, 24 kg, 28 kg, 32 kg.

Vores competition kettlebells har samme størrelse uanset vægt. De er markeret via farve og der står vægt på hver enkelt kettlebell. Competition kettlebell fås i 8 kg, 12 kg, 16 kg, 20 kg, 24 kg, 28 kg og 32 kg.

Kettlebell træning er meget velegnet til både kvinder og mænd, og vores kettlebells kan både anbefales til private og motionscentre!

Køb kettlebells hos fitnessgruppen altid gode tilbud på kettlebells.

Mest populære
Peak Fitness 8 kg. Kettlebell
Peak Fitness 8 kg. Kettlebell DKK 159,00
(DKK 127,20)
Info/køb
Peak Fitness 12 kg. Kettlebell
Peak Fitness 12 kg. Kettlebell Før DKK 239,00
DKK 199,00
(DKK 159,20)
Info/køb
Peak Fitness 20 kg. Competition Kettlebell
Peak Fitness 20 kg. Competition Kettlebell Før DKK 549,00
DKK 499,00
(DKK 399,20)
Info/køb
Fitnessgruppen - Få råd og vejledning om motionsudstyr

Stor butik med udstilling af motionsudstyr - kom og prøv før du køber. Eller kontakt Fitnessgruppen for råd og vejledning. Se korte artikler.

Fitnessgruppen forhandler fitnessudstyr af høj kvalitet, fra blandt andet Kettler, Peak Fitness, Concept II, Life Fitness, Circle Fitness, Reebok, polar m.fl.

Få gratis råd og vejledning om køb af motionsudstyr; motionscykel, romaskine, crosstrainer, løbebånd og styrketræningsudstyr.

Kundeservice

Hos Fitnessgruppen sidder vi klar til at hjælpe dig.

Vi hjælper dig til at finde det rigtige motionsudstyr, vi har hele butikken fyldt med Fitness. Ønsker du at komme i form eller tabe dig - vi har fitnessudstyret.

Vi sørger for hurtig levering - og har I spørgsmål til udstyret eller træning, så hjælper vi gerne.

Fitnessgruppen   |   Viborgvej 107   |   8210 Århus v   |   Tlf: +45 8744 0306   |    Info@fitnessgruppen.dk
0