Kettlebell

Kettlebell

Kettlebell er en sjov og dermed yderst motiverende træningsform, der kan give store resultater for din og din krop.  Kettlebell bruges blandt andet i funktionel træning. Kettlebell fås fra 4 kg og op til 60 kg. De mest brugte kanonkugler med håndtag er 8, 12 og 16 kg. 


Når du træner med en kettlebell bruger du mange muskelgruppen og led samtidigt (flerleds øvelser). Man arbejder med balance, koordinering og kontrol – men det vigtigst er at der er sjov at træne med en kettlebell. 


Alm. Kettlebells er laves som en kanonkugle med håndtag på. Mange gange er de belagt med neopren for at gøre dem lækre at træne med – men også for at beskytte gulvet. Kettlebells belagt med neopren kan laves i flotte farvekoder, så man på farven kan se hvor tung den er.  Størrelsen på alm. Kettlebells afhænger af vægten. Jo større vægt, jo større kettlebell.


Competition Kettlebells har samme størrelse uanset om det er en 8 kg. eller 32 kg. Competition kettlebell.


Med en Kettlebell kan du nemt og hurtigt komme i bedre form – og man kan altid finde plads til et kettlebells derhjemme. 
Se stort udvalg af Kettlebells
______________________________________________________________________________________________

Vægte


Søger du vægte, kan du finde dem har hos os. Vi er et firma, der sælger fitnessudstyr, herunder vægte af forskellige slags. Klik ind her på siden for at se de mange muligheder, vi kan tilbyde dig.© Fitnessgruppen A/S

Relaterede varer
Peak Fitness 16 kg. Kettlebell
Peak Fitness 20 kg. Kettlebell
Peak Fitness 16 kg. Competition Kettlebell
Fitnessgruppen - Få råd og vejledning om Fitnessudstyr

Stor butik med udstilling af motionsudstyr - kom og prøv før du køber. Eller kontakt Fitnessgruppen for råd og vejledning. Se korte artikler.

Fitnessgruppen forhandler Fitnessudstyr i rigtig høj kvalitet til Fitnesscentre og Private. Stort udvalg og hurtig levering af motionsudstyr;  Motionscykler, Crosstrainer,  Løbebånd, Romaskiner mv. samt styrketræningsudstyr til alle; Træningsbænke, Håndvægte,   Vægtudstyr, Kettlebells mv.

Vi forhandler de førende mærker; Peak Fitness., Concept 2, Circle Fitness, Kettler, Reebok,   Tunturi, Powertec  m.fl.

Kundeservice

Hos Fitnessgruppen sidder vi klar til at hjælpe dig.

Vi hjælper dig til at finde det rigtige motionsudstyr, vi har hele butikken fyldt med Fitnessudstyr. Ønsker du nyt træningsudstyr derhjemme eller i Fitnesscenteret, så kontakt os.

Vi sørger for hurtig levering - og har I spørgsmål til udstyret eller træning, så hjælper vi gerne.

Fitnessgruppen   |   Viborgvej 107   |   8210 Århus v   |   Tlf: +45 8744 0306   |    Info@fitnessgruppen.dk
0