Sunde julegaver til alle

At vælge gaver til andre er altid en meget svær opgave. Takket være internettet og de sociale medier har vi fået så stort indblik i folks liv som aldrig før, så du ved udmærket om dine kære er funktionel træning, indoor cykling, løb eller yoga entusiaster.. Eller måske synes de bare, at den er en god ide at få lidt motion en gang imellem, men vil helst slippe fri for at tage turen til fitnesscentret?


Her får du en smart guide til de perfekte julegaver til kæresten, venner, familie, alt efter deres interesser og dit budget.


Er budgettet stramt og kender du ikke personen så godt, så skal du helst spille sikkert.


En budget venlig gave, som ABSOLUT ALLE har brug for er en drikkedunk. Uanset om man skal til skole, forelæsning på universitetet, arbejde, træning i fitnesscentret eller udenfor, drikke skal man helt sikkert! Med to opfyldninger af den lækre 800ml. drikkedunk er du sikker på, at dine kære får deres daglige væskeindtag uanset hvor er de hen.
Er du typen, der går ALL IN i sine gaver, så kan du kombinere drikkedunken med en hang magnet. Magneten kan sættes på de fleste træningsmaskiner, så har man altid væske lige ved hånden. Tilføj en nøglering til magneten, og så har de også deres nøgler med uanset hvilken maskine skal de benytte sig af i træningscentret. Den, der får gaven vil bare elske dig for det.
Er der lidt mere luft i økonomien og vil du gøre den, du holder af, rigtig glad, men ved ikke helt hvad han eller hun mangler, så her er din redningsvest. Uanset hvilken sportsgren man foretrækker, er der tre ting alle har til fælles. De er interesseret i at holder øje med sin vægt, de vil forbedre sin kondition og... de bliver ømme. Så her er gaverne, du aldrig kan slå fejl med.
Tanita vægtene med fedtmåler og kropsanalyser oplyser brugeren omkring diverse sundhedsmæssigt data såsom vægt, muskel og fedtmasse, osv.. Det hjælper med at holde øje med ens fremskridt samt øge ens træningsmotivation.
En flot vægt, der analyserer ens fysiske sundhed efter 10 parametre, kan bruges af alle, fra børn til atleter. Med hukommelse for 4 personer. Egner den sig til en dejlig familie eller kærestepar gave.
Den endnu flottere udgave af Tanita vægten med kropsanalyse viser kroppens fedt og muskelmasse i hver arm, ben og torso.
Tanita RD901 byder på den mest præcise frekvens BIA DUAL analyseteknologi. Med gratis app’en kan ens data overføres til ens iPhone, computer eller iPad.Bliver din kære øm efter træning og arbejde, så skal mulighederne for selv massage overvejes. Der findes diverse redskaber såsom foam roller og massagebolde, der kan bruges både som afslapning og behandling af hele kroppen.Trigger Point- The Grid er et perfekt foam roller, redskab til almindelig massage og core træning. Den giver mulighed for at personen selv kan lave behandlinger af ømme punkter på kroppen, bruge det som afslapnings og afspændingsmiddel efter træning eller arbejde.
Den lange Trigger Point foam roller er perfekt til massage af hele ryggen eller begge ben.
Den lille magisk bolde giver brugeren mulighed for selv behandling med en kombination af Akupunktur, Massage og Zoneterapi. Massage bolden lindrer muskel- og ledsmerter, samt virker afspændende og giver belastede kropsområder ny energi.Uanset hvilken sportsgren vedkommende dyrker, er et smart pulsur noget alle kan bruge


Pulsure er blevet meget populære på det seneste og hver nyere model byder på mere og mere avanceret teknologi. Et pulsur kan optimere ens træning, således man når sine mål, med et meget bedre resultat end forventet. De tager træningstiden, gemmer ens træningsdata, samt er egnet til et hav af forskellige sportsgrene.
Polar A300 måler ens daglige aktivitet ved forskellige intensitetsniveauer. Den viser skridt, distance, forbrændte kalorier og ens daglige aktivitetsmål. Står man stille i alt for lang tid, så advarer uret om at det er tid til at bevæge sig, samt tilbyder vejledning om at nå ens aktivitetsmål. Polar M300 fortæller hvordan ens kondition udvikler sig, ved at måle ens aerobe kondition i hvile og evaluere ens maksimale iltoptag. Desuden måler uret automatisk ens søvntid og -kvalitet.  Man kan se og lære af sine søvnmønstre i gratis app’en Polar Flow. Armbåndet er nemt at skifte, så de afspejler ens personlig stil. Perfekt gave både til mænd og kvinder.
Er du på udkig efter en luksus gave, så er Polar M600 dit foretrukne valg. Polar M600 er til den kræsne bruger, som elsker at 'nørde' med elektronik. Dette er både sygt motiverende træningsur og state-of-art SmartWatch i et. Det har bl.a. 4GB hukommelse til musikafspilning via bluetooth (virker kun med Android-telefon), GPS og pulsmåling i håndleddet.Små dimser og tilbehør


Hvad giver man til en, der allerede har en motionscykel derhjemme? Tilbehør. Din mormor eller svigermor allerede har en motionscykel derhjemme. Og drikkedunken passer ikke helt.. Hvad giver du så til hende?
En lækker iPad eller bogstøtte, så hun kan læse en bog eller se videoer online mens hun holder sig i form.
En gulvmåtte er noget, mange overser når det kommer til træning. De er så koncentrerede på alle de funktioner ens udstyr har, at de glemmer helt om at beskytte gulvet mod snavs, sved og slitage. Derfor er en gulvmåtte den perfekte gave til en, der i forvejen har en motionscykel, indoor bike, crosstrainer, romaskine. Måtterne er utrolig slidstærke og nemme at rengøre.Ideelt kan man tænke fællesgaver og investere i noget, hvor hele familien kan være sammen og hygge mens de får gang i kroppen.En trampolin er den perfekte familiegave til udendørs brug. Velegnet til børn såvel som voksne.
Et sjippetov i en fin kvalitet som kan bruges af børn og voksne. Sjov legetøj, der får børnene væk fra iPad’en og får dem i gang.
Er i mere den konkurrenceprægede familie, der elsker sjov og hygge i fællesskab, så kan måske et mini bordtennisbord være den oplagte mulighed. Bordet er nemt at opsætte og gøre klar til brug. Den lille vægt og pasform, gør det nemt at pakke sammen og flytte rundt på. Bordet er kun beregnet til privat indendørs brug. Den er simpelthen den perfekte måde at kombinere motion og hygge til hele familien.
Relaterede varer
Stiga Mini Bordtennisbord - Sort
Stiga Mini Bordtennisbord - Sort
DKK 1.799,00
(DKK 1.439,20)
Hammer Fitness Trampolin - Cross Jump
Hammer Fitness Trampolin - Cross Jump
Før DKK 1.495,00
DKK 995,00
(DKK 796,00)
TRX Home 2.0 Suspension Trainer Kit
TRX Home 2.0 Suspension Trainer Kit
DKK 1.549,00
(DKK 1.239,20)
Fitnessgruppen - Få råd og vejledning om Fitnessudstyr

Stor butik med udstilling af motionsudstyr - kom og prøv før du køber. Eller kontakt Fitnessgruppen for råd og vejledning. Se korte artikler.

Fitnessgruppen forhandler Fitnessudstyr i rigtig høj kvalitet til Fitnesscentre og Private. Stort udvalg og hurtig levering af motionsudstyr;  Motionscykler, Crosstrainer,  Løbebånd, Romaskiner mv. samt styrketræningsudstyr til alle; Træningsbænke, Håndvægte,   Vægtudstyr, Kettlebells mv.

Vi forhandler de førende mærker; Peak Fitness., Concept 2, Circle Fitness, Kettler, Reebok,   Tunturi, Powertec  m.fl.

Kundeservice

Hos Fitnessgruppen sidder vi klar til at hjælpe dig.

Vi hjælper dig til at finde det rigtige motionsudstyr, vi har hele butikken fyldt med Fitnessudstyr. Ønsker du nyt træningsudstyr derhjemme eller i Fitnesscenteret, så kontakt os.

Vi sørger for hurtig levering - og har I spørgsmål til udstyret eller træning, så hjælper vi gerne.

Fitnessgruppen   |   Viborgvej 107   |   8210 Århus v   |   Tlf: +45 8744 0306   |    Info@fitnessgruppen.dk
0