Yogamåtter

En yogamåtte er en essentiel del af mange yogaøvelser.

Se alle vores yogamåtter her.

Yogamåtte


Yoga er en ekstremt populær sport, og hertil skal du selvfølgelig bruge en yogamåtte, så du kan få mest ud af øvelserne. Yoga er en sport, som både er god for krop og sind, da du træner kroppens styrke og smidighed, alt imens du giver kroppen og hovedet fornyet energi. Det er derfor også vigtigt, at du vælger den rigtige yogamåtte, for at du kan slappe af og lave øvelserne korrekt. Her hos Fitnessgruppen har vi flere billige yogamåtter, da det nemlig ikke altid er de dyre, som er de bedste til lige netop dig. Det vigtigste er at tænke over længden og tykkelsen på yogamåtten, så den passer til lige netop dig og den yogaform, som du vil udøve. Mange starter faktisk med at købe en billig yogamåtte, når de starter med at dyrke yoga, da de lige skal finde ud af, om sporten er noget for dem. Efter lidt tid vil de fleste gå ud og investere i en dyrere måtte – men vores erfaring er, at mange vender tilbage til den billige yogamåtte, som de startede med, da prisen ikke altid stemmer overens med kvaliteten og pasningsformen til dig.

yoga i grønt miljø

Hvilken yogamåtte skal jeg vælge?


Der findes rigtig, rigtig mange forskellige yogamåtter, og antallet bliver kun ved med at stige, da yoga bliver en mere og mere populær sport, som du både kan dyrke i et yogastudie, fitnesscenter, derhjemme eller såvel udenfor. Noget af det første som du skal tjekke ved en yogamåtte er, om den er skridsikker og modstandsdygtig overfor alle slags underlag – ellers kan det hurtigt blive en dyr affære, hvis du skal ud og investere i nye yogamåtter hver måned. I forhold til tykkelse, så er det tit og ofte en personlig vurderingssag, alt efter hvad man selv kan lide. Man skal dog huske, at en yogamåtte oftest er tyndere end en træningsmåtte. Her hos Fitnessgruppen har vi yogamåtter i tykkelsen 4 mm og op til 6 mm, da vi har erfaret, at det er de mest komfortable og effektive størrelser, når det kommer til yogamåtter. Længden er også vigtig, når du skal vælge din yogamåtte. Den må meget gerne være lidt længere end du er, for at du har plads til at lave øvelserne ordentligt.

yoga i hvidt miljø

Find din yogamåtte hos Fitnessgruppen


Når du shopper hos Fitnessgruppen, så køber du fra en virksomhed som er e-mærket og har 5 stjerner på Trustpilot – du er altså sikret den bedste service fra os. Derudover har vi et godt udvalg af yogamåtter til konkurrencedygtige priser, så du kan finde den helt rigtige måtte til dig, uden det skal koste spidsen af en jetjager. Derudover har vi også en eco-friendly måtte, som er 100% fri for latex og PVC, så du er sikker på, den er nedbrydelig, og ikke skader miljøet derigennem. Vi sælger også en masse andet udstyr til yoga som f.eks. et metalophæng, så du kan hænge din yogamåtte op – og vi har selvfølgelig også yogamåtter med huller dertil.

yoga i bjerge

Fitnessgruppen - Få råd og vejledning om Fitnessudstyr

Stor butik med udstilling af motionsudstyr - kom og prøv før du køber. Eller kontakt Fitnessgruppen for råd og vejledning. Se korte artikler.

Fitnessgruppen forhandler Fitnessudstyr i rigtig høj kvalitet til Fitnesscentre og Private. Stort udvalg og hurtig levering af motionsudstyr;  Motionscykler, Crosstrainer,  Løbebånd, Romaskiner mv. samt styrketræningsudstyr til alle; Træningsbænke, Håndvægte,   Vægtudstyr, Kettlebells mv.

Vi forhandler de førende mærker; Peak Fitness., Concept 2, Circle Fitness, Kettler, Reebok,   Tunturi, Powertec  m.fl.

Kundeservice

Hos Fitnessgruppen sidder vi klar til at hjælpe dig.

Vi hjælper dig til at finde det rigtige motionsudstyr, vi har hele butikken fyldt med Fitnessudstyr. Ønsker du nyt træningsudstyr derhjemme eller i Fitnesscenteret, så kontakt os.

Vi sørger for hurtig levering - og har I spørgsmål til udstyret eller træning, så hjælper vi gerne.

Fitnessgruppen   |   Grønlandsvej 8   |   8660 Skanderborg  |   Tlf: +45 8744 0306   |    Info@fitnessgruppen.dk

0