Straps

Her ser du vores store udvalgt af straps. Vores straps og lifting straps er af højeste kvalitet og kan hjælpe dig med at få et optimalt greb på vægtstangen. Straps kan sikre at du får det optimale ud af din styrketræning.

Styrk dine løft med straps


Det rigtige tilbehør til din træning kan være altafgørende for, at man som udøver opnår sine mål. Hos fitnessgruppen har vi et bredt sortiment af kvalitets træningstilbehør, som blandt andet lifting straps, wrist wraps og flydende kalk, der alt sammen kan være en bidragende faktor til din træning.

For Mange bliver grebsstyrken en begrænsning i forsøget på at udvikle sine trækøvelser såsom pull-up, dødløft og rows. For hurtigere at overkomme denne begrænsning kan straps være en nem og billig løsning for netop dig.

træning med harbinger straps

Fordele ved straps


Der er flere gode grunde til, hvorfor man skal overveje at købe et par straps til sin fremtidige træning. Straps er ikke udelukkende til gavn for konkurrence-løfteren og bodybuilderen, men kan i høj grad være en essentiel del af træningen hos både nybegynderen samt den garvede fitness entusiast.

1. overkom begrænsning af grebsstyrke

Den klare fordel er uden tvivl den øgede grebsstyrke man vil opleve ved brugen af straps. Man kan nemt komme til at føle sig begrænset, da rygstyrke og grebsstyrke ikke altid vil udvikle sig i samme tempo. Det er ikke usandsynligt man eksempelvis kan være i stand til at tage 140 kg x 8 reps i dødløft med straps, og 120 kg x 8 reps i dødløft uden straps. I dette tilfælde er det indlysende fordelagtigt at købe sig et par lifting straps for et tungere løft.

2. stimuler den arbejdende muskel

Mange udøvere der gør brug af straps vil opleve en bedre kontakt til den arbejdende muskel, da den sekundære muskel vil være mindre belastet. Ved eksempelvis øvelsen rows, vil man ofte opleve bicepsen tager over for ryggen ved de afsluttende reps, da grebet bliver mere og mere svagt. Modsat med straps vil ryggens muskler fortsat stimuleres til fulde, grundet det vedvarende greb på stangen som dine lifting straps vil medføre.

Køb dine straps hos Fitnessgruppen


Her har vi et stort udvalg af straps i højeste kvalitet – til ekstremt gode og billige priser. Derudover så er vi en e-mærket virksomhed, og så har vi 5 stjerner på Trustpilot, så du er sikker på at få den absolut bedste kundeservice. Hvis du har nogle spørgsmål, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os, og så vil vi gøre vores bedste for at vejlede dig.

Se og læs mere om nogle af vores favorit straps her:

Harbinger Power Straps

Iron Gym Lifting Straps

Harbinger Power Straps - Læder

dødløft med harbinger straps
Fitnessgruppen - Få råd og vejledning om Fitnessudstyr

Stor butik med udstilling af motionsudstyr - kom og prøv før du køber. Eller kontakt Fitnessgruppen for råd og vejledning. Se korte artikler.

Fitnessgruppen forhandler Fitnessudstyr i rigtig høj kvalitet til Fitnesscentre og Private. Stort udvalg og hurtig levering af motionsudstyr;  Motionscykler, Crosstrainer,  Løbebånd, Romaskiner mv. samt styrketræningsudstyr til alle; Træningsbænke, Håndvægte,   Vægtudstyr, Kettlebells mv.

Vi forhandler de førende mærker; Peak Fitness., Concept 2, Circle Fitness, Kettler, Reebok,   Tunturi, Powertec  m.fl.

Kundeservice

Hos Fitnessgruppen sidder vi klar til at hjælpe dig.

Vi hjælper dig til at finde det rigtige motionsudstyr, vi har hele butikken fyldt med Fitnessudstyr. Ønsker du nyt træningsudstyr derhjemme eller i Fitnesscenteret, så kontakt os.

Vi sørger for hurtig levering - og har I spørgsmål til udstyret eller træning, så hjælper vi gerne.

Fitnessgruppen   |   Grønlandsvej 8   |   8660 Skanderborg  |   Tlf: +45 8744 0306   |    Info@fitnessgruppen.dk

0