Romaskine

Fitnessgruppen forhandler romaskiner til private og til fitnesscentre.

En romaskine er for dig, der ønsker fitnessudstyr som giver høj intensitet og får hele kroppen med i træningen. Med en romaskine bliver ca. 80 procent af kroppens muskler brugt - ryg og lænd, ben, mave og arme er under hele træningen i bevægelse.

En romaskine er en optimal løsning til opvarmning, kondition, kredsløb -og udholdenhedstræning.

Fitnessgruppen tilbyder romaskiner med luftmodstand, romaskiner med vand og romaskiner med magnetisk modstand.

Vælger du en romaskine med luftmodstand eller vand får du et realistisk rotræk, høj kvalitet og professionelt udstyr. Disse maskiner er bedst i test og bedst i brug.

Vælger du en romaskine med magnetisk belastning får du en lydløs romaskine, mulighed for at træne intervaltræning igennem computeren og en god hjemmetrænings romaskine.

Fitnessgruppen tilbyder flere modeller i høj kvalitet fra flere forhandler som Peak Fitness romaskiner, Concept 2 romaskiner, Fluid Rower Apollo og Viking romaskiner og Kettler romaskiner.

Vi har både billige romaskiner og de bedste romaskiner på markedet.
Romaskine 'bedst i test' købes hos Fitnessgruppen.

Mest populære
Peak Fitness R70 Romaskine
Peak Fitness R70 Romaskine Før DKK 6.495,00
DKK 4.495,00
(DKK 3.596,00)
Info/køb
Peak Fitness R9 Romaskine
Peak Fitness R9 Romaskine Før DKK 8.495,00
DKK 5.495,00
(DKK 4.396,00)
Info/køb
Fluid Rower Neon Apollo Metal Romaskine - Sort
Fluid Rower Neon Apollo Metal Romaskine - Sort Før DKK 9.995,00
DKK 7.949,00
(DKK 6.359,20)
Info/køb
Force USA R3 Air Rower
Force USA R3 Air Rower Før DKK 9.495,00
DKK 6.495,00
(DKK 5.196,00)
Info/køb

Romaskine


Concept 2 model D
Fitnessgruppen forhandler romaskiner til private og til fitnesscentre.

En romaskine er en optimal løsning til opvarmning, kondition, kredsløb- og udholdenhedstræning.  Fitnessgruppen tilbyder romaskiner med luftmodstand, romaskiner med vand og romaskiner med magnetisk modstand. Vælger du en romaskine med luftmodstand eller vand, får du et realistisk rotræk, høj kvalitet og professionelt udstyr. Disse maskiner er bedst i test og bedst i brug. Vælger du dog en romaskine med magnetisk belastning får du en lydløs romaskine, mulighed for at træne intervaltræning igennem computeren og en god hjemmetrænings romaskine.

Vi har både billige romaskiner og de bedste på markedet. Romaskine 'bedst i test' købes hos Fitnessgruppen.

Romaskine træning – med en romaskine træner du flest musklerPeak Fitness R9 Romaskine

En romaskine er for dig, der ønsker fitnessudstyr, som giver høj intensitet og får hele kroppen med i træningen. Med en romaskine bliver ca. 80 procent af kroppens muskler brugt – ryg og lænd, ben, mave og arme er under hele træningen i bevægelse. En romaskine forbedrer også konditionen markant, og derfor bliver romaskiner betragtet som værende det komplette fitnessudstyr, da du både får pulsen op, og træner en masse muskelgrupper på én gang. Intensiv træning på romaskinen er også med til at styrke dit stofskifte. Det skyldes, at hvilestofskiftet kan være forhøjet helt op til 24 timer efter en intens træning. Et højt hvilestofskifte er bl.a. godt, hvis du gerne vil tabe dig, da hvilestofskiftet kan udgøre 70 procent af den samlede forbrænding.  

Romaskine træningsprogram – mange træningsmulighederDer findes mange forskellige træningsprogrammer til romaskiner – herunder intervaltræning. Vores romaskiner kan nemlig justeres i belastningen, så du i intervaller kan træne med mere modstand. Du kan f.eks. starte roligt, med en relativ lav belastning, for så efterfølgende at skrue op for intensiteten. Til sidst i træningen kan du skrue helt op for belastningen, mens du ror så langt, du kan. Er du imidlertid nybegynder på romaskinen, så anbefaler vi, at du starter lidt forsigtigt, så du får helt styr på teknikken og balancen, inden du giver dig i kast med den intense træning.

Men uanset om du er nybegynder eller en erfaren motionist, så er det vigtigt med en god opvarmning. På den måde modvirker du skader, ligesom kroppen bliver varm, så den kan leve op til sit fulde potentiale i forbindelse med træningen.  

Et andet populært træningssystem til romaskinen er den såkaldte Tabata-træning. Her er der også tale om en slags intervaltræning, da man i en klassisk Tabata-træning starter med 20 sekunders intens træning og 10 sekunders hvile. Denne metode kan korrigeres til romaskinen. Du kan f.eks. træne intenst i 1 minut for så at holde 30 sekunders hvile – fortsæt denne romaskine træning i 10 minutter eller hvor lang tid du føler for det.  254 + 210 + 80

Bredt udvalg af romaskinerFitnessgruppen tilbyder flere modeller i høj kvalitet fra flere forhandlere som Peak Fitness romaskiner, Concept 2 romaskiner, Fluid Rower Apollo romaskiner, Viking romaskiner og Kettler romaskiner. Tag f.eks. vores Concept 2 romaskine Model E, som er en yderst populær romaskine i højeste kvalitet. Concept 2 romaskine Model E er blandt markedets bedste, og derfor benyttes denne romaskine også i roklubber, fitnesscentre, virksomheder, institutioner samt i privaten. Til denne romaskine er der en PM5 monitor med en intuitiv brugerflade, hvilket gør den nem at betjene. Skærmen angiver bl.a. antal brændte kalorier, hastighed, tempo, watt og meget andet.

Er du på udkig efter en romaskine med vand, så tilbyder vi også flere vandromaskiner fra First Degree Fitness – Fluid Rower. De fleste vandromaskiner fra First Degree Fitness er bygget i smukt mørkt eller lyst træ, og derfor er de æstetisk en fryd for øjet at have stående. Vandromaskiner giver desuden mulighed for en mere intens træning samtidig med, at de er støjsvage med en afstressende lyd af bølgeskvulp. Du finder bl.a. vores Fluid Rower Apollo Pro XL romaskine, som har en stor tank på hele 20 liter vand. Den store tank gør, at den kan yde op til 65% mere i modstand end andre tilsvarende romaskiner. Computeren til denne romaskine har mange forskellige funktioner – herunder bluetooth – og derfor kan smartphone og tablet tilkobles via appen til Fluid Rower.

Hvis du søger en billig romaskine, så kan vi også anbefale vores Peak Fitness R70 romaskine, som er en kompakt og lille romaskine i rigtig god kvalitet. Denne romaskine kombinerer magnet- og luftmodstand – og så fylder den ikke særligt meget. Romaskinen er derfor perfekt til fritidsmotionisten med lidt plads på hjemmefronten.  

concept 2 romaskine

Fitnessgruppen - Få råd og vejledning om Fitnessudstyr

Stor butik med udstilling af motionsudstyr - kom og prøv før du køber. Eller kontakt Fitnessgruppen for råd og vejledning. Se korte artikler.

Fitnessgruppen forhandler Fitnessudstyr i rigtig høj kvalitet til Fitnesscentre og Private. Stort udvalg og hurtig levering af motionsudstyr;  Motionscykler, Crosstrainer,  Løbebånd, Romaskiner mv. samt styrketræningsudstyr til alle; Træningsbænke, Håndvægte,   Vægtudstyr, Kettlebells mv.

Vi forhandler de førende mærker; Peak Fitness., Concept 2, Circle Fitness, Kettler, Reebok,   Tunturi, Powertec  m.fl.

Kundeservice

Hos Fitnessgruppen sidder vi klar til at hjælpe dig.

Vi hjælper dig til at finde det rigtige motionsudstyr, vi har hele butikken fyldt med Fitnessudstyr. Ønsker du nyt træningsudstyr derhjemme eller i Fitnesscenteret, så kontakt os.

Vi sørger for hurtig levering - og har I spørgsmål til udstyret eller træning, så hjælper vi gerne.

Fitnessgruppen   |   Grønlandsvej 8   |   8660 Skanderborg  |   Tlf: +45 8744 0306   |    Info@fitnessgruppen.dk

0