Concept 2 romaskiner

Concept 2 - Romaskiner

Concept 2 romaskinen blev skabt i 1981 af Dick og Pete Dreissigacker og er i dag den bedst sælgende romaskine i verden. Concept2 romaskinerne bliver produceret i Vermont, USA.Concept2 romaskinerne er kendt for sublim kvalitet og roglæde. Derfor vælger mange en Concept 2 romaskine. 

 

Luft som modstand


Concept 2 romaskiner bruger luft som modstand. Luftmodstand giver romaskinerne en naturtro roning, selvom man træner indenfor. Modstanden styres via et spjæld, der regulerer mængden af luft til svinghjulet. Samt afhængigt af hvor hårdt man trækker. Svinghjulet er designet, så det minimerer støj og giver en naturlig ro-fornemmelse.
Super ergonomi


Concept2 maskinerne er justerbare fodstøtter og ergonomisk håndtag. Trækhåndtaget er vinklet i en 10 graders bøjning, der giver dig en naturlig arm og håndstilling.
Flytning og adskilles.


De indbyggede hjul foran gør det nemt af rulle maskinen til side.


Efter brug kan romaskine med et hurtigt snuptag og uden værktøj adskilles, så den er nemt at opbevare, hvis det er nødvendigt. Ellers kan de med de indbyggede hjul foran nemt rulles til siden. (Concept 2 model D vejer kun 26 kg.) 
Performance Monitor – PM5


Performance Monitoren er, hvad adskiller Concept2 fra andre romaskiner. PM5 monitoren er både sofistikeret og nem at bruge. PM5 computer giver præcise og sammenlignelige data for hver ro tag og er super nødagtig – derfor bruges Concept 2 til ro-konkurrencer (VM, EM, DM mv. )  


PM 5 monitoren er i dag med baggrundslys øges synlighed, kompatibilitet med USB-flashdrev, hvor du kan gemme dine træningsdata og du kan trådløst overvåge din puls.  Ønsker du at konkurrer med andre, så kan PM5 monitoren også klare dette. Maskinerne kobles sammen og ro konkurrencen er i gang.
Indstigningshøjde på en Concept 2  - Model D versus Model E


Sædehøjden på Model D er 35,6 cm., hvor Model E er 15 cm. højere med sine 51 cm. Fordelen med den højere siddehøjde på Model E, er at det er nemmere for ældre personer at sætte sig på maskinen samt at man i motionscenteret sidder mere i øjenhøjde med de andre der træner.  Private foretrækker normalt standard modellen – Model D, da den fylder mindre og når den er klappet sammen.
Concept 2 romaskiner = Kvalitet


Concept 2 romaskiner er velkendte for deres holdbarhed og konstruktion og de er nemme at vedligeholde. Derfor bruges romaskinerne i roklubber, fitnesscentre, uddannelsescentre, skoler, hoteller, og på militærbaser i hele.  Det er også derfor, at brugte concept 2 romakiner har meget høje brugt priser, selvom de er flere år gamle.


Fitnessgruppen anbefaler; Alle der ønsker at ro, at prøve Concept 2 romaskine. Ideer til træningsprogram - romaskinerConcept 2 Model D og Model E minder utrolig meget om hinanden, og har samme høje kvalitet. Den store forskel på maskinerne er,at Model E er 15 cm højere end Model D. Grunden til dette er, at brugerne i diverse centre og motionsrum nemmere kan komme på romaskinen, da der som regel er et bredt udvalg af brugere.

Som nævnt er begge maskiner af rigtig høj kvalitet, og de kan derfor begges anbefales til professionel brug.

Køb din Concept 2 Romaskine lige her: https://www.fitnessgruppen.dk/romas...

Concept 2 - Model D


Concept 2 - Model E


Concept 2 model D fra 1981. 
©FitnessgruppenRelaterede varer
Concept 2 - RowErg Standart - Sort + PM5
Concept 2 - RowErg Standart - Sort + PM5
Før DKK 10.995,00
DKK 8.995,00
(DKK 7.196,00)
Concept 2 Romaskine RowErg Høj + PM5 -  Sort
Concept 2 Romaskine RowErg Høj + PM5 - Sort
Før DKK 12.495,00
DKK 11.495,00
(DKK 9.196,00)
Everroll Gulvmåtte til Concept 2, Fluid Rower Romaskiner
Fitnessgruppen - Få råd og vejledning om Fitnessudstyr

Stor butik med udstilling af motionsudstyr - kom og prøv før du køber. Eller kontakt Fitnessgruppen for råd og vejledning. Se korte artikler.

Fitnessgruppen forhandler Fitnessudstyr i rigtig høj kvalitet til Fitnesscentre og Private. Stort udvalg og hurtig levering af motionsudstyr;  Motionscykler, Crosstrainer,  Løbebånd, Romaskiner mv. samt styrketræningsudstyr til alle; Træningsbænke, Håndvægte,   Vægtudstyr, Kettlebells mv.

Vi forhandler de førende mærker; Peak Fitness., Concept 2, Circle Fitness, Kettler, Reebok,   Tunturi, Powertec  m.fl.

Kundeservice

Hos Fitnessgruppen sidder vi klar til at hjælpe dig.

Vi hjælper dig til at finde det rigtige motionsudstyr, vi har hele butikken fyldt med Fitnessudstyr. Ønsker du nyt træningsudstyr derhjemme eller i Fitnesscenteret, så kontakt os.

Vi sørger for hurtig levering - og har I spørgsmål til udstyret eller træning, så hjælper vi gerne.

Fitnessgruppen   |   Viborgvej 107   |   8210 Århus v   |   Tlf: +45 8744 0306   |    Info@fitnessgruppen.dk
0