Bordtennis

Hos Fitnessgruppen tilbyder vi et bredt udvalg bordtennisudstyr; bordtennisborde, bordtennisbolde og bordtennisbat mv.

Med et bordtennisbord, er du sikret mange sjove timer sammen med familie og venner.
Her finder du bordtennisborde, bordtennisbat og bordtennisbolde til private og professionelle, til center brug som fritidshjem, klubber mv.

Vi tilbyder bordtennisudstyr til både nybegynderen og den øvede bruger. Du kan finde et bordtennisbord til både ude som inde. Udendørs bordtennisbord har typisk en kraftigere ramme og en vandsikret belægning på bordpladen.

Hos Fitnessgruppen finder du bordtennisbord, bordtennisbolde og bordtennisbat og andet bordtennis-tilbehør fra vores 2 leverandører Kettler og Stiga.

Fitnessgruppen - Få råd og vejledning om motionsudstyr

Stor butik med udstilling af motionsudstyr - kom og prøv før du køber. Eller kontakt Fitnessgruppen for råd og vejledning. Se korte artikler.

Fitnessgruppen forhandler fitnessudstyr af høj kvalitet, fra blandt andet Kettler, Peak Fitness, Concept II, Life Fitness, Circle Fitness, Reebok, polar m.fl.

Få gratis råd og vejledning om køb af motionsudstyr; motionscykel, romaskine, crosstrainer, løbebånd og styrketræningsudstyr.

Kundeservice

Hos Fitnessgruppen sidder vi klar til at hjælpe dig.

Vi hjælper dig til at finde det rigtige motionsudstyr, vi har hele butikken fyldt med Fitness. Ønsker du at komme i form eller tabe dig - vi har fitnessudstyret.

Vi sørger for hurtig levering - og har I spørgsmål til udstyret eller træning, så hjælper vi gerne.

Fitnessgruppen   |   Viborgvej 107   |   8210 Århus v   |   Tlf: +45 8744 0306   |    Info@fitnessgruppen.dk
0