Valg af romaskine

Vælge den rigtige romaskine og få den bedste træning.

Cardio træning på romaskine

En romaskine giver træning til hele kroppen – faktisk bruger du mere end 80 % af kroppens muskler, når du træner på en romaskine. En romaskine er på samme tid skånsom imod kroppen og risikoen for at få overbelastningsskader er væsentlig reduceret set i forhold til andet cardio træning, som løb. Med træning på romaskine kan alle være med, både unge og ældre. Ved roning kan du opnå en hurtig og høj kalorie forbrænding, da hele kroppen er i bevægelse under træningen og derved opnå bedre form og vægt tab.

Er det svært at ro? – Nej, det kan alle lære meget hurtigt.

Mange romaskiner bruger i dag luftmodstand eller kombineret luft- og magnetmodstand. Fordelen ved luftmodstand, som f.eks. Concept II og Peak Fitness bruger, er at det giver en naturtro bevægelse og modstanden er ligesom på vandet. Du får lov til at trække igennem med armene og stadig opnår du en følelse af et glidende flow.

En af de lidt nyere spillere på markedet, er de såkaldte vandromaskiner som bruger vandmodstand. Denne form for modstand giver ligeledes et dejligt behageligt træk, samt følelsen af at man sidder ude på vandet og ror.

Hvilken romaskine skal man vælge?
En Concept 2 romaskine er en af de bedste romaskiner på markedet og er lavet i meget høj kvalitet. Concept II bruges verden over i centre, af professionelle og private som ønsker en god træningsoplevelse. 

Ønsker du programmer i computeren, så tilbyder vi et stort udvalg fra Peak Fitness i både store og mindre modeller som er kombineret luft- og magnetmodstand.

Ønsker du en meget lydsvag maskine er Kettler Axos Rower et godt bud. Denne romaskine er udelukkende med magnetmodstand og vil derfor ikke afgive megen lyd.

Er du derimod på udkig efter en romaskine, som også passer ind i det moderne hjem, så er vores vandromaskiner fra Fluid Rower det oplagte bud. Flere af modellerne kommer nemlig i et flot træ-design, der giver et stilrent look. Her får man både en flot og god romaskine!

Se hele vores udvalg af romaskiner lige her: https://www.fitnessgruppen.dk/romas...

God træning.


Relaterede varer
Peak Fitness R9 Romaskine
Peak Fitness R9 Romaskine
Før DKK 8.495,00
DKK 5.995,00
(DKK 4.796,00)
Concept 2 - RowErg Standard - Sort + PM5
Fluid Rower Apollo Pro XL Romaskine
Fluid Rower Apollo Pro XL Romaskine
DKK 13.995,00
(DKK 11.196,00)
Fitnessgruppen - Få råd og vejledning om Fitnessudstyr

Stor butik med udstilling af motionsudstyr - kom og prøv før du køber. Eller kontakt Fitnessgruppen for råd og vejledning. Se korte artikler.

Fitnessgruppen forhandler Fitnessudstyr i rigtig høj kvalitet til Fitnesscentre og Private. Stort udvalg og hurtig levering af motionsudstyr;  Motionscykler, Crosstrainer,  Løbebånd, Romaskiner mv. samt styrketræningsudstyr til alle; Træningsbænke, Håndvægte,   Vægtudstyr, Kettlebells mv.

Vi forhandler de førende mærker; Peak Fitness., Concept 2, Circle Fitness, Kettler, Reebok,   Tunturi, Powertec  m.fl.

Kundeservice

Hos Fitnessgruppen sidder vi klar til at hjælpe dig.

Vi hjælper dig til at finde det rigtige motionsudstyr, vi har hele butikken fyldt med Fitnessudstyr. Ønsker du nyt træningsudstyr derhjemme eller i Fitnesscenteret, så kontakt os.

Vi sørger for hurtig levering - og har I spørgsmål til udstyret eller træning, så hjælper vi gerne.

Fitnessgruppen   |   Grønlandsvej 8   |   8660 Skanderborg  |   Tlf: +45 8744 0306   |    Info@fitnessgruppen.dk

0