Sikker betaling på nettet

3D secure på www.fitnessgruppen.dk 
Fitnessgruppen.dk har høj prioritering af sikkerhed på nettet. Derfor har vi indført 3D secure på www.fitnessgruppen.dk for betalinger over 450 kr.
Når du handler på nettet og betaler med dit Dankort, Visa/Dankort eller Mastercard skal du indtaste en sikkerhedskode for at gennemføre betalingen.
Sikkerhedskoden er en engangskode, som du får på sms fra Nets, og den er din ekstra sikkerhed for, at ingen andre kan bruge dit kort på nettet.
 Dankort Secured by Nets tilmelding
Hvis din bank ikke allerede har tilmeldt dit mobilnummer for dig, så kan du gøre det ved at trykke her. For flere oplysninger om Dankort Secured klik her3D Secured er fællesbetegnelsen for sikkerhedsløsninger.                                           For Dankort hedder løsningen ”Dankort Secured by Nets”. Visa-løsningen hedder ”Verified by Visa”. MasterCard hedder løsning ”MasterCard SecureCode”

Sådan fungerer det

 


 


 


Fitnessgruppen - Få råd og vejledning om Fitnessudstyr

Stor butik med udstilling af motionsudstyr - kom og prøv før du køber. Eller kontakt Fitnessgruppen for råd og vejledning. Se korte artikler.

Fitnessgruppen forhandler Fitnessudstyr i rigtig høj kvalitet til Fitnesscentre og Private. Stort udvalg og hurtig levering af motionsudstyr;  Motionscykler, Crosstrainer,  Løbebånd, Romaskiner mv. samt styrketræningsudstyr til alle; Træningsbænke, Håndvægte,   Vægtudstyr, Kettlebells mv.

Vi forhandler de førende mærker; Peak Fitness., Concept 2, Circle Fitness, Kettler, Reebok,   Tunturi, Powertec  m.fl.

Kundeservice

Hos Fitnessgruppen sidder vi klar til at hjælpe dig.

Vi hjælper dig til at finde det rigtige motionsudstyr, vi har hele butikken fyldt med Fitnessudstyr. Ønsker du nyt træningsudstyr derhjemme eller i Fitnesscenteret, så kontakt os.

Vi sørger for hurtig levering - og har I spørgsmål til udstyret eller træning, så hjælper vi gerne.

Fitnessgruppen   |   Grønlandsvej 8   |   8660 Skanderborg  |   Tlf: +45 8744 0306   |    Info@fitnessgruppen.dk

0