Indoorbike eller indendørscykel? Noget for dig?

Hvad indoor bike eller indendørs cykel virkelig betyder?


Selvom mange mennesker tænker på "spinning" som et generisk ord for at træne på en indendørs cykel (indoor bike) i virkeligheden refererer det kun til mærket af indendørs cykler licenseret af selskabet, der ejer spinning mærket. Indendørscyklens internationale navn er indoor bike. I princippet er indoor bike, spinningcykel eller indendørs cykel den selvsamme ting. Diverse produkter findes i en bred vifte, fra forskellige producenter.Indendørs cykling derhjemme?


Du kan sagtens hoppe på og banke en lynhurtig træning af på 30 min. på din egen indoor bike derhjemme. Er hjemmetræning så bare ikke bedre i stedet for at bruge ekstra tid til at køre til og fra fitnesscentret? Sandheden er, at du kommer til at træne mere hjemme, da det er uendeligt mere praktisk. Bedst af alt, kan du bestille en topkvalitets indendørs cykel eller indoor bike online, der vil blive leveret direkte til din dør. Så er du fri af bekymringerne om hvordan du vil transportere cyklen fra butikken til dit hjem. Indoor cykling er for dig, der vil:  • Træne hård

  • Stå i pedalerne

  • Træde tynge træk

  • Få oplevelsen af en racercykel

  • Cykle i hurtige, tunge intervaller

  • Motivere sig selvVil du vide mere om indoor bikes kan du læse hvad skal du gå efter når du vælger en indoor bike.


Ellers er du altid velkommen til at kontakte os til råd eller kigge forbi vores butik og prøve en af vores lækre cykler selv.


Se hele vores udvalg af Indoor Bikes lige her: https://www.fitnessgruppen.dk/indoo...
Relaterede varer
Peak Fitness Racer Pro Indoor Bike inkl computer med Blue Tooth
Peak Fitness Racer Pro Indoor Bike inkl computer med Blue Tooth
Før DKK 10.995,00
DKK 9.995,00
(DKK 7.996,00)
Fitnessgruppen - Få råd og vejledning om Fitnessudstyr

Stor butik med udstilling af motionsudstyr - kom og prøv før du køber. Eller kontakt Fitnessgruppen for råd og vejledning. Se korte artikler.

Fitnessgruppen forhandler Fitnessudstyr i rigtig høj kvalitet til Fitnesscentre og Private. Stort udvalg og hurtig levering af motionsudstyr;  Motionscykler, Crosstrainer,  Løbebånd, Romaskiner mv. samt styrketræningsudstyr til alle; Træningsbænke, Håndvægte,   Vægtudstyr, Kettlebells mv.

Vi forhandler de førende mærker; Peak Fitness., Concept 2, Circle Fitness, Kettler, Reebok,   Tunturi, Powertec  m.fl.

Kundeservice

Hos Fitnessgruppen sidder vi klar til at hjælpe dig.

Vi hjælper dig til at finde det rigtige motionsudstyr, vi har hele butikken fyldt med Fitnessudstyr. Ønsker du nyt træningsudstyr derhjemme eller i Fitnesscenteret, så kontakt os.

Vi sørger for hurtig levering - og har I spørgsmål til udstyret eller træning, så hjælper vi gerne.

Fitnessgruppen   |   Grønlandsvej 8   |   8660 Skanderborg  |   Tlf: +45 8744 0306   |    Info@fitnessgruppen.dk

0