Træningselastik

Hos Fitnessgruppen kan du finde en træningselastik til alle formål.

Vi tilbyder dig alt fra en almindelig træningselastik til Super Band elastikker til funktionel træning,  der f.eks. hjælper dig med dine kropshævninger!

Vi tilbyder et bredt udvalg af:
- Tube elastik.
- Band elastik.
- Rubberband elastik.
- Super Band elastik.
- Booty elastik.  

En elastik kan være en vigtig del af din daglige træning og bruges til bl.a. vedligeholdelse, skadesforebyggende, opvamning og genoptræning.

En Tube elastik er super effektiv til træning af skulder og nakke, samt triceps og biceps.

En Band elastik er midlet mod alle kroppens muskler, der er ikke det den ikke kan klare, så bedste allround elastik til træningen.

Rubberband eller Booty elastik, elastikken har mange navne. Men alfa omega er at denne elastik er super nice at benytte til træning af benmuskler, fra hofte, balle, baglår, forlår og læg.

Superband elastikken er kendt fra pull-ups, chin-ups og dip øvelserne. De er ekstra hårde, så de giver en endnu mere effektiv træning.

De er også anvendt i flere styrtræningspas, nok mest i bænkpres. For at give udøveren mere tyngde på toppen af presset.

Mest populære
Elastik XL - 5 pak
Elastik XL - 5 pak DKK 175,00
(DKK 140,00)
Info/køb
Body-Tube - Medium - Grøn
Body-Tube - Medium - Grøn DKK 95,00
(DKK 76,00)
Info/køb
Body-Tube - Hård - Rød
Body-Tube - Hård - Rød DKK 105,00
(DKK 84,00)
Info/køb
Elastik Sort Light
Elastik Sort Light DKK 125,00
(DKK 100,00)
Info/køb

Elastik og øvelserElastik bodyband

Med et træningselastik har du et universal værktøj som kan bruges til alverdens øvelser. Træningselastikker bliver allerede nu brugt og anbefalet af fysioterapeuter og andre lægefaglige til genoptræning eller let styrketræning.  Elastikker såsom bodyband er perfekte netop til genoptræning, særligt til ryg og arme, men kan også bruges til ben.

En anden smart funktion ved et elastik er, at man får en dynamisk træning grundet elasticiteten. Dvs. at des mere man trækker i elastikket jo hårdere bliver det, man kan derfor bruge den samme elastik til mange forskellige øvelser. Får man brug for mere modstand, kan man desuden lægge elastikken dobbelt og dermed skabe mere modstand.

GenoptræningElastik bodyband

Når man snakker om genoptræning med elastikker referer man typisk til de tynde lange elastikker, da de giver mange forskellige muligheder. De kan f.eks. bindes fast til en dør, bord eller andet for at skabe et trækpunkt. De kan også lægges dobbelt for at skabe mere modstand.

Når man bruger et elastik til genoptræning skal man altid huske at træne lidt med mange gentagelser, da der er tale om genopbygning eller udstrækning af muskler. Det skal med andre ord ikke nødvendigvis være hårdt før 10-20 gentagelser.

Husk altid at følge din fysioterapeut eller læges råd før træning.

StyrkeElastik bodyband

Nogen vil måske blindt afvise elastikker som en "nem" træning, men det behøver bestemt ikke være tilfældet. Husk Fitnessgruppen sælger vi blandt andet de populære tykke elastik, også kaldet crossfitelastikker. Disse elastikker er perfekte til tilføje mere vægt til din træning, også endda på en mere sikker måde. Disse elastikker kan blandt andet bindes fast omkring et rack og en vægtstang for at øge belastningen.  Racket skal blot have en stang til dette, dette kan eksempelvis  findes på vores Half Rack Pro eller   Peak Fitness half rack derudover kan det tilføjes til mange  powertec racks med Powertec band pegs.

Elastikker bruges også af mange til kropshævninger. Er man begynder kan det give et godt udgangspunkt hvor man ikke skal trække hele sin vægt op hver gang. For de mere øvede kan det også være en fordel, da det giver mulighed for flere gentagelser. Crossfit elastikker starter helt nede fra en belastning/hjælp på 2,3 kg og op til  54,4kg.

Er man til mere let styrketræning kan man f.eks. anvende body tubes som give en let, men fokuseret træning på styrke.

Tilskud til træningElastik bodyband

Et elastik kan bruges til mange forskellige øvelser, vi har allerede dækket hævninger, udstræk og styrketræning, men de kan også bruges indirekte til at forbedre øvelsen. Der er f.eks. mange som bruger Elastik XL  eller XL Tekstil rubberband til at sætte rundt om lårene ved Squat eller løb. Dette giver en ekstra modstand og sværhed i træningen. Dette kun f.eks. være i forbindelse med en kettlebell squat eller en helt traditionelt squat med vægtstang. Elastikker er også gode imellem hård træning til at løsne op i muskulaturen, det forebygger skader og sikre en mere sund vel afbalanceret træning. Dyrker man f.eks. yoga eller pilates kan man ligeledes bruge elastikker som tilskud til sin træning.


Fitnessgruppen - Få råd og vejledning om Fitnessudstyr

Stor butik med udstilling af motionsudstyr - kom og prøv før du køber. Eller kontakt Fitnessgruppen for råd og vejledning. Se korte artikler.

Fitnessgruppen forhandler Fitnessudstyr i rigtig høj kvalitet til Fitnesscentre og Private. Stort udvalg og hurtig levering af motionsudstyr;  Motionscykler, Crosstrainer,  Løbebånd, Romaskiner mv. samt styrketræningsudstyr til alle; Træningsbænke, Håndvægte,   Vægtudstyr, Kettlebells mv.

Vi forhandler de førende mærker; Peak Fitness., Concept 2, Circle Fitness, Kettler, Reebok,   Tunturi, Powertec  m.fl.

Kundeservice

Hos Fitnessgruppen sidder vi klar til at hjælpe dig.

Vi hjælper dig til at finde det rigtige motionsudstyr, vi har hele butikken fyldt med Fitnessudstyr. Ønsker du nyt træningsudstyr derhjemme eller i Fitnesscenteret, så kontakt os.

Vi sørger for hurtig levering - og har I spørgsmål til udstyret eller træning, så hjælper vi gerne.

Fitnessgruppen   |   Grønlandsvej 8   |   8660 Skanderborg  |   Tlf: +45 8744 0306   |    Info@fitnessgruppen.dk

0