Elastik

Hos Fitnessgruppen kan du finde en træningselastik til alle formål.

Vi tilbyder dig alt fra en almindelig træningselastik til Super Band elastikker til funktionel træning,  der f.eks. hjælper dig med dine kropshævninger!

Vi tilbyder et bredt udvalg af:
- Tube elastik.
- Band elastik.
- Rubberband elastik.
- Super Band elastik.
- Booty elastik.  

En elastik kan være en vigtig del af din daglige træning og bruges til bl.a. vedligeholdelse, skadesforebyggende, opvamning og genoptræning.

En Tube elastik er super effektiv til træning af skulder og nakke, samt triceps og biceps.

En Band elastik er midlet mod alle kroppens muskler, der er ikke det den ikke kan klare, så bedste allround elastik til træningen.

Rubberband eller Booty elastik, elastikken har mange navne. Men alfa omega er at denne elastik er super nice at benytte til træning af benmuskler, fra hofte, balle, baglår, forlår og læg.

Superband elastikken er kendt fra pull-ups, chin-ups og dip øvelserne. De er ekstra hårde, så de giver en endnu mere effektiv træning.

De er også anvendt i flere styrtræningspas, nok mest i bænkpres. For at give udøveren mere tyngde på toppen af presset.

Fitnessgruppen - Få råd og vejledning om Fitnessudstyr

Stor butik med udstilling af motionsudstyr - kom og prøv før du køber. Eller kontakt Fitnessgruppen for råd og vejledning. Se korte artikler.

Fitnessgruppen forhandler Fitnessudstyr i rigtig høj kvalitet til Fitnesscentre og Private. Stort udvalg og hurtig levering af motionsudstyr;  Motionscykler, Crosstrainer,  Løbebånd, Romaskiner mv. samt styrketræningsudstyr til alle; Træningsbænke, Håndvægte,   Vægtudstyr, Kettlebells mv.

Vi forhandler de førende mærker; Peak Fitness., Concept 2, Circle Fitness, Kettler, Reebok,   Tunturi, Powertec  m.fl.

Kundeservice

Hos Fitnessgruppen sidder vi klar til at hjælpe dig.

Vi hjælper dig til at finde det rigtige motionsudstyr, vi har hele butikken fyldt med Fitnessudstyr. Ønsker du nyt træningsudstyr derhjemme eller i Fitnesscenteret, så kontakt os.

Vi sørger for hurtig levering - og har I spørgsmål til udstyret eller træning, så hjælper vi gerne.

Fitnessgruppen   |   Viborgvej 107   |   8210 Århus v   |   Tlf: +45 8744 0306   |    Info@fitnessgruppen.dk
0