Vægtudstyr 50 mm

Fitnessgruppen tilbyder både 50 mm vægtstænger og lækre gummivægtskiver samt bumper skiver.
50 mm vægtudstyr kaldes og OL vægtudstyr og bruges i alle fitnesscentre.

Ol vægtskiverne laves i to kvaliteter alm. vægtskiver med sort gummi eller de lidt lækre PU vægtskiver, som er lavet i hård plast med egne farvestreger.

Vi har lavet et par gode vægtsæt med Ol vægtskiver og Ol vægtstænger, ønsker du en anden sammensætning af dit vægtsæt, så bare kontakt os.

Til professionelt brug som f.eks. motionsrum og fitnesscentre vil vi hos Fitnessgruppen altid anbefale 50 mm. vægtudstyr fremfor f.eks. 30 mm. eller 25 mm. vægtsæt.

Her får du et stort og bredt udvalg af OL skiver og stænger som f.eks:
- Sorte gummi-belagte OL vægtskiver
- Farvede OL vægtskiver
- OL stænger på 120, 152, 182 og 220 cm.
- OL Curls stang
- OL Hex Bar
- OL Håndvægtstænger
- Låse til OL stænger
- Stativer til 50 mm. stænger og skiver
- Vægtskiver

Vi har sammensat forskellige vægtsæt med forskellige muligheder, hvor du som kunde sparer penge i forhold til at købe stænger og skiver separat.

Mest populære
120 cm. OL curlstang  - 50 mm.
120 cm. OL curlstang - 50 mm. DKK 899,00
(DKK 719,20)
Info/køb
98 kg. Sort OL vægtsæt m/ Gummi
98 kg. Sort OL vægtsæt m/ Gummi Før DKK 4.029,00
DKK 3.495,00
(DKK 2.796,00)
Info/køb
Stativ til OL Vægtstænger
Stativ til OL Vægtstænger DKK 699,00
(DKK 559,20)
Info/køb
Relax OL Vægtstativ PTT0266
Relax OL Vægtstativ PTT0266 DKK 1.650,00
(DKK 1.320,00)
Info/køb

Barbell

Vægtudstyr

Styrketræning er en af de mest testede form for træningen og det er påvist at styrketræning er vejen frem når det kommer til alt fra livsstilssygdomme til genoptræning. Derfor er det selvfølgelig også rigtigt at man får det korrekte vægtudstyr.
Det mest almindelige vægtudstyr man møder på sin vej, er efterhånden 50 mm. vægtudstyr. Det betyder at centerhullet på skiven er 50 mm. i diameter. Denne type udstyr er brugt da det er lidt mere holdbart både ift. skiver over stænger.
Der er dog forskellige former for skiver og stænger til forskellige formål.
Hos Fitnessgruppen har vi et stort udvalg af vægtudstyr til 50 mm. For kyndig råd og vejledning er du mere end velkommen til at ringe eller skrive så du kan få rådgivning i hvilket udstyr der passer til dit behov.

Valg af vægtstang.

Vægtstænger kommer i forskellige former, størrelser og vægte. Det mest almindelige er en OL 220 cm. vægtstang. Det er typen af vægtstang man altid ser i fitnesscenteret. Derudover kommer OL stænger i flere forskellige størrelser til forskellige formål.

OL vægtstang.

Det er først vigtigt at slå fast hvad størrelse vægtstang man skal bruge. Til små accessoriske øvelser ville det f.eks. kunne gå at bruge en 120 cm. eller en 152 cm. stang. Disse kan selvfølgelig også bruges til de lidt større øvelser hvis hjemme trænings centret er lidt begrænset ift. plads.
Skal man lave større øvelser som squat, benchpress, dødløft eller olympisk vægtløftning vil det være mere hensigtsmæssigt at gå op i størrelserne 182 cm. eller 220 cm.
Ens for alle OL stænger hos Fitnessgruppen er at kraverne er monteret på stangen med enten kugle, nålelejer eller begge dele. Dette giver et bedre glid i kraverne og giver et god rul i stangen når man især skal lave olympiske løft som Snatch eller Cleand & Jerk.
PU 98 kg. sæt

Curl og triceps stang

At træne arm er en kunst i sig selv. Dette er muligt med en lige OL vægtstang, men når det kommer til musklerne i overarmen, henholdsvis biceps og triceps bliver nogle af disse muskler aktiveret anderledes ift. hvordan ens håndled er placeret. Derudover belaster det også håndleddet på en anden måde at lave biceps curls eller triceps extensions med en helt lige stang. Derfor er der lavet træningsudstyr og vægtstænger til netop dette formål. Hos Fitnessgruppen har vi et udvalg af disse stænger både til optimal træning af både biceps og triceps.

Hex Bar

Denne bar har en noget speciel udformning. Den er nemlig udformet til at man står "inde" i baren. Dette giver en god mulighed for at kunne lave nogle eksplosive øvelser da der er en bedre vægtfordeling i denne bar. Dette giver mulighed for at lave ting som er ekstrem eksplosive uden at man skal tænke på at skiverne trækker forkert.
Hex baren bliver brugt meget i sports relateret træning , netop grundet det eksplosive aspekt. Den er især meget brugt til dødløft. Dødløft med en Hex bar er meget mere dominant i forlåret, eller quadriceps, da man står noget smallere samt den anderledes vægtfordeling. Dette giver en mulighed for stadig at kunne dødløfte for folk ned en skade i nedre ryg eller baglår.

Valg af vægtskiver

Hos Fitnessgruppen har vi et bredt udvalg af 50 mm. skiver. Inden man investerer i skiver er det vigtigt at man ser på hvilket behov man har, og hvad man har planer om at træne med sine skiver. Nogle skiver har nemlig nogle egenskaber ift. f.eks. vægtløftning osv.
Derfor er det en gode idé at vurdere kvaliteterne i de forskellige slags skiver inden man køber. Er man i tvivl er der altid mulighed for at kontakte Fitnessgruppen for kyndig råd og vejledning.

OL Skiver

Vi har hos Fitnessgruppen 2 serier af OL skiver, i 2 forskellige kvaliteter og prisklasse. En klassisk sort gummi belagt OL skive, og en Poly Urethane belagt skive der er lidt mere hårdfør og i et mere stilfuldt design. Begge typer kan bruges til hjemmetræning såvel som i fitnesscentret. Disse former for skiver kan bruges til almindelig styrketræning, samt powerlifting øvelser som bænkpres, dødløft og squat.

Bumper skiver

Bumper skiver er en OL vægtskive lavet i massivt gummi, og med en nittet jernkerne. Fordelen ved disse skiver er at de kan klare flere og hårdere drops end almindelige vægtskiver. Derfor er de velegnet til at smide helt fra en overhead position, så længe underlaget er til det. Bumper skiver er derfor velegnet til olympiske løft som Snatch og Clean & Jerk, eller Crossfit øvelser og workouts hvor det hele går lidt hurtigt og man laver olympiske løft i workouten. Bumperskiverne er en del tykkere end den almindelige vægtskive og så har skiverne samme diameter om det er en 5, eller en 20 kg. skive. Dette er med til at fordele vægten når man dropper vægtene, og derved forøge holdbarheden. Som udgangspunkt er det en god idé ikke at droppe stangen for meget med de lidt tyndere 5, og 10 kg. skiver. Da disse har lidt nemmere ved at give sig i jernkernen og derved vil knække lidt hurtigere.

Peak Fitness Bumper

Fitnessgruppen - Få råd og vejledning om Fitnessudstyr

Stor butik med udstilling af motionsudstyr - kom og prøv før du køber. Eller kontakt Fitnessgruppen for råd og vejledning. Se korte artikler.

Fitnessgruppen forhandler Fitnessudstyr i rigtig høj kvalitet til Fitnesscentre og Private. Stort udvalg og hurtig levering af motionsudstyr;  Motionscykler, Crosstrainer,  Løbebånd, Romaskiner mv. samt styrketræningsudstyr til alle; Træningsbænke, Håndvægte,   Vægtudstyr, Kettlebells mv.

Vi forhandler de førende mærker; Peak Fitness., Concept 2, Circle Fitness, Kettler, Reebok,   Tunturi, Powertec  m.fl.

Kundeservice

Hos Fitnessgruppen sidder vi klar til at hjælpe dig.

Vi hjælper dig til at finde det rigtige motionsudstyr, vi har hele butikken fyldt med Fitnessudstyr. Ønsker du nyt træningsudstyr derhjemme eller i Fitnesscenteret, så kontakt os.

Vi sørger for hurtig levering - og har I spørgsmål til udstyret eller træning, så hjælper vi gerne.

Fitnessgruppen   |   Grønlandsvej 8   |   8660 Skanderborg  |   Tlf: +45 8744 0306   |    Info@fitnessgruppen.dk

0