Træningsbænk

Hos Fitnessgruppen har vi et bredt udvalg af skråbænke, squatstativer og træningsbænke.

En træningsbænk eller et træningssæt (skråbænk og bænkpres-stativ / squat-stativ) er næsten nødvendigt  når man gerne vil træne med håndvægte og vægtstænger.

Hos Fitnessgruppen kan du i butikken se og prøve de forskellige modeller. Forskellen ligger meget i træningsbænkens kraftighed, postering af sæder samt justeringsmuligheder.  Vi har billige træningsbænke, men stadigvæk i en fornuftig kvalitet og vi har fitness bænke til fitnesscentre.

En god træningsbænk køber du hos Fitnessgruppen - Bedst til prisen træningsbænk.

Vi har træningsbænke til private, små motionsrum, og professionelle centre.

Mest populære
Relax Skråbænk - Justerbar PTT0204F
Relax Skråbænk - Justerbar PTT0204F DKK 3.795,00
(DKK 3.036,00)
Info/køb
Peak Fitness Heavy Duty Fid skråbænk med tilbehør
Peak Fitness Heavy Duty Fid skråbænk med tilbehør Før DKK 3.890,00
DKK 3.195,00
(DKK 2.556,00)
Info/køb
Peak Fitness skråbænk foldbar
Peak Fitness skråbænk foldbar DKK 1.999,00
(DKK 1.599,20)
Info/køb
Peak Fitness 7-positioners Foldbar Skråbænk - Antracitgrå
Peak Fitness 7-positioners Foldbar Skråbænk - Antracitgrå Før DKK 1.695,00
DKK 1.195,00
(DKK 956,00)
Info/køb
Powertec WB - Utility Bench Black
Powertec WB - Utility Bench Black DKK 3.495,00
(DKK 2.796,00)
Info/køb

TræningsbænkBench

Med en træningsbænk kan man med meget få penge forøge mængden af øvelser man kan lave i hjemmet. En træningsbænk er et at de mest versatile og nødvendigt udstyr til træningsrummet.
En træningsbænk giver mulighed for flere øvelser indenfor bryst, ryg, mave, ben og armtræning. Et større øvelses spekter giver en forøget træningsmotivation da man nemmere kan veksle mellem øvelser og undgår at køre død i de samme træningsøvelser.
Hos Fitnessgruppen A/S har vi et bredt udvalg af bænke, til forskellige træningsarter og vi sidder altid klar i butikken eller på telefonen til at give dig gode råd så du kan få valgt den rigtige bænk til dit homegym, eller fitnesscenter.

De forskellige typer af træningsbænke.


Når du skal vælge en træningsbænk er det først vigtigt at du kigger hvilke træningsbehov du har. Nogle bænke er lavet til kun at lave mave og rygtræning. Disse er optimale til folk som har lændeproblematikker.
Andre bænke er mere velegnet til folk der vil have en større adspredelse i trænings øvelser, som f.eks. en FID skråbænk. Denne bænk giver mulighed for at man med enten et sæt håndvægte, eller et squat stativ kan få kørt en solid full body workout og få stimuleret de store, samt de små muskelgrupper.
Når man skal vælge en træningsbænk er det vigtigt at man tager stilling til både hvor meget den skal bruges, samt hvor meget vægt man løfter.
Jo mere end bænk bliver brugt, jo vigtigere er det at man får en træningsbænk i en høj kvalitet, da en bænk af lidt lavere kvalitet hurtigere vil blive slidt. Derudover er det også vigtigt at man får en træningsbænk med en kraftig ramme, og et solidt stel hvis man skal op og løfte noget tungere vægt.

Mave/rygtræner
Med denne type træningsbænk kan man nå optimal træning af sin lænd, mave og core. Fordelen ved at bruge en bænk til netop at træne disse er at man få en bænk der kan justeres til forskellige højder, samt forskellige vinkler for at få en øget komfort samt en mere udfordrende træning. Disse faktorer, sammen med det faktum at man slipper for at lægge sig på gulvet derhjemme for at lave lidt maveøvelser vil give en bedre træningsoplevelse og en bedre trænings motivation.

Finnlo Ryg og mavetræner

Skråbænk/FID
En FID træningsbænk er en af de meste populære træningsbænke til hjemmebrug.
FID står for Flat – Incline – Decline. Dette betyder at bænken kan justeres i ryggen fra fuld oprejst, også kaldet militær position efter øvelsen military press, og ned til decline. Decline betyder at ryglænet på træningsbænken hælder nedad. Dette er en god position til træning af forskellige brystøvelser som f.eks. flyes eller bænkpres med enten stang eller håndvægte. De fleste skråbænke kan ikke bare justeres i ryggen men også i sædet. Dette giver en øget sidde komfort, uanset om man køre skrå, flad eller decline.
Med en skråbænk i sit homegym er der god mulighed for at udforske nye øvelser for overkrop såvel som underkrop. En bænk i høj kvalitet og stabilitet kan bruges til at træde op på, lave lunges samt bulgarian split squats på.
Hos Fitnessgruppen A/S har vi kvalitets træningsbænke til hjemmet fra forskellige mærker som Peak Fitness, Finnlo og Tunturi.

Peak Fitness FID

Flad Bænk
Med en flad bænk for man en meget mere solid og stabil træningsbænk. Jo færre bevægelige dele der er på en træningsbænk, jo mere stabil vil den være.
Med en flad træningsbænk går man desværre lidt på kompromis med træningsmuligheder og mængden af øvelser man kan lave ved hjemmetræning.
Hvis man udelukkende kigger efter en træningsbænk til at lave bænkpres med, er en flad bænk et godt valg grundet god stabilitet.

Relax Fladbænk PTT0201

Professionel træningsbænk
Skal man starte fitnesscenter, eller bare er trænings entusiast med sans for kvalitetsprodukter i sit homegym har vi hos Fitnessgruppen A/S også træningsbænke i den professionelle kvalitet. Vi har justerbare skråbænk samt flad bænk fra Relax Fitness som er et velkendt mærke med kvaliteten i top, dog stadig til en fornuftig pris.

Relax Skråbænk PTT0204

Træningsbænk med udstyr
Hos Fitnessgruppen A/S har vi også et udvalg af træningsbænke hvor det er muligt at købe ekstra udstyr til bænken. Med denne form for træningsbænk for man oftest en bænk med en noget større og mere stabil ramme for at kunne bære belastningen der opstår når man bruger ekstra udstyret. Hos Fitnessgruppen A/S har vi bænke hvor det er muligt at tilkøbe ekstra udstyr fra Peak Fitness og Powertec. Udstyret kan være alt fra en Preacher curl til at træne biceps og få store arme, til et leg lift hvor det er muligt at træne leg extension og leg curls. På Powertec kan man også tilkøbe en Pec Fly som giver en mulighed for at lave bryst flyers. Med en træningsbænk med ekstra udstyr får man et meget større udvalg af øvelser og kan for meget få penge få en god tilføjelse til sit homegym.

PF Skråbænk med udstyr

Fitnessgruppen - Få råd og vejledning om Fitnessudstyr

Stor butik med udstilling af motionsudstyr - kom og prøv før du køber. Eller kontakt Fitnessgruppen for råd og vejledning. Se korte artikler.

Fitnessgruppen forhandler Fitnessudstyr i rigtig høj kvalitet til Fitnesscentre og Private. Stort udvalg og hurtig levering af motionsudstyr;  Motionscykler, Crosstrainer,  Løbebånd, Romaskiner mv. samt styrketræningsudstyr til alle; Træningsbænke, Håndvægte,   Vægtudstyr, Kettlebells mv.

Vi forhandler de førende mærker; Peak Fitness., Concept 2, Circle Fitness, Kettler, Reebok,   Tunturi, Powertec  m.fl.

Kundeservice

Hos Fitnessgruppen sidder vi klar til at hjælpe dig.

Vi hjælper dig til at finde det rigtige motionsudstyr, vi har hele butikken fyldt med Fitnessudstyr. Ønsker du nyt træningsudstyr derhjemme eller i Fitnesscenteret, så kontakt os.

Vi sørger for hurtig levering - og har I spørgsmål til udstyret eller træning, så hjælper vi gerne.

Fitnessgruppen   |   Grønlandsvej 8   |   8660 Skanderborg  |   Tlf: +45 8744 0306   |    Info@fitnessgruppen.dk

0